2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tamamdir bir de bunu deneyim o zaman..:) sirt üstü uzanir pozisyonda mi peki..benim doktorum öyle yatma dedi diye ben tv izlerken bile sirt üstü uzanmiyorum :) hep yan....
Yok canım otururken.. bende öyle uzanmıyorum zaten hep yan :)

Bu arada kontrole giden arkadaşlar, benim doktor decavitı kesti yerine kalsiyum ve demir içeren iki vitamine başladı, sizler neler kullanıyorsunuz?

Bu arada kontrole giden arkadaşlar, benim doktor decavitı kesti yerine kalsiyum ve demir içeren iki vitamine başladı, sizler neler kullanıyorsunuz?
Ben decavit kalsiyum(magnorm) ve bir gün arayla ferrum (kan ilaci) aliyorum ama 10 gün sonra kontrolüm var belki degısiklik olur..hafta da önemli heralde..ben 21+2 deyim daha..

Tamam sagol canim..:) sen 25.haftandasin galiba senin hareketler nasil..ne zamandir sert yani benden daha net bisekilde hisseder oldun ve şuan nasil merak ettim:)
Özellikle yan uzanırken çok hareketleniyor canım :) bazen sanki yüzüyor gibi nazikçe dönüyor bazende karate yapıyor dışardan baya sarsılıyor karnım tabi öyle olunca :)
Seninde az kalmış canım inşallah sende hissedersin öyle :)

Kizlar ya cok kotu grip bogaz agrisi var.doktorum parol alabilirsin dedi de.gunde kac tane alabilirim bilginiz var mi.5 gibi bi tane almistim ama su an cok fenayim.yine.kulaklarım bogazlarim agriyo.biraz da ates var:(

Özellikle yan uzanırken çok hareketleniyor canım :) bazen sanki yüzüyor gibi nazikçe dönüyor bazende karate yapıyor dışardan baya sarsılıyor karnım tabi öyle olunca :)
Seninde az kalmış canım inşallah sende hissedersin öyle :)
Insallah ya çok istiyorum:dua:

Ben decavit kalsiyum(magnorm) ve bir gün arayla ferrum (kan ilaci) aliyorum ama 10 gün sonra kontrolüm var belki degısiklik olur..hafta da önemli heralde..ben 21+2 deyim daha..

Büyük ihtimal öyle, çünkü bende artık kalsiyum takviyesi önemliymiş, kemik gelişimi başlamış ya

Kızlar aranızda öğretmen olup 24. Haftayı dolduran varmı.nöbetten muaf oldunuzmu
Ben kalabalık bir okulda çalıştığım için nöbet planlaması karışmasın diye beni 2. Dönem direk düştüler nöbetten. Normalde yarın dolduruyorum 24. Haftayı. 2 haftadır tutmuyorum nöbet :KK49:

Kizlar ya cok kotu grip bogaz agrisi var.doktorum parol alabilirsin dedi de.gunde kac tane alabilirim bilginiz var mi.5 gibi bi tane almistim ama su an cok fenayim.yine.kulaklarım bogazlarim agriyo.biraz da ates var:KK43:
Sirkeli suyla gargarayı çok tavsiye ederim. Kronik farenjit var bende. Sirkeli su çok güzel rahatlatıyor.

Biraz daha iyiye gidiyor gibi tuvalet egitiminde
Ancak oyle beze gule gule dedik uc gunde alisti gibi bir durum yok
Cidden tuvalet egitimi cok Zor
Cocugun gelisiminde onemli bir donum noktasi
Yanlis bir uygulama izler birakabilir
Yanlis yapmaktan korkuyrm
Sutten kesecegim zamanda cok korkmustum
Oglumu anneme biraktim, evim berbat durumda
Temizlik yapilmasi lazim, esim yapacak yarin
Bende camasir yikadim, oglumunkileri yikamaktan bizimkilere sira gelmemisti, camasir sepeti doldu tasti:)
Oglusumjn yorgani azcik cis olmustu, onu attim makineye
Cnm tatli istiyor durmadan, tatli yapiyrm:) bolbol tarif deniyrm eheheh:)
Hedef 100 kilo :p

Banyo yapip makyaj yapicam
Aksama bebek gormeye gidecegiz
Banada degisiklik olur, cok bunaliyrm, is, hamilelik, cocuk, ev :) bunlarin icerisinde esim yok:) oyle ihmal ediyrm ki onu anlatamam:)
Ya deli ediyor, ev pis diyrm nesi var diyor:))
Buralar sikistik, temizlige yardimci da alamiyrm
Esime kalda ev miss gibi
Bana kalsa ev berbat, diyorum ki bunun az daha kirlisine ogrenci evi diyorlar :)))

canım gerçekten hem çalışıp hem hamilelik zor hem de ev işleri üstüne bir de oğluşun var ve tuvalet eğitimi cidden büyük yük altındasın
erkekler hep aynı...
benim eşim de aynı ev tertemiz diyor..heryere çamaşır suyu döktüm artık, 2 oda süpürdüm kasıklarım ağrıdı bıraktım
2 makine çamaşır attım
kalan temizliği yarın ona yaptıracam
şuan içerde çamaşır asıyor....

efsunsuz efsunsuz yok canım sebebini söylemedi.sadece şeker olabilir dedi.internetten baktığım kadarıyla bi çok sebebi olabilirmiş su fazlalığının.neyse en iyisi erkene almak randevuyu.bi kucagımıza alsaydık sağ Salim Allah'ın izniyle

inşallah alırsın canım ya erkenden git bakalım doktor ne diyecek...belki de korkulacak birşey yoktur hiç

Senin kontrol ne zaman cnm@efsunsuz

pazartesi gideceğim canım nasipse... 26. haftada gelişim geriliği olup olmadığı belli olur demişti...Bir de bağırsaklarda parlaklık vardı...İnşallah düzelmiştir herşey...
düşünmemeye çalışıyorum düşününce stres yapıyorum bebeğimi de üzüyorum...
Sevgililer gününde babası minicik bir takım almış şapkalı falan açıp açıp seviyorum giydireceğim zamanı bekliyorum
Rabbimden hayırlısı...inşallah bu kötü günleri atlatacağız
benim gibi sorunlu gebelik yaşayan tüm arkadaşlara dua ediyorum

Dün bi ara bebiş oynamadı aklım gitti hani bıcır bıcır oynardı benimle aksilik ya korkunca daha hassas oluyoruz heralde şu kontrol bi gelse daha çook var korkuyorum arada bi hissedince benden iyisi yok dua ediyorum hep oynasın diye...

canım inşallah herşey güzel olacak... Rabbim en olmadık yerde kapılar açar...
hayırlısı olsun hepimiz hakkında
Rabbim evlatlarımızla sınamasın

Back
X