Ama bebiş de büyüyor canım bacakları da büyüyo haliyle mideni tekmelemeye başlayabilir
onun o tekme atan bacaklarını ısırıcam hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bebiş de büyüyor canım bacakları da büyüyo haliyle mideni tekmelemeye başlayabilir
Of hele o çevre.Zaten isim bulmak için göbeğimiz çatlıyor bi de ismi söyleyince oluşan o yüz ifadeleri insanı ister istemez soğutuyor isimdenKibarca başka bişey düşünseniz falan demiyorlar mı bi de :)
gerçekten çok zor iş.En son Can koyup işin içinden çıkacam riske girmeyip :)
Bana en komik gelen ay ne değişik isim koymuşsunuz demişti birisanki hiç duyulmamış bir isim Ahmet
4 isim arasından idil i çok beğendim.alın bir kararsız daha size :) okadar çok kız ismi var ve ben beğenemiyorum eşim tutturmuş nehir diye bende ısınamadım bir türlü bide etraftan yok o isimmi şöyle bu isimmi böyle diyerek soğutuyorlarbenim beğendiklerimde beril,idil veya beren bakalım eşimle ne ortak karar tutturacaz inşallah çocuk doğana kadar karar veririz
![]()
alın bir kararsız daha size :) okadar çok kız ismi var ve ben beğenemiyorum eşim tutturmuş nehir diye bende ısınamadım bir türlü bide etraftan yok o isimmi şöyle bu isimmi böyle diyerek soğutuyorlarbenim beğendiklerimde beril,idil veya beren bakalım eşimle ne ortak karar tutturacaz inşallah çocuk doğana kadar karar veririz
![]()
Bana en komik gelen ay ne değişik isim koymuşsunuz demişti birisanki hiç duyulmamış bir isim Ahmet
Onları ne ilgilendiriyosa artık, sanki onların fikrini isteyen var, ne koycaksınız diye sorarlar bide üstüne ayy başka bişey koyun derler, iyide biz sana sormadıkkiiiiiiiicocuk benım ne istersem koyarım, sanki bize karısanlar kendi cocuklarına isim koyarken bize sordular.. Ayyyy boğazlayasım geliyo böyle heves kıranları.
selam kızlar dün durup dururken burnumdan kan boşaldı, sizede söyleyeyim dedim, tansiyonum 130/80 di, tampon yaptık buz falan koyduk, tırsmadım desem yalan olur, bi yerde okumuştum gebelikte burun kanaması normal diye ama benimki biraz fazlaydı avuçlarım dolduAllahtan sağlık kurumunda çalışıyorum da yanımda her daim doktor var, kilolu olduğum için hocalarım hemen başladılar rejim yap daha kilo alma risklisin falan demeye, ben 109 kilo ile hamile kaldım şuan 119 kiloyum, 2 haftadırda kilo almıyorum, çünkü tuzu ekmeği makarna pilavi paket gıdaları tüketmeyi kestim, yani zaten rejim yapıyor gibiyim umarım bidaha olmaz
![]()
Bir de bunlardan daha beterleri var.Seni koyacağın isimden soğutup kendi koyanlar:)) onu da gördüm ve duydum yani.O yüzden belki çok beğendiğinden öyle diyen insanlar da yok değil![]()
gerçekten çok zor iş.
benim kriterim unisex isim olmasın .eşim kendinden biliyor çok zorlanıyor:) göksel ve deniz ismini o yüzden eledik.
ismini söyleyince ne dedin sen gibi çocuğa bakıp tekrarlatmasınlar. örneğin asrında öyle bir isim.yani hiç duyulmadık olmasın.
sonra diyelim çocuğun adı kağan, biryerde söylüyor karsı taraf sormasın ğ var mı yok mu diye:)
çok eski olmasın Ahmet Mehmet gibi.
birde hem eşim hem ben ısınayım isme.
amma kriter varmış:)
bunlardan sonra geriye Ozan ve Göktuğ kalmış onu anladım.
Benim kızım olsaydı meltem yada Ece koyacaktık. Kızda da seçenek çok bu sefer insan seçemiyor.alın bir kararsız daha size :) okadar çok kız ismi var ve ben beğenemiyorum eşim tutturmuş nehir diye bende ısınamadım bir türlü bide etraftan yok o isimmi şöyle bu isimmi böyle diyerek soğutuyorlarbenim beğendiklerimde beril,idil veya beren bakalım eşimle ne ortak karar tutturacaz inşallah çocuk doğana kadar karar veririz
![]()
selam kızlar dün durup dururken burnumdan kan boşaldı, sizede söyleyeyim dedim, tansiyonum 130/80 di, tampon yaptık buz falan koyduk, tırsmadım desem yalan olur, bi yerde okumuştum gebelikte burun kanaması normal diye ama benimki biraz fazlaydı avuçlarım dolduAllahtan sağlık kurumunda çalışıyorum da yanımda her daim doktor var, kilolu olduğum için hocalarım hemen başladılar rejim yap daha kilo alma risklisin falan demeye, ben 109 kilo ile hamile kaldım şuan 119 kiloyum, 2 haftadırda kilo almıyorum, çünkü tuzu ekmeği makarna pilavi paket gıdaları tüketmeyi kestim, yani zaten rejim yapıyor gibiyim umarım bidaha olmaz
![]()
bizim soyadımız uzunca bişey ve yarısı aslan...Allah izin verir bizim minnoşlar okula giderse sınıflarında 10 tane eymen 15 tane çınar olacak:)) Değişik olarak Aslan,Asil,Kartal,Arhan,Uzay,Bulut vs söylüyorlar.Eşimle ben gsli olsaydık Aslan olabilirdi ama ikimiz de fenerliyiz![]()
alın bir kararsız daha size :) okadar çok kız ismi var ve ben beğenemiyorum eşim tutturmuş nehir diye bende ısınamadım bir türlü bide etraftan yok o isimmi şöyle bu isimmi böyle diyerek soğutuyorlarbenim beğendiklerimde beril,idil veya beren bakalım eşimle ne ortak karar tutturacaz inşallah çocuk doğana kadar karar veririz
![]()
Kızda naz ismini çok beğeniyorum ya da nil :) ama eminim kızım olsa böyle pat diye onu da koyamazdım.Çocuğun bir ömür o ismi taşıyacağını düşününce insan karar veremiyor![]()