Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaman meyve tabagi bitti, üstüne mentos seker yedim 4-5 tane, canim hala kek falan cekiyorBen de tatlıya dayanamıyorum. Sonrada vicdan azabı duyuyorum bebişime zarar verdim diye. Şeker yüklemesinden iyice tırsmaya başladım kesin şeker var bende![]()
Cok tatliii cok güzel olmuss yurtdisina siparis varmi acabaKızlar oğluşuma yastık yaptırdım bugün geldi. Çok şirinler yaa. Bi sürü şey almak istiyorum biri beni durdursun![]()
Maaşallah :) Benim pazartesi kontrolüm vardı, tam 22 nin bittiği gündü , 28 cm 450 gr dı. Sen kaçıncı haftadasın?
Kızlar bende bugün ayrıntılı ultrason için gittim Allaha şükür hiçbir problem yokmuş574 grmış miniğim
Geçmiş olsun cnmKizlar benim bogazim cok kotu canim cok yaniyoozellikle agzimin ust tavan kismi filan cok tahris olmus kaniyo tukurunce.
napsam ki biraz rahatlasam oneriniz var mi.balli ihlamur yapcam da onun dışında tahriş olan kanayan kisim nasil geccen bilmiyom
![]()
Bnmde oluyor iyi günde bir adet sancisi. Ben artık çoğu ağrıyı umursamiyorum çok şiddetli olmadıkça. Bu ağrılar artınca ne yapcaz biz. Haberlerde gördüm 64 yaşındaki kadın ikiz dogurmus. Hayretler içerisindeyim.kızlar merhaba,
gece boyu sancım vardı sabah soluğu dr da aldım. tabi bayağı bekledim randevum olmadığı için.
neyseki bebişte sıkıntı yok.
ilk gebelikte olurmuş böyle.
karnımız büyüyormuş.
ritmik olan sancıdan korkacakmışız. benımkı regl sancısı gibiydi.
herkese sağlıklı günler
çok geçmiş olsun. şu 32 . haftaları bi tamamlasak sonra biraz rahatlayacağız o zamana kadar yüreğimiz ağzımında yaşıyoruz.
bende dün az kalsın arabayla kaza yapıyordum allah korudu valla. kıl payı kurtardık desem yeridir.bizde yavrularımızda allaha emanet . allah sağlıkla sıhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Çok şükür Rabbime herşey güzel geçti canım bebeğimin kordonu plesenta ya tekrara yapışmış dörtlü testumiz tertemiz çıkmış omurgası zincir gibi dedi doktorum kesinleşti ikinci kızım geliyor ama ayrıntılı doktoru yoktu haftaya giricem kendi doktorum dortboyutluyla böbreklerini parmaklarina kalbine beynine baktı artık korkulcak bisey yok dedi Rabbime şükürler olsun bende artık heyvanlaniyorum hamileyim diye 22 hafta sonra şükürler olsun
Canım ben bugün radyologa gittim o yaptı ayrıntılı ama kendi doktorum kan ilacı ile d vitamini kullandırıyor suanGözün aydın darısı diğer kizlarımiza, ilaç olarak ne verdi bende decavite kesti, yerine kalsiyum ve magnezyum içeren ilaca başladık, sen?
Benimde iki üç gün önce öyle olmuştu arada oluyormuş sanırım tatlı yedim soluma yattım biraz hareketlenmişti sonra düzeldiKizlar 21 haftalik oldum bugun bebegim nerdeyse hic kipirdamadi neden oyle acaba sizdede oluyor mu
Kargoyla gönderim yapıyor karşı ödemeli. Sanırım yurtdışına da gönderir. İletişim bilgisi var instagram hesabındaCok tatliii cok güzel olmuss yurtdisina siparis varmi acaba![]()
ben 2 sene önce ilk gebeliğimde 50 yüklemeyle tokluğum 170 çıkmıştı dietle kontrol altına aldık şimdi tekrar hamileyim daha 3 haftalıkken şeker cihazımla ölçtüğümde 1 saa tokluk 200 üzeri çıktı şuan günde 4 insülin iğne vuruluyorum hala düşmedi iğneden kokrkam normal iğne gibi değil çok ince uçlu çocuğa hiç bir zararı yok vücudunda eksik olan insülini yerine koyuyosun iğneyle buarada şeker çok önemli çocukta çok büyük zararlar bırakabiliyor iyibir dahiliciye git
Çok şükür Rabbime herşey güzel geçti canım bebeğimin kordonu plesenta ya tekrara yapışmış dörtlü testumiz tertemiz çıkmış omurgası zincir gibi dedi doktorum kesinleşti ikinci kızım geliyor ama ayrıntılı doktoru yoktu haftaya giricem kendi doktorum dortboyutluyla böbreklerini parmaklarina kalbine beynine baktı artık korkulcak bisey yok dedi Rabbime şükürler olsun bende artık heyvanlaniyorum hamileyim diye 22 hafta sonra şükürler olsun
Çok çok hassaslaşıyor zaten doğum sonrası. Bi de çatlamasın inş. Lansinoh mu ne o iyi sanki. İşte deniycez canım başa gelirse böyle bişey . Hangisi iyi gelecek sırayla deneriz :)Evet gerçekten öyleymiş bende okudum. Bide çok acı veriyomuş yanlış emzirmeden falan yarılıyomuş resmen İnşaallah öyle şeyler yaşamadan güzelce emziririz bebişleri
korkma canım olacağı varsa oluyo . bak sırtım kaşınıyo bol bol . Bu ne demek istediğin kadar yağ sür krem sür çatlıycam demek:)))) bu arada her şey zamanı gelince yoluna giriyo. Ben de karnımda bi canlı kıpırdarsa kafayı yerim diyordum . Şimdi kıpırdamazsa yiyorum. Nerden nereye; )neymiş ki o krem ben çok korkuyorum göğüslerim yara olucak diye zaten çok huylanıyorum napcam ben yaasüreyim şimdiden öle bişi varsa ?
çGünaydın hanıımlar english homeden aldığım ürünler bügün %60 olmuş felaket bir indirim var üstelik kargo bedava almak isteyenler bakabilir mama sandalyesi 48tl ye düşmüş
Emzirirken boyattı benim arkadaşlarım. Renk sınırlı biraz. Ben kahverengi rimel aldım. Watsonsdaki rimel kızıl gibi. Onu beğenmedim. Gratisteki kahverengi duruyo. Denemekte fayda var.geçmiş olsun cnm. bence kbbye gidip yazdığı ilaçları telefon açıp kadın doğum doktoruna sorman. gebe olduğun halde yazılan ilaçları bile kadın doğumcu kullanma diyebiliyor..
saçımda ombrem vardı. saçımın 3te biri koyu kahve geri kalanı sarı. çok bakımsız duruyor. tabi beyazlarımda cabası. karamel renkte saç rimeli varsa kullanbilirim aslında.. bi de doğumdan sonra nsl boyatacagız ki. bu kezde emzirior olucaz. yasak değil mi?
Instagramda güzel sayfalar var bi arastirayim,, Bebisine güzel bir hatira olmuss cnm güle güle kullaninKargoyla gönderim yapıyor karşı ödemeli. Sanırım yurtdışına da gönderir. İletişim bilgisi var instagram hesabında
Buyur cnmKimse varmi ? Bordey sorcm