- 11 Kasım 2016
- 772
- 824
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şok oldum maşallahO ne ayol dalga mı geçiyon kızım![]()
hayatımda 55 i görmemiştim hamileliği en kilolu halimde kaldım 57 şimdi ise 63,5
Acil diyete başlayın lütfen. Bugün yarım alan yarın 1 kilo alır. Olmaz böyle:)68-68,5
1,64 felan canım :) sen yine iyisin benden hafta olarak ilerdesin yani normal keşke diyorum ya bende 70 de tamamlasam diyorum kalan 3,5 ayı yarın kontrol işte biraydır gitmedim bebişin kilosu boyu kaçtır ne alemdedir çok mrk ediyorum o sağlıklı olsunda ilkler felan du bakak daha neler görecezBoy kaç senin canım. Aynı başlamışız aynı noktadayİz. Ve ben de 57yi görmemiştim hiç. Sağolsun bebiş ilkerden ilklere koşturuyo:)
Geçen ödem olmuşum 69 idim, sabah baktım 68,5Acil diyete başlayın lütfen. Bugün yarım alan yarın 1 kilo alır. Olmaz böyle:)
Bence , tahminimce , dileğim o ki bebişinin her şeyi normal :)))) çok gzl kilo çünkü. 3-4 kilo alırsın sadece bundan sonra. Allah bozmasın ne diyelim:)Geçen ödem olmuşum 69 idim, sabah baktım 68,5ama yarın doktora gideceğim, kızarsa gelir burada ağlarım
az yiyorum diye
![]()
3 hafta var aramızda. Bu haftalar çok almaya başladım bakalım nereye kadar:) 70i geçerim gibi geliyo. Çünkü sadece bebek bile 2 kilo alacak bunun suyu kesesi vs derken...1,64 felan canım :) sen yine iyisin benden hafta olarak ilerdesin yani normal keşke diyorum ya bende 70 de tamamlasam diyorum kalan 3,5 ayı yarın kontrol işte biraydır gitmedim bebişin kilosu boyu kaçtır ne alemdedir çok mrk ediyorum o sağlıklı olsunda ilkler felan du bakak daha neler görecez![]()
Canım bende 24+4 de gitmiştim, benimki de 750 gram, 29 cm di ama doktor ileriden gidiyor seninki 25.hafta ile uyumlu dedi, hatta yanımda arkadaşım vardı onun günü bile benle aynı sayılır onunki 650 gramdı, yani seninkine haftası ile uyumlu demiş doktorun
Canım ben şimdi gördüm paylaşımını.. Doğum oldu mu bilmiyorum ama inşallah bebeğin de sen de sağlıklısınızdır. Dualarımız sizinle..Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
hadi herkes ilk ve son kilosunu yazsın siftahı benden medeni cesaretimden dolayı tebrik edin beni![]()
Çok geçmiş olsun canım.. sen yeni doktora mı gittin? hangi doktora gittin? progrestana başladın mı peki ?75 lik yüksek çıkınca gebelik şekeri teşhisi koydu Dr ve 100 lüğe gerek yok demişti. O yüzden sadece açlık tokluk şekerine bakıp sanırım ona göre ya diyete devam et dicek ya da diyete ek ünisilin başlayacak. Çıkan sonuca göre de kan şekeri ölçüm cihazı al diyebilirim demişti. Açlık 8 gün önce 88 di diyetle bugün 81 çıktı. Tokluk 1 saat sonra belli olacak inşallah yine 200 lerde çıkmaz![]()
aaa benimde ileride ozaman, ama uyumlu dedi bana doktorum, birde ben internette çizelgeler oluyorya, hafta hafta olması gereken boy kilo takibi diye orda da normal di, nebilim bilemedim