2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar hemoroid:KK43:

Geçmiş olsun canım yaa çok kötüdür hemoroid biçok hamilede de görünülüyor.Doktora gidersen bu hafta mutlaka söyle krem falan verir büyük ihtimalle.Kanama falan varsa insan ordan olduğunu anlamıyor panik oluyor :(

Geçmiş olsun canım yaa çok kötüdür hemoroid biçok hamilede de görünülüyor.Doktora gidersen bu hafta mutlaka söyle krem falan verir büyük ihtimalle.Kanama falan varsa insan ordan olduğunu anlamıyor panik oluyor :KK43:
Çok fena :( 9 sene önce bunun ameliyatını geçirmiştim.ve 9 senedir çok rahattım. Şimdi tetikledi hamilelik. Bilmiyorum sonu iyi görünmüyor tecrübeyle sabit. Normal doğumu etkilemesi nden korkuyorum

Çok fena :KK43: 9 sene önce bunun ameliyatını geçirmiştim.ve 9 senedir çok rahattım. Şimdi tetikledi hamilelik. Bilmiyorum sonu iyi görünmüyor tecrübeyle sabit. Normal doğumu etkilemesi nden korkuyorum

Ben etkilemiyor diye biliyorum kuzum.Zaten doğuma kadar çok var geçer o zamana kadar inşallah.Bol lifli besinler ve bol su iç.Acı,baharatlı şeylerden uzak dur biraz.Çok çok geçmiş olsun tekrar

Ben etkilemiyor diye biliyorum kuzum.Zaten doğuma kadar çok var geçer o zamana kadar inşallah.Bol lifli besinler ve bol su iç.Acı,baharatlı şeylerden uzak dur biraz.Çok çok geçmiş olsun tekrar
tşk ederim canım. Hemoroid doğumu etkilemez de doğum hemoroid i çok fena etkileyebilir :) lif mif kurtarmaz ya neyse bakalım. Efsane geri döndü:(

Hayırlı günler kızlar..bugün Eyüp Sultan Hazretlerni ziyaret ettik eşimle,hepimize dua ettim,Rabbim kabul eder inşallah..
Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 canım özelden yazamadım bi türlü ,bu yazdığımı görürsün inşallah 100 taneyi okudum ben. Hemde hiç aklımızda yokken,buraya gelip burda okumak nasip oldu..

Kızlarcım benim kullandığım çatlak kremi bu sefer aldığım çabuk bitti.Normalde gratiste yakalıyodum indirimdeyken .şimdi kadınlar günü şeysi var ya. Palmers markası, 40 lira falan 17 ye alıyodum indirimden. Herşey indirimde bi çatlak kremi girmemiş.
Siz ne kullanıyorsunuz yağ değil ama krem öneriniz var mı?

Sagolun arkadaslar icimi rahattinizbugun cok yormayacagim kendimi, sanirim dediginiz gibi ya elleri ya ayaklari orada
Oyle vuruyorki sanki o vrdukca aciliyorda cikacakmis giibi hissediyrm, tuvaletim geliyor durmadan

Bug

Canım benim de öyle , hatta akşama doğru hepten altta gibi hissediyorum. Yorgunluğum tavan yaptı. Ufak ağrımda oluyo geçiyo. Normal gibime geldiği için evham yapmadım.
Ters giden bişe olsa anlarız diye düşünüyorum, inşallah kötü bişey olmaz hiç birimize, bebeklerimize.

E
Kızlarcım benim kullandığım çatlak kremi bu sefer aldığım çabuk bitti.Normalde gratiste yakalıyodum indirimdeyken .şimdi kadınlar günü şeysi var ya. Palmers markası, 40 lira falan 17 ye alıyodum indirimden. Herşey indirimde bi çatlak kremi girmemiş.
Ebebekte 9.90 a gördüm palmers kakao yağı.

gratısten vaseline markanın kakao ışıltısı 6aydır kullanıyrum catlak belırtısı henuz yok 14,90 fıyatı

Kızlar bir bilgi vereyim. Benim karnım çatladı. Ve çok kaşınıyordu. Kırmızı kırmızı yol yol oldu o kadar kötü kaşınıyordu ki. Palmers yağ kullanıyordum ama hiçbir faydası olmadı. Kullandığım halde oldu bu.
Evde daha önceden kullandığım vaseline losyon vardı. Çatlak kremi falan değil normal nemlendirici. Kaşıntıya dayanamadım belki işe yarar diye onu sürmeye başladım. Kuruluk kaşıntı geçti. Kırmızı kırmızı şeyler geçti yenileri de çıkmadı. Belki ciltten cilde farkediyordur ama bana çok iyi geldi vaseline krem. Kaşınmaktan kurtuldum en azından. Ve kırmızı kırmızı yol yol çatlakların yenileri çıkmadı bidaha. Bidaha da palmers kullanmayı düşünmüyorum :KK12: Vaseline losyonun en büyük boyundan aldım bol bol sürüyorum:21:

Slm kızlar stresli bi haftadan sonra inş rahat bi hafta grçirmemiz dilegiyle olumsuz durumlar olmamasına cok sevindim allahım bebeklerimizi bize bagışlasın inş çatlak için ben vaseline nin alor vera kremi ve zadevitak hindistan cevizi yagı kullanıorum şimdilik iiyiz bakalım ancak yag bitmek üzere yarın bi eczaneye ugramalıyım

gratısten vaseline markanın kakao ışıltısı 6aydır kullanıyrum catlak belırtısı henuz yok 14,90 fıyatı

Ben de yeni başladım canım. Çok memnunum yukarda yazdım. Keşke daha önce başlasaydım. :KK42: Maalesef biraz geç kaldım. Ama zararın neresinden dönsek kardır herhalde.

Ben hala bişey kullanmıyorum özel. Normal nemlendiricimi sürüyorum sadece. Çatlağım olmadı henüz ama bakalım.

Kızlar mothercare de emzirme sütyenleri 112 liradan 56 liraya inmis. İçinde 2 tane var ve yumuşacık. Ben 2 tane aldım. Bedenim küçük göğsüm büyük olunca zor oluyodu bulmak. Burda tam ölçü bulabildim. Size de haber vereyim dedim.

Back
X