2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim kendi doktorum, ailemizin bütün kadınlarını doğurtan 25 senelik aile dostumuz. İlke olarak cinsiyet söylemiyor, umursamıyor da. Sağlıklı olması dışında önemli değil diyor.
Cinsiyeti söyleyen 16. haftada 4lü için gittiğim ultrason doktoruydu:)
Açıkçası çok üzüldüm önce, biraz ağladım :KK43: Kız geçiyordu. Ama ağlama sebebim şoktu bence:)
Şimdi alıştım, evlat işte ne farkeder. İkinci kez hamile kalmış gibiyim, bir değişik his:)
Hayırlısı Canım Alışveriş yapmadın İnşaallah Ayy Allahım Nevresim takımı bile aldık pembiş pembiş düşünemiyorum ben kutusunu öpücem çıkınca tabi benimkininde kutusu duruyosa

Uzunzaman cocuk özlemiyle yaşadım.cevremde karnı burnunda bir sürü arkadaşım oldu busürecte onların yerinde olmak istedim hep şanslı olduklarını düşündüm yapılan bebek muhabbetlerinde duygusal anlar yaşadım belli etmemeye calıştım.tabi sizlere nr kadar anlatsamda yaşamadan bilinmez
Sonra ansızın bir mucizem geldi Sarpım 5 aya giricez birinin beni aramaması ya da cevremin bana yardımcı olmaması umrumda değil onunla birlikte bu hayatı yaşıyorum şuan sarpım iyi olsun istiyorum iyi birumarım sizlere bu durumu anlatabilmişimdir ve hala cevremde cocugu olmayan arkadaslar var onları düşünerek bu konu ile ilgili hiç konusmuyorum

Ayrıntılı ultrason 15 dk anca sürmüştür iyi dedi herşey bir daha ki kontrolüm 1 ay sonra

Bugüne kadar hep normaldi. Onda her seferinde kız dediler. Detaylı ultrasonda perinatolog dedi erkek diye. İki kere baktırdım. Doktorun dediği, nasıl ki bazı bebeklerin doğuştan testisleri düşmemiş oluyor, anne karnındayken de böyle şeyler olabilir. Yanılma payı olabilir.
İnsana ilk şok oluyor ama alışıyorsun arkadaşım. Bugün pazartesi, iki günde toparladım.
Esim le hatta dun aksam konustuk esimde hala bir erkek hevesi var bir oglu olmasina ragmen kiz evlat yetistirmek cok zor der korkuyo sanirim biraz ayy deme dedim cok alistirdim ben kendimi buyuk bi husran yasarim heralde 16 haftalikken mi kiz demisti ben 17+5 de ogrendim belli olurdu diyorum erkek olsaydi oglumda 12 haftada ogrendim 15 kontrolum ilk sorum degismemis demi olucak sanirsam

Esim le hatta dun aksam konustuk esimde hala bir erkek hevesi var bir oglu olmasina ragmen kiz evlat yetistirmek cok zor der korkuyo sanirim biraz ayy deme dedim cok alistirdim ben kendimi buyuk bi husran yasarim heralde 16 haftalikken mi kiz demisti ben 17+5 de ogrendim belli olurdu diyorum erkek olsaydi oglumda 12 haftada ogrendim 15 kontrolum ilk sorum degismemis demi olucak sanirsam

Benim durumu duyan arkadaşlar yazıyor. Mesela birinin ablası erkek diye gitmiş doğuma, kız çıkmış :D Stres etme kendini, benim başıma gelen herkesin başına gelmez ki :) Hem erkekler de pembe giyer, ben aldıklarımı giydiricem artık sanki ne olacak. Bebek işte:)

Canım şimdi Prof baktı 2 hafta gelişim bişey ifade etmez dedi haftaya bakacaklar ona göre takip yapılacakmış içim rahatladı çok şükür doppler doktoru baş beden uyumlu dedi muhtemelen adetime ilgili dedi
Çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla doğacak bu günleri hiç hatırlamayacaksın bile:anne:

arkadaşlar afedersiniz ama vajinamın içine sanki birsey batıyo yani tarifde edemiyorum sancı değil ama rahatsızedici birşey neden oluyo acaba
Benim orda sanki bir haftadır kemik saplanmış gibi ağrı var. Doktorum makat duruyor bebeğin ve gerçekten çok bastırıyor dedi cuma günü kontrolde.

Aklima iki ihtimal geliyor
Biri bebegin uyguladiigi basinc sonucu agri
Digeri de usutme olabilir
Ama bu tarz seyler olabiliyor
Bicak kesigi gibi ciz ciz yapmalar
Adim atinca sanki bebek dusecekmis kayacakmis gibi hissetmeler
Yani cok onemli bir sey oldugunu dusunmuyrm
yani bilmiyrumdA canım sankı enfeksıyon gıbı gidikce artıyo içerlerde biyerde batma hiisi

Benim orda sanki bir haftadır kemik saplanmış gibi ağrı var. Doktorum makat duruyor bebeğin ve gerçekten çok bastırıyor dedi cuma günü kontrolde.
acaba baskıdan mı oluyor kı ayakta bıraz daha rahatım gercektende oturunca daha cok acıyo

Perşembe günü gideceğim ayrıntılı için....
Ya yeni doğan kangurusu bile olsa ufacık bebe arabaya takılan puset bayağı ağır elde gitmez şu yeni sstem kubdaklar sıcak olur port bebe güzel gözükmüyor tüllüleri çıkmış ondan mı alsak acaba pek de yok piyasada

Hafif olanlar var canım 2,5 kiloluk falan bu ana kucaklarının onlara bakabilirsin.Zaten uzun süre taşicaksan arabaya takacaksın ana kucağını arabayla gezdirince sorun olmaz diye düşünüyorum

acaba baskıdan mı oluyor kı ayakta bıraz daha rahatım gercektende oturunca daha cok acıyo
Eğer her zaman değilse 1 2 günlük biseyse önceki hamileligimde dr bebek pozisyon degistirirken olur demisti bu bebeğimde de geçen oldu oturunca afedersin alttan bişey çıkacakmış gibi oluyordu

Valla çok doğru söyledin arkadaşım. Bebek bebek diye sorup nerdeyse boşanmamıza neden olacak olanlar şimdi arayıp bir ihtiyacınız var mı diye sormuyorlar ondan da geçtim hal hatır sormuyorlar. Sanki kendileri bakacak.

İnsanlar böyle işte arkadaşım.Evlenmezsin evde kaldın,çocuk yapmazsın çocuğu olmuyor,çocuk yaparsın ikinci yok mu yalnız mı olacak,ikinciyi yaparsın valla büyük cesaret derler.Ne yapacağımızı şaşırdık.En iyisi insan kendinden başka kimseyi dinlemicek.Yoksa dışarda herkes doktor,hemşire,psikolog :)

Kızlar merhaba nasılsınız,
Haftasonu bursadaydık gezdik bi kaç kıyafet aldım kızıma. Malum adapazarında öyle fazla bi seçenek yok. Bursaya da ne olmuş öyle arkadaş acayip trafik.
Bebek arabasını da gördük sonunda inceledim. Artık indirimini bekliyoruz sayın almak için. Artık bu konu da kapandı, kafamı karıştırmıcam daha fazla. Model de mamas papas armadillo flip xt.

Uzunzaman cocuk özlemiyle yaşadım.cevremde karnı burnunda bir sürü arkadaşım oldu busürecte onların yerinde olmak istedim hep şanslı olduklarını düşündüm yapılan bebek muhabbetlerinde duygusal anlar yaşadım belli etmemeye calıştım.tabi sizlere nr kadar anlatsamda yaşamadan bilinmez
Sonra ansızın bir mucizem geldi Sarpım 5 aya giricez birinin beni aramaması ya da cevremin bana yardımcı olmaması umrumda değil onunla birlikte bu hayatı yaşıyorum şuan sarpım iyi olsun istiyorum iyi birumarım sizlere bu durumu anlatabilmişimdir ve hala cevremde cocugu olmayan arkadaslar var onları düşünerek bu konu ile ilgili hiç konusmuyorum

Ayrıntılı ultrason 15 dk anca sürmüştür iyi dedi herşey bir daha ki kontrolüm 1 ay sonra

Canım biz de bekledik bebeğimizi.Allahıma şükür nasip etti sonunda.O yüzden hep o zamanları düşünüyorum şimdi bi sıkıntı üzüntü yaşasam.Olmaması gerçekten çok büyük boşlukmuş.Allah olmayan herkese nasip etsin.Her akşam dualarımdalar.Ben de yaşadım çünkü nasıl olduğunu çok iyi biliyorum.

Hanımlar bugün yumurtalıklarımda anlık ağrı ile birlikte 2 damla aralıklarla kahverengi akıntım oldu. Korkuyorum normal mi sizce?

Kızlar merhaba nasılsınız,
Haftasonu bursadaydık gezdik bi kaç kıyafet aldım kızıma. Malum adapazarında öyle fazla bi seçenek yok. Bursaya da ne olmuş öyle arkadaş acayip trafik.
Bebek arabasını da gördük sonunda inceledim. Artık indirimini bekliyoruz sayın almak için. Artık bu konu da kapandı, kafamı karıştırmıcam daha fazla. Model de mamas papas armadillo flip xt.
Fiyatı nasıldı? Biz de concordla o modelin arasında kaldık.1980 demişlerdi jokerde yanlış hatırlamıyorsam

Back
X