- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
evet canim ben muaf oldum.hemde 24.haftayi bitirmeden..mudurumle konustum dilekce yazdim.Kızlar aranızda öğretmen olup 24. Haftayı dolduran varmı.nöbetten muaf oldunuzmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim ben muaf oldum.hemde 24.haftayi bitirmeden..mudurumle konustum dilekce yazdim.Kızlar aranızda öğretmen olup 24. Haftayı dolduran varmı.nöbetten muaf oldunuzmu
Gynoferon kullanıyorum lohusalıktada kullanıcam hem demir hem vitaminBu arada kontrole giden arkadaşlar, benim doktor decavitı kesti yerine kalsiyum ve demir içeren iki vitamine başladı, sizler neler kullanıyorsunuz?
bende kiracıyım cnm. Ancak odam müsait olduğu için mobilya beşik alacağım. Yılda bi iki kere bi haftalığına annemlere gideceğim diye park yatak almayacağım ben. Kayinvalidem de çocuğa bakarsa artık cekyatta yatsın alissin. Çok ihtiyaç duyarsam o zaman alırım park yatak falan.canım biz de eşimle bu konuda uzlaşamıyoruz
ben sürekli seyahat ettiğimiz için park yatak almak istiyorum hem annemde hem kaynanamda hem tatilde çocuk yatağında yatar diye düşünüyorum
emekleme döneminde işim olduğunda park yatağa koyarım orada oynar 3 yıl da beni idare eder...diyorum
hem kiracıyım bebeğe oda bile yapamayacağım..
eşim ise tam tersi görüşte
büyüyen beşik alalım 7 yıl kadar kullansın..hem mobilya daha uzun ömürlü park yataklardan da daha güzel görünüyor diyor... daha kaliteli diyor
ben 3 yıl sonra çocuk odası yapalım istiyorum belki ozamana kadar da ev alırız şeklinde
hala çözüm bulamadık bizde
Teşekkür ederim canım odam uygun ayrıca oda da yapamayacağım şuan o yüzden bana da beşik mantıklı geliyor aslında çekmeceli olanlar da ayrı cazip geliyor
Kizlar ya cok kotu grip bogaz agrisi var.doktorum parol alabilirsin dedi de.gunde kac tane alabilirim bilginiz var mi.5 gibi bi tane almistim ama su an cok fenayim.yine.kulaklarım bogazlarim agriyo.biraz da ates var![]()
Kesinlikle ya gözle göremeyince tek motivasyon tekme beklemek oluyo:)İnşallah canım annelik böyle bişeymiş demek heran merak ediyor insan her dk kıpırdasın istiyor :)
Kizlar önerebileceginiz bacak egzersizi varmi.. aaz önce aynada farkettim bacaklarim pütür pütür sisme olmuss![]()
Canim dur yeni basliyorsunuzBugun once kadir has cocuk dunyasina ordan da jokere gittik.mobilya ve araba baktik guya... daha ilk cikisimiz. Baktikca kafamiz karistine karışık ismis ya.. napcam bilmiyorum valla.haftaya da silivrideki albebek magazasina gidecez insallah. Istanbul anadolu yakasindayiz ama ora senin bura benim gezecez galiba...
Bana kurum dr um 4 e kadar alablirsin parolu dedi. Ikiyi gecmedim...Kizlar ya cok kotu grip bogaz agrisi var.doktorum parol alabilirsin dedi de.gunde kac tane alabilirim bilginiz var mi.5 gibi bi tane almistim ama su an cok fenayim.yine.kulaklarım bogazlarim agriyo.biraz da ates var![]()
Günaydınnn kızlar. Ben 10 kilo almış oldum. Sizde durum nedir?
Bişey olmaz canım inşallah pozitif ol inşallah sağ salim alırız kucağımızaBen çok zorlanıyorum şekerden çok korkuyorum inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Evet ya babası da her dk tepilmezki diyo haklı ama napalım :)Kesinlikle ya gözle göremeyince tek motivasyon tekme beklemek oluyo:)
8 kg almışım canım haftaya inşallah diyetisyene uğrayacağım...
bir ara ne güzel kg almamıştım 15 gün kadar
şimdi bir haftada 2 kg almışım...
Gerildikçe zeytin yagı sürüyorum rahatlatıyo kantaronun yaralara çok faydası var ama çatlagı bilemiyorum mutlaka onada vardırKızlar çatlak oluşumunu önlemek için kantaron yağı kullanan var mı? Bildiğim kadarıyla göğüs ucu yaralarına doğum dikişlerine falanda iyi geliyormuş
Benim kilo durmuyor sanki![]()
Dışardan hissedilir mi ki o canımGunaydin hanimlar bebegimiz hickiriyomus nasil anliyacagiz onu![]()
Ben genelde kakao yagı kullanıyorum ama eritmesi zor gelince has kantoron yagı var kuzenimde kullanmış onu sürüyorum zeytinyaglı iyi gibi ama göğüs uclarıma sürmüyorum sürmek gerekiyor mu bilmiyorumKızlar çatlak oluşumunu önlemek için kantaron yağı kullanan var mı? Bildiğim kadarıyla göğüs ucu yaralarına doğum dikişlerine falanda iyi geliyormuş
Benim de çok moralim bozuluyorben de aynı durumdayım 10 yıldır ilk kez böyle kilolar görüyorum tartıda...
havalar ısınsa da az yürüyüş yapsak...