- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Evet muz cok kilo yapiyor ama bebegede kilo aldiriyormusİçiyorum ama az geliyor belki de 1-2 defa uyanırken ayağıma kramp da girdi. Muz falan yiyim arada. Çok sık da yemek istemiyorum muz çok kilo yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet muz cok kilo yapiyor ama bebegede kilo aldiriyormusİçiyorum ama az geliyor belki de 1-2 defa uyanırken ayağıma kramp da girdi. Muz falan yiyim arada. Çok sık da yemek istemiyorum muz çok kilo yapıyor
Haftada 1-2 tane yesem yada onun yerine başka bişey yesem olmaz mı acabaEvet muz cok kilo yapiyor ama bebegede kilo aldiriyormus
kızlar ASRIN ismi nasıl:)
ben hala kararsız anneyim.
isim bi güzel geldi bana. ama buraya yazana kadar soğudum
isim anketi yaptım. ondada GÖKTUĞ 103 oy aldı.en yakın OZAN çıktı oda en son 93 oy almıştı...
İnş ama bu kaçıncı doktor artık saymıyorum hepsi aynı şeyi dedi git bekle... Bi umut deyip bakıyorum işte Rabbim yüzümüzü güldürsün bıdık oynadığı müddetçe ben onu burakmamçok iyi yaptın canım inşallah senden de iyi haberler alacağız. içini ferah tut.
Evet ya şimdi düşünüyorum da 2 sene önce biz isime karar vermemiş olsaydık zorlanırdık.Ben de daha isim bulamadımsenin anketinde Yaman vardı o güzeldi bence Göktuğ biraz eskide kaldı sanki Ozan da öyle.Erkek ismi bulmak ne zormuş dimi
![]()
Allah yardım etsin canım benim Rabbim yavrunu sana bağışlasın İnşallah bukadar dayandı yavrularımız İnş onlar çook güçlü olacaklar inanıyorum bebeğin kaç gram oldu gramdan önemli almaları için için gelişimi çok iyi olursa erken aldıklarında daha kuvvetli olur benim yavrum minik ama oda dayancak inanıyorum hayırlı haberlerle gel dua ediyorum sana....Eki Görüntüle 1960999
Eki Görüntüle 1961000
Günaydın arkadaşlar, 2 gündür çok yoğun su gelişi yaşıyorum, öğlen düzce deki doktoruma gidip ölçüm yaptıracağım, ona göre İzmit yollarına düşeriz. İnşallah bitmemiştir ve pazartesi ye kadar bizi idare eder. Hepimize acil şifa diliyorum, bu arada inşallah hepimiz yavruları mızı zamanında kucağımıza alırız. Facebook ta prematüre bebek diye bir sayfa var okurken çok duygulanım, üzüldüm, umutlandım erken doğum riski olanlara , umut olur bize inşallah. Tabi hayırlısı ile vaktinde almak yavrularımızı kucağımıza en büyük duam.
Kızlar sizin de karnınızda batma gibi ağrı oluyor mu? Sancı gibi böyle kasıklarıma doğru. Bu haftalarda normal mi?
Oluyor canım. Bıçak saplanması gibi iki gün sürüyor 1 haftada ancak alışıyor vücudum o gerilmeye.Hızlı büyüyorlar artık. Vucudu esnete esnete büyümeden ziyade yırta yırta büyüyecekler:)
İçiyorum ama az geliyor belki de 1-2 defa uyanırken ayağıma kramp da girdi. Muz falan yiyim arada. Çok sık da yemek istemiyorum muz çok kilo yapıyor
kızlar ASRIN ismi nasıl:)
ben hala kararsız anneyim.
isim bi güzel geldi bana. ama buraya yazana kadar soğudum
isim anketi yaptım. ondada GÖKTUĞ 103 oy aldı.en yakın OZAN çıktı oda en son 93 oy almıştı...
Kızlar balık yağı içsemmi acaba etkisi olurmu bu geriliğe falan birde bunun içinde süt içiliyor mu balık yağı markası önemlimi acaba
ayyy demeeeeeeeBebeğin saçları çıkıyo bu haftalarda. O da mide bulantısı yapabiliyormuş. Mesela dün gece sabaha kadar kustum sabahtan beri de başım dönüyo. Son 1 haftadır midem hafif hafif bulanıyordu.dün noktayı koydu. Karnımdaki tüm kaslar ağrıyo gece kusarken baya zorlamışım . Yani demem o ki bulantılar bazılarımızda başlayabilir. Efsane geri dönüyo anlayacanız :)