2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim var bekonun çok memnunum görüntülü izleyebiliuoruzda dinleyebiliyorumda İnş kullanmak nasip etsin Allah

zeyno benim gittiğim prof IUGR, preeklampsi açısından LMWH önerildi yazmış rapora
yani karından vurulan iğne...gelişim geriliği açısından
sen de bir doktoruna sorsana acaba bir faydası olur mu diye
benim de gerilik artarsa başlayacak doktor şuan 1 hafta çıktığı için başlamadı

Kızlar şampuan konusunda önerilerinizi bekliyorum. Sebamed ve mustela iyi diyorlar ama acaba çok abartmayıp daha uygun bisey de alinsa olur mu tavsiyede bulunacak var mi bi de mesela kaç ml almalıyım kaç ml ne kadar gider ki
Cnm bende baya arastiridm.arkadasim da.onerdi sebamed 500 ml aldim.arkadasimin bebegi alerjik bi bebek sebamed en iyisi dedi..ayrica ben yumusatici ve bebek deterjani aldim e bebek den.fakat en sağlıklısı sabun tozu olan granul deterjanlarmis.o yuzden ilk ay onu kullancam.sonra belki.bebisler biraz büyüyünce diger.bebek deterjanlarina gecerim.ayrica leke cikarici yumusatici lar biberon temizleyiciler onlari cok kullanmicam ilk aylar cok hassaslar.sical su da kaynatcam biberonlari.çamaşırları da biraz lekeli kalsin napim saglikli olsunlar da bebisler:KK15:

Canim su anda 250 ml sebamed sampuan 28.99 sen 500 ml i aynı fiyata almışsın yüzde 50 indirim mi vardı acaba

Bubchen marka ve unibaby marka nasil acaba

Bubchen markayı da iyi diyorlar canım...

ozaman buraya da yazmıştım indirim var diye ama galiba sen girmemiştin siteye...
bence gene indirim yaparlar canım... indirimsiz fiyatları baya fark ediyor çünkü...
bir de 75 tl ye 15 tl indirim baya iyi oldu...

O zaman bekliyim kızlar.. aklımda alınması gereken şeyler var size de yazayım da indirim olunca görürseniz beni de etiketleyin
Göğüs kalkanı
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni
Bebek şampuanı
Otribebe burun aspiratoru
Bunlardan indirimde ya da uygun görürseniz paylaşır misiniz
Diğer ıslak mendil ve pamukları deterjanı ebebebekten baby and me markasından indirim olunca almayı planlıyorum

Canim su anda 250 ml sebamed sampuan 28.99 sen 500 ml i aynı fiyata almışsın yüzde 50 indirim mi vardı acaba

Bubchen marka ve unibaby marka nasil acaba
Canım bende bubchen kullanıcam.burda biraz pahalı ama abim yurtdışında.gecen resim yollamıştı dörtlü set 13 euroydu.o şekilde tedarik edicem

Kizlar esim ise yeni girdigi için yeni alabiliyorum biseyler önceden söylediğiniz indirimleri değerlendiremedim maalesef

canım ne kadar sevindim anlatamam...geçen de aklımdan geçiyordun...dedim her bebeği Allah rızkıyla gönderir...
Eşinin işe girmiş olmasına çok sevindim Rabbim yol açar kapılar açar...

Olsun canım üzülme yine indirimde birşeyler görürsem ben yazarım...hem daha 3 aydan fazla var bebişlerin gelmesine...

Ewt cnm ya Dr açıkladı bu bilgiyi. Kilo kısmına gelince simgeleri bilmediğimden anlamamışım ama dediğin gibi yazıyormuş kilosu. Geriden gelince merak ettimde sadece.
Allah korusun gelmez gelmez annesi bi iyi beslemeye cabalayalim gerisi onemli degil ben basta cok takmistim hu geriden gelme meselesini ama gelisimiyle birebir ilgisi yokmus zaten Allah hayirlisiyla yavrularimizla birbirime zlbagislasin bizleri

canım ne kadar sevindim anlatamam...geçen de aklımdan geçiyordun...dedim her bebeği Allah rızkıyla gönderir...
Eşinin işe girmiş olmasına çok sevindim Rabbim yol açar kapılar açar...

Olsun canım üzülme yine indirimde birşeyler görürsem ben yazarım...hem daha 3 aydan fazla var bebişlerin gelmesine...
Çok sağol canim sıkıntılı günlerimiz geçiyor inşallah sen de güzel haberler almışsın maşallah.. Allah daha da güzel kapılar açacak inşalla h bize.. bebeğime belki herşeyin en pahalısını alamasam da elinden gelenin en iyisini almaya çalışacağım bu saatten sonra.. uygun fiyatlı indirimli ürünler görürseniz bilgim olsun. Kıyafet almayacağım çok. Zaten annem ablam birsuru aldılar hediyeler falan da yeterli olur. Diğer şeyler için indirimleri burada paylasirsaniz sevinirim.

canım 22 şubatta Babymall da banyo ürünlerinde %30 indirim olacak
bakmanı öneririm...
Ay kuzum çok teşekkürler.. şampuanı alayim o zaman 22 şubatta :KK49:

Bebek havlusu kaç tane alınmalı peki ben lcw nin internet sitesinde bebek havlusu beğendim alayim mi diye kararsizim da

Kızlar merhabalar mutlu mutlu geldim..
bugün bebeğimi gördüm kızım büyümüş...:nazar: eliyle yüzünü kapatıyordu..utangaç kızım benim:KK200::KK200::KK200:

bebeğimde sadece 1 hafta gerilik var...
insan buna sevinir mi diyeceksiniz benim için iyi 4 haftada sadece 1 hafta geri olması iyi gibi geldi
beyinde hiç kist görülmedi...tamamen kaybolmuşlar

parlaklık konusunda birşey demedi..
sadece kontrolde olacakmışım..eğer gelişim de gerilik hafta hafta artarsa iğne başlanacakmış...
Buna da şükür...
Gozunn aydinn sevindimm cok
Bi sonraki kontrol ne zaman

O zaman bekliyim kızlar.. aklımda alınması gereken şeyler var size de yazayım da indirim olunca görürseniz beni de etiketleyin
Göğüs kalkanı
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni
Bebek şampuanı
Otribebe burun aspiratoru
Bunlardan indirimde ya da uygun görürseniz paylaşır misiniz
Diğer ıslak mendil ve pamukları deterjanı ebebebekten baby and me markasından indirim olunca almayı planlıyorum
Screenshot_2017-02-20-22-09-39.webp bunu n11 de gördüm. En Uygun buydu.

Ben de mustela alacam şampuan. Konak önleyici mi alsam yoksa normal mi alsam bilemedim

Kizlar tetenoz asisinin 2. Dozunu yaptiran oldumu.ilkini 21. Haftada yaptrmistim.2. Dozu bgn yaptirdim.kolum cok agriyo:KK43:ilkinde boyle olmamistiii
Ben de bugün yaptırdım, ağrım olmadı. Duş alma ve ağrın olursa pamuğa kolonya koyup koluna koy dediler. Eğer kızarırsa alerji kremi sür deriler.

Dr bana gece 12 den sonra bişey Yeme dediğinde sorun etmedim ama oruç gibi deyince bittim. Çünkü ben susuzluğa gelemiyorum. Oldum olası çok su içen biriyim. Birde burnumdan nefes alamıyorum ağzım kuruyor düşün gece 12 den sonraki eziyetimi :KK43: kolay gelsin sana bana vd diğer arkadaşlara
Su da mı yasak? O zaman ben de yandım. Ben su içmeden duramam ki. Bana bir şey demedi doktor. Aç gel dedi sadece.

Back
X