2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Son zaman onerılıyor ya
Rısk olmadıkca sorun olmaz sanıyrm
Olsa uyarırdı dr
Ben ıstemıyrm hıc ılıskı
Cnm cekmıyor
Benim de isteksizlik başladı bu aralar ama yine de eşimle arkadaş gibi de olmak istemiyorum. Zaten hayatımız sadece bebis olmuşken eşimi de çok ihmal etmek istemiyorum o yuzden

Günaydın güzel bi hafta olsun hepimiz için, güzel haberler alalım inşallah.
Sabah eşim işe giderken kalktım vajinama sancı gibi kramp gibi bi ağrı girdi 1dk kadar sürdü bu şekilde 3kere birer dk arayla oldu geçince oturdum hemen bu normal bişey mi hissettiğim tam olarak ne daha önce doğum yapan arkadaşlar bilir belki :KK43:
Idrarini tutmuş olabilir misin canım gece.. sıkışık mi kalktın

Bir arkadaş yazmıştı kızlar hareketleri hep kasıkta hissediyorum diye, bende 27+2 deyim bende bu bir haftadır bebegi sadece kasıkta hissediyorum desen yeridir birde çok wcye çıkmaya başladım, krem olarak bende 3.aydan itibare bio oil ile başladım, sonra lierac ve mustela ikisi de var bende bir hafta birinden bir hafta birinden kullanıyorum çünkü benim vücut normalde çok kuru ve kalıtsal diyorsanız annem çok çatlamış ben de kendimce önlem aldım bakalım çalarsa da en aza indirmek amaç

Kızlar günaydın, hepimize iyi haftalar olsun. Yine uykusuz bir gece geçirdim.
Niye uykularım kaçar oldu anlayamıyorum.

Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım inşallah herşey yoluna girer. Güzel haberler alırsınız.

Bebek odası yapmıcaktım zaten, sadece dolap alacaktık, hafta sonu aldık onu da.1000 liraya.ponçik dolaplardan seçemedim niyeyse :) genelde onların boyu kısa geldi bana. Uzun süre kullanmak için bunu seçtik. Bir de oda küçük olduğu için iki kapılı aldım. Size nasıl, kullanışlı mıdır

Eklentiler

• IMG_5774.webp
    IMG_5774.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_5773.webp
    IMG_5773.webp
    6 KB · Görüntüleme: 82
Merhabalar
Yazmasam da sürekli yazışmaları takip ediyorum. Rabbim sıkıntılı olanların yardımcısı olsun .
Sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.
Benim de bebeğimin eşinde kireçlenme olmuş. İlerlerse sıkıntı yaratırmış. Daha öncede 27 haftalık hamileyken bebeğim susuz kaldığı için kaybetmiştim.
Dilerim kimsede sıkıntı olmasın.

Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım inşallah herşey yoluna girer. Güzel haberler alırsınız.

Bebek odası yapmıcaktım zaten, sadece dolap alacaktık, hafta sonu aldık onu da.1000 liraya.ponçik dolaplardan seçemedim niyeyse :) genelde onların boyu kısa geldi bana. Uzun süre kullanmak için bunu seçtik. Bir de oda küçük olduğu için iki kapılı aldım. Size nasıl, kullanışlı mıdır
Güle bile kullansın canım bebisin.. bence kullanışlı olur bol rafli rahat edersin

Merhabalar
Yazmasam da sürekli yazışmaları takip ediyorum. Rabbim sıkıntılı olanların yardımcısı olsun .
Sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.
Benim de bebeğimin eşinde kireçlenme olmuş. İlerlerse sıkıntı yaratırmış. Daha öncede 27 haftalık hamileyken bebeğim susuz kaldığı için kaybetmiştim.
Dilerim kimsede sıkıntı olmasın.
Öncelikle kaybın icin cok üzüldüm canım.. allah bu bebisine ömür versin inşallah.. kireclenme için bi tedavi uygulanıyor mu peki

Gulerek kullan canim;)ben de bebek odasi yapmicaktım ama sanirim yapmaya karar verdim:P besik olarak ne kullancaksin sen cnm

Yalancı sancı ile aynı şey mi bilmiyorum ama doktorum bana yalancı kasılma yaşadığımı ve bunun doğum için vücudun hazırlık yaptığı için olduğunu söyledi. Benim hissettiğim şey karnımın sertlesmesiydi. Oturma ihtiyacı hissediyorum demiştim sertlestikce.
Ağda konusuna gelince 2 hafta önce yaptırdım artık goremiyordum çünkü.. ve iyi ve rahatsız olmaya başlamıştım. Doğuma girmeden temiz olmak isterim ama bazıları zararlı diyor. Ama annem görümcem kime sorduysam biz yaptırdık diyorlar biraz da onlara güveniyorum temiz olmak iyi hissettiriyor çünkü ama yine de normal hayatımdaki gibi sik sik yaptiramam.
Bu de ben bişey soru cam kızlar son 3 ay cinsel ilişki ile ilgili bildiğiniz bişey var mi zararlı mi erken doğuma yol acar mi doktorum erkek soramadım.

@Zeynosrkn84 canım inşallah bebisin büyümüştür Allahım yardım etsin size yanınızda olsun bugün ve hergün

Canım ben ayda bir ağdaya devam ediyorum. Ağdacımca konuşuyoruz, bir sürü hamile müşterim var zaten diyor. Ekstra bi durum olmadıkça devam ederim bende.
Diğer konuyu unuttum ben zaten :D kaçacak yer ararım görsem karanlıkta modundayım. Korkuyorum ya bişey olcak diye.

Öncelikle kaybın icin cok üzüldüm canım.. allah bu bebisine ömür versin inşallah.. kireclenme için bi tedavi uygulanıyor mu peki
Aminn. Yokmuş Can'ım tedavisi. Sadece netten araştırdığım kadarıyla kalsiyum birikmesinden oluyormuş. Bende sütü falan mı kessem diyorum. Bilemiyorum...

Gulerek kullan canim:KK66:ben de bebek odasi yapmicaktım ama sanirim yapmaya karar verdim:p besik olarak ne kullancaksin sen cnm

Beşiği arkadaşım verdi, mothercare in karyola tarzı ufak beşik. 60x120 ölçüsü. Sallanmıyor. Bi dolap aldım. Ama haklısın insan mobilyacıları gezince ayy ne güzel falan diye hayallere heveslere kapılıyor. Şöyle düşündüm, zaten odasında durmıcak ilk başlarda sonra zaten kış. Yaşına gelince perdesini duvar kağıdını, şifonyerini, yatağını alırım dedim. Şimdi onlarla uğraşamıcam.

Çok güzelmiş canım Güle güle kullanın dolap şart bence çok iyi yapmışsınız.

Doktor bize yasak koydu artik ama benim cift rahimden dolayi tedbir amacli. Belki hersey normal planlarin durumu boyle degildir

Canım ben ayda bir ağdaya devam ediyorum. Ağdacımca konuşuyoruz, bir sürü hamile müşterim var zaten diyor. Ekstra bi durum olmadıkça devam ederim bende.
Diğer konuyu unuttum ben zaten :KK70: kaçacak yer ararım görsem karanlıkta modundayım. Korkuyorum ya bişey olcak diye.
Hahhaha çok güldüm :-)

Aminn. Yokmuş Can'ım tedavisi. Sadece netten araştırdığım kadarıyla kalsiyum birikmesinden oluyormuş. Bende sütü falan mı kessem diyorum. Bilemiyorum...
Doktor bi öneride bulunmadı mi canım neden böyle yapıyor bazı doktorlar
Evet biraz sıkışıklık vardı oyüzdemidir ki.
Ben sıkışık kalkınca bazen ağır ya da batma oluyor canim

Kizlar bugun haberler cok sukur iyiydi. Catlak kremi hic kullanmadim sevmedigimden ama arada bebek yağı sürdüm. 11 kilo aldim iki haftadir kilo almiyorum nerdeyse ama hic catlama belirtisi yok bundan sonra baslarsa bilemem. Banyodan sonra suruyorum genelde hergun degil. Bide danismak istedigim bi konu var calisiyordum normalde ama hamile kaldiktan sonra malesef isten cikmak zorunda kaldim hep evdeyim normalde kendimi bildim bileli calisiyorum. Ogluma örgü oyuncaklardan yaptim bi kac tane ama cok satan varmis yeni farkettim ben acaba bende yapil satmak istesem satabilirmiyim. Yani alicisi oluyor mu ki bu oyuncaklarin hic bilmiyorum. Evde boş durmaktan sıkılıyorum ve oglumun azda olsa masraflarini karsilamak istiyorum tamamen alışkanlık benimkisi kendi kazandigim parayla aldigim zaman biseyleri mutluluk tavan yapiyor işe yaradığımı düşünüyorum. Var mi aranizda boyle hobilerle mesgul olup satan

ay bende bi deneme istiyorum kızımaiki kızıma da benden hatıra örgü birer bebek yapmak istiyorum. sonra saklarım ben yapmıştım diye. bence böyle şeylere yataneğin varsa instagramda hesap açıp işe başlayabilirsin. bu şekilde para kazanan çok kişi var

kizlar iyi aksamlar artik gittikce buyuyen gobislerimiz vucut temizligimizi yaparken cok skintili oluyor :KK43: daha once hic kuafore gidip agda yaptirmadim hep kendim hallettim agda ile yada makine ile ama artik cok zorlanmaya basladim ilerde ne yapcaz bilmiyorum sizlerde durum nasil yoksa simdiden zorlanan bi benmiyim

ay bende geçen çok zorlandım. ben ilkinde yapabildiğim kadar kendim yaptım sonra doğuma yakın kuaförğm kapanmış bilmediğim yerede gitmek istemedim. eşime yaptırdım. sağolsun sorun etmedi.

ben ayak tırnaklarımı keserkende çok zorlandım geçen bundan sonra onuda eşime yaptıracağım.

Ben ancak camdan bakıp iç geçiriyorum :KK12: bıktım bu iş yerinin bitmeyen işlerinden yarın doktordan rapor alıcam 2 gün ne halleri varsa görsünler
bende şu işlerimi ayarliyim geliyor benimde izin yıllık iznimden kalmıştı 7 gün onu alcam bebeğin işleri için biran evvel halletmemiz lazım kızlar yürürken yoruluyorum artık son zamanda yapılmıycak bu işler

tşk ederim canım. Hemoroid doğumu etkilemez de doğum hemoroid i çok fena etkileyebilir :) lif mif kurtarmaz ya neyse bakalım. Efsane geri döndü:KK43:
Doğum etkiliyomuş canım ya bende korkuyorum sürekli oturuyoruz tetikliyo yemek olayını geçti benimki yakınmalarım azalıyo sadece daha öncede oldu bende kendiliğinden geçmişti ama bu farklı biraz Allah yardımcımız olsun

Back
X