2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun. Birşey olmamıştır eminim ama riske atmamışsın iyi yapmışsın.

Aaa gecmis.olsun.bir sey olmamistir cnm stres yapma insallah.

Allahım korusun inşallah

canım geçmiş olsun sancın falan yoktur inşallah...
Rabbim bebeğini ve seni korusun

Çok geçmiş olsun.

@TuruncuHayal inşallah birşey olmamıştır,haber et bizi de..
@Zeynosrkn84 bak hala imkanın varken elinden geleni yap inşallah..bi de birşey soracağım, bebişi düzenli olarak hissediyor musun ?

@hazelnut123 sen naptın,son durumun nedir?
@karalule den hala ses Yok...güzel haberlerle gelir inşallah..

Çok geçmiş olsun, inşallah iyisindir. Habersiz bırakma bizi.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bebişin iyidir. Su içinde olduğu için zarar görmüyorlar diye duymuştum. Düşenler oluyor.
Ama iyiki doktora gidiyorsun. İnsanın içi rahat etmez. Bizi de haberdar et. İyi haberlerini bekliyoruz.

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler, anca eve girdik hemen size yazıyorum, daha önce yazamadım çünkü çok halsiz oluyorum operasyon çok sarsıyor , su ekledi hoca, az kalmış çünkü su. İnşallah durur azıcık , artık durmadan geliyor çünkü , 28. Haftayı bitirirsek, inşallah görürsek alacak bebeği 4 haftamız kaldı, öyle dedi hakkımızda hayırlısı su bizi 1 hafta idare etse çok rahatlayacağız . İğneyi karnıma soktuğu anda bu gruptaki herkese dua ettim , inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Allahım hepimize yardım etsin.

@TuruncuHayal sen nasıl düştün yaa, haberdar et bizi.

off ya bişeyin yok değil mi?
kızlar bizim topiğe noldu :KK43: çok üzülüyorum. ben de tüm gün yatıyorum bebeklerden birinin suyu fazla diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar eve yeni geldik tel şarjı bitmişti erken yazamadım hepiniz hakkınızı helal edin.

Kan testi sonuçları iyi çıktı. Bebek de bi sorun görmedi Dr. Her ihtimale karşılık müşahade altında tuttular. Düşme vakalarında öyle yapıyorlarmış. Karnımdaki sertlik bu süreçte arttı. Hastaneden mescit e giderken bile zorlandım ya kafayı yicem bebeğin kafası baskı yapıyor dediysede ben anlayamıyorum göbek deliğinin sol tarafında kafası sonuçta. Ordan rahime nasıl bi baskı yapabilirde benim Karnım taş gibi olup yürümemi engeller ki. YattığıM sürece sorun yok sadece. Neyse çantanı hazır tut eğer bebek normal pozisyona geçmezse ya da dönüşü aşağı yöne olursa Allah korusun erken alınır dedi. Öyle kötü düştüm ki hastaneye giderken neler geçti aklımdan. Karnımın üstüne direk pof diye düştüm hem de uçar gibi tarif edemedim tam. O sertlikte düşüp çok şükür bişey olmaması içimi rahatlattı.

Tekrar hepinize teşekkür ederim ve Allah ımız hepimizi korusun inşallah. Sağ salim bi alsak yavrularımızı. Her zaman başta bu topikteki arkadaşlarım ve diğer tüm hamileler için dua ediyorum bol bol.

Allah bebeklerimizi korusun..

Kızlar bugün kuzumun odasını boyattık çok güzel oldu :KK36:

Eklentiler

• IMG_1148.webp
    IMG_1148.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 49
50gr şeker yüklendi açlık 83 tokluk 151 cıktı:(((( yorumlarınızı bekliyorm
Doktor panik yapcak bişi yok ama 140 olmalıymış o yuzden 100 gr yapalım dedi haftaya ac karna offf moralim bozuldu ya

Arkadaşlar eve yeni geldik tel şarjı bitmişti erken yazamadım hepiniz hakkınızı helal edin.

Kan testi sonuçları iyi çıktı. Bebek de bi sorun görmedi Dr. Her ihtimale karşılık müşahade altında tuttular. Düşme vakalarında öyle yapıyorlarmış. Karnımdaki sertlik bu süreçte arttı. Hastaneden mescit e giderken bile zorlandım ya kafayı yicem bebeğin kafası baskı yapıyor dediysede ben anlayamıyorum göbek deliğinin sol tarafında kafası sonuçta. Ordan rahime nasıl bi baskı yapabilirde benim Karnım taş gibi olup yürümemi engeller ki. YattığıM sürece sorun yok sadece. Neyse çantanı hazır tut eğer bebek normal pozisyona geçmezse ya da dönüşü aşağı yöne olursa Allah korusun erken alınır dedi. Öyle kötü düştüm ki hastaneye giderken neler geçti aklımdan. Karnımın üstüne direk pof diye düştüm hem de uçar gibi tarif edemedim tam. O sertlikte düşüp çok şükür bişey olmaması içimi rahatlattı.

Tekrar hepinize teşekkür ederim ve Allah ımız hepimizi korusun inşallah. Sağ salim bi alsak yavrularımızı. Her zaman başta bu topikteki arkadaşlarım ve diğer tüm hamileler için dua ediyorum bol bol.

canım sen korkunca bebek de korkmuştur içerde...ciddi bir sorun olsa su gelir kanama olurdu...
Allah beterinden saklasın...
yat dinlen olumlu şeyler düşün ki bebişin de içerde rahatlasın..
Rabbim hepimizin yavrularını korusun

Çok şükür canım.. dikkat et kendine ne ihtimale karşın cantani hazır et ve yat dinlen..

Allah razı olsun Rabbim kabul edip hayırlı bir şekilde yavrumun almayı nasip etsin (bişey diyicem size beni anlayın nolur evet 2 doğum yaptım normal ama ölü bebek çok zor diyorlar çok korkuyorum Rabbim hem ı acıyı Hem bu acıyı yaşatmasın)..
Canım allah dayanamayacak sınav vermesin ben yaptım daha dogrusu yapamadım 3 gün suni sancı cektim sonra sezeryan oldum çok zor ama benimki iri bi bebekti ya ama inş bebeğin yutunacak umudunu yitirme lütfen bak kıpraşıo filan yerim o miniği ben ya

Bebek geriniyor ondan eminim hatta sonrasında bi hamle yapıp cuk diye daha rahat bi bölgeye geçiyor:) beni de kızgın kumlardan serin sulara atıyor:)))) sor canım biraz tarif etsin bakalım yalancı kasılma nasıl oluyormuş malum yaklaşıyoruz o günlere :))) ben araştırıyorum hala sorma. Evde doğacak galiba :)))))

Senin bu rahatlığına hayranım zaten :)) en güzeli ohh biz gidiyoruz da noluyor yok şeker yok suyu azalmış bütün günüm zehir oluyor o gün,ben strese girdiğim için bebek de çok hareket etmiyor o zaman vay halime:) bulursun inşallah daha zaman var son haftalarda bile doktor değiştiren var önemli olan içine sinmesi:)

Canım dr bile yok dediyse yoktur sen strestesin ya şimdi ondan öle sertleşiodur minnak şey allah korumuş dikkatli ol iisi mi son 2 ay hep yat banada dr yürü dedi ama korkumdan yürüyemiorum bile bapim saglıklı dogsun da yeterki

Kızlar sanırım en önde gideniniz benim. O yüzden değişimleri önce ben yaşıyorum hep :) akıntı çoğaldı karın ağrısı hafif oluyo arada. Kasılma sancı değil ağrı. Ayakta durmak işkence. Bu kas durumumuza göre değişiklik gösterir ama mutlaka. Benim kaslar zayıf malesef:) ve bebeğin vuruşları pıt pıt ı geçin pat kütü de geçin dank dank şeklinde valla. Hazır olun günde iki üç kez sallıyor :))))
Akıntı çoğalması bir iki gündür bende de var, ama benim geçen haftalarda da normalden daha az nerdeyse hiç akıntım yoktu sanki şimdi normale döndüm ama yine de insan her türlüsünden korkuyor :((

Kızlar azönve hapşırınca kasıgıma bi agrı girdi anlık çok kötüydü bişey olurmu acaba

@Zeynosrkn84 canım mart annelerine göz atarken gördüm birisi benegi için 70.000 ya şafi cekecekmiş ve gruptakilere dagitiyordu.eger sen ve diger arkadaslr kabul ederseniz senin bebegin için okumak isterim ben.zaten zikirmatigi yanımdan ayırmamaya calısıyorum

bana uyar canım...ben de okurum canım...yeter ki melekler şifa bulsun sağlıklı doğsun

canım ben ilk defa okuyacağım o duayı o yüzden 100 tane de bana yaz bitince haber veririm

Son düzenleme:
50gr şeker yüklendi açlık 83 tokluk 151 cıktı:KK43:((( yorumlarınızı bekliyorm
Doktor panik yapcak bişi yok ama 140 olmalıymış o yuzden 100 gr yapalım dedi haftaya ac karna offf moralim bozuldu ya

Benim sonucumla aynı seninki de.Benim de tokluk 152.Salı günü 100lük yapılacak ama inan hiç istemiyorum 3 saat aç aç saatte bir kan ver çok yoracak gibi ya :(

kızlar kontrole giitim kızımmm 701 gr 30 cm miş :) çok şükür böbreklerindeki genişlemede azalmış yani doktor bişisi yok dedi :halay:ama ilk etapta beni korkuttu rahimde açılma var 2,5 cm dedi alttan muayene yapalım dedi üsten bakınca rahim boyu katlanmış meğer gerçekte 35 mm açılma varmış yani normalmiş ama kendimi yormamam gerekiyormuş ay 2,5 cm açılma deyince ödüm koptu erken doğum riski taşıyacaktım yoksa :dua:
Rahimde açılmayı ultrason da da gorebiliyor sanırım doktor, çünkü benim geçen kontrolüm de iyi açılma yok rahimde dedi, bende şaşırmıştım

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler, anca eve girdik hemen size yazıyorum, daha önce yazamadım çünkü çok halsiz oluyorum operasyon çok sarsıyor , su ekledi hoca, az kalmış çünkü su. İnşallah durur azıcık , artık durmadan geliyor çünkü , 28. Haftayı bitirirsek, inşallah görürsek alacak bebeği 4 haftamız kaldı, öyle dedi hakkımızda hayırlısı su bizi 1 hafta idare etse çok rahatlayacağız . İğneyi karnıma soktuğu anda bu gruptaki herkese dua ettim , inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Allahım hepimize yardım etsin.

@TuruncuHayal sen nasıl düştün yaa, haberdar et bizi.

inşallah canım...1 hafta 1 hafta diye diye inşallah bebişler tutunacak hayata...
Rabbim herkesin devasını versin

Kızlar azönve hapşırınca kasıgıma bi agrı girdi anlık çok kötüydü bişey olurmu acaba

Canım hapşırma öksürme (ki benim yengem hamile iken üşütmüş tu ne kadar çok öksürüyorDu, ki düşün ne ağrılar giriyordu kasigina) birşey olmaz öyle hemen, sen içini ferah tut

Back
X