- 22 Nisan 2016
- 782
- 984
- 23
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim cok sagolyat canım bol bol dinlen. inşallah hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerin. hayırlısıyla 32. haftayı bi dolduralım ondan sonra daha rahat bi nefes alalım inşallah.
Allahtan ümit kesilmez Rabbim hepimizin yardımcısı olsunEki Görüntüle 1960999
Eki Görüntüle 1961000
Günaydın arkadaşlar, 2 gündür çok yoğun su gelişi yaşıyorum, öğlen düzce deki doktoruma gidip ölçüm yaptıracağım, ona göre İzmit yollarına düşeriz. İnşallah bitmemiştir ve pazartesi ye kadar bizi idare eder. Hepimize acil şifa diliyorum, bu arada inşallah hepimiz yavruları mızı zamanında kucağımıza alırız. Facebook ta prematüre bebek diye bir sayfa var okurken çok duygulanım, üzüldüm, umutlandım erken doğum riski olanlara , umut olur bize inşallah. Tabi hayırlısı ile vaktinde almak yavrularımızı kucağımıza en büyük duam.
Dua ediyorum sanada.Eki Görüntüle 1960999
Eki Görüntüle 1961000
Günaydın arkadaşlar, 2 gündür çok yoğun su gelişi yaşıyorum, öğlen düzce deki doktoruma gidip ölçüm yaptıracağım, ona göre İzmit yollarına düşeriz. İnşallah bitmemiştir ve pazartesi ye kadar bizi idare eder. Hepimize acil şifa diliyorum, bu arada inşallah hepimiz yavruları mızı zamanında kucağımıza alırız. Facebook ta prematüre bebek diye bir sayfa var okurken çok duygulanım, üzüldüm, umutlandım erken doğum riski olanlara , umut olur bize inşallah. Tabi hayırlısı ile vaktinde almak yavrularımızı kucağımıza en büyük duam.
Kizlar kontrolden geldim simdirahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu
moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk
((
Geliyorum bekle:)))))70 kilodan herkese günaydın :)
Oluyor canım. Bıçak saplanması gibi iki gün sürüyor 1 haftada ancak alışıyor vücudum o gerilmeye.Hızlı büyüyorlar artık. Vucudu esnete esnete büyümeden ziyade yırta yırta büyüyecekler:)Kızlar sizin de karnınızda batma gibi ağrı oluyor mu? Sancı gibi böyle kasıklarıma doğru. Bu haftalarda normal mi?
Bonjur:)kızlar herkese günaydın....
![]()
Allah razi olsun canim.cok sagolunnnGeçmiş olsun cnm. Cuma duasında senin içinde dua edilir. ayaklar tavan yatıcan artık..
günaydınnnHerkese günaydın
Oluyor canım. Bıçak saplanması gibi iki gün sürüyor 1 haftada ancak alışıyor vücudum o gerilmeye.Hızlı büyüyorlar artık. Vucudu esnete esnete büyümeden ziyade yırta yırta büyüyecekler:)
İçiyorum ama az geliyor belki de 1-2 defa uyanırken ayağıma kramp da girdi. Muz falan yiyim arada. Çok sık da yemek istemiyorum muz çok kilo yapıyorGünaydinn Kizlarr..cgdmkrks cnm o dedigin batmalar kramp tarzi gibi kasilip kaliyor bendede oluyor,, doktor magnezyuma devam et demisti bana
Canım yazdılnların hepsini okumadım ama işi prşini bırakma stres de yapma ancak sıkı takipte olYok hepsini okuyamadım bulayım ben onları ama tam tıkalı değilmiş az besliyormuş ayrıntıda çıktı ve bebeğim şu an 1 hafta önceden gidiyor ayın 6 sında randevum var orda sonuçlara bakacak tekrar ama yine içim rahat değil şunan