2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Başım ağrıyor bugn. Tansiyonum 11-7 çıktı. Normalde 9-6 en fazla 10-6 olurdu. Korkuyorum bir sorun olmaz inşallah...

Kızlar ben bu kabızlık konusundan perişanım. Ikınmaya korkuyorum bebişe bişey olur diye ama başka türlü de olmuyor. Her sabah kayısı yiyorum hiç bir işe yaramıyor. Başka bir yol bilen var mı bağırsakları düzeltmek için:anne:
Çok çok çok su iç:) hele ki sabahları aç karna içersen büyük bir bardak ılık su. Büyük kurtarıcı. Gece yatarken de içebilirsin. Ama gece karın gurultusu yapıyor

Bone şallari mi diyosun canim benim onun siyahi var ya cok mantikli aslinda dedigin bence cok guzel durur. Sicaklari hic dusunmedim o terlikler tuhaf olabilir cidden alti kaymayan düz bi plastik terlik alip suslenebilir gercekten. Benim evde tarti bile yok doktorda tartiliyorum hep bazen de anneme gidince cikiveriyorum iste gizlice sonucu soylemiyorum tabi kimseye :KK53:
Yok o sallari demiyorum. Fotodakiker gibi bunlar hazir urun direkt takiliyo cok hosuma gitti. Mevlutte fln da kullanirim hem.
Bu hafta saglik ocaginda tartildimbi guya 2kilo almisim. Hic inandirici gelmedi. Siradan bi baskuldu zaten. Doktordaki eminim 5 6yi gosterecek:skandal:

Kızlar siz gerçekten kontrol için 4 hafta bekleyebiliyor musunuz ben hep 3 haftada bir gittim doktorum bişey demedi ama son kontrolümde ustune başa başa 4 hafta sonra görüşürüz deyip durdu . Siz 4 hafta bekleyebiliyor musunuz yahu :işsiz:

Foto demisim atmamışım iyi mi:olamaz:

Eklentiler

• FB_IMG_1488829931650.webp
    FB_IMG_1488829931650.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 63
  • FB_IMG_1488829918145.webp
    FB_IMG_1488829918145.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar siz gerçekten kontrol için 4 hafta bekleyebiliyor musunuz ben hep 3 haftada bir gittim doktorum bişey demedi ama son kontrolümde ustune başa başa 4 hafta sonra görüşürüz deyip durdu . Siz 4 hafta bekleyebiliyor musunuz yahu :işsiz:
Ayrintiliyi saymazsak benim 2ay oldu resmen. Ben acik acik dedim doktora basta ne guzel her haftaydi bir ay cok gec ama dedim. Kadin bi kahkaha atti ayda bir iyi takma kafana dedi. Ben de bir ayi sayiyorum ama ondan bikac gun once gidiyorum.kar kardir:KK71:

Yok o sallari demiyorum. Fotodakiker gibi bunlar hazir urun direkt takiliyo cok hosuma gitti. Mevlutte fln da kullanirim hem.
Bu hafta saglik ocaginda tartildimbi guya 2kilo almisim. Hic inandirici gelmedi. Siradan bi baskuldu zaten. Doktordaki eminim 5 6yi gosterecek:skandal:
Can'ım örnek foto atabilir misin,ya da linkini.. ben düz normal şal takarım üstüne de çiçekleri dikerim diye düşünmştüm

Kızlar ben bu kabızlık konusundan perişanım. Ikınmaya korkuyorum bebişe bişey olur diye ama başka türlü de olmuyor. Her sabah kayısı yiyorum hiç bir işe yaramıyor. Başka bir yol bilen var mı bağırsakları düzeltmek için:anne:
Canım ben sabah yiyince hiçbir işe yaramıyodu.gece yatmadan dört tane yiyip üstüne bir bardsk ılık su iç.iki üç gün dene mutlaka düzene girer tuvalete cıkarsın inş

Benim doktor da hep 3hafta da çağırıyor nedense. Bide dakikalarca bakıyor. Devlette gidiyorum ama gerçekten çok iyi bi doktor özel olsa böyle olmazdı herhalde. Her gidişe hemen ellerini gösteriyor çok hoşuma gidiyor o elleri görmek :KK71::-)

Benim 5 hafta oldu. Bu cuma randevumuz. Onu da güç bela ikna ettik. Biz daha erken olsun istiyoruz. Bir sorun olsa ben seni her hafta çağırırım dedi.Doktorumun muayene ücreti de normalin üstü. Böyle yapması aslında hoşuma gidiyor. Daha güven veriyor paragözlük açısından.

Bunlari bi kuafor cikardi kendi urunleri.ustunde yaziyo zaten adi adresi. Hazir urun. Onu de farkli şekillerde yapiliyo. Videolari fln da var. Baya pratik duruyo. Benim cok hosuma gitti. Fiyati biraz cok aslinda ama özel gun sonucta almayi düşünüyorum insallah. Ustune de o lohusa ciceklerini de eklerim kokoslukta sınır yok

Benim doktor da hep 3hafta da çağırıyor nedense. Bide dakikalarca bakıyor. Devlette gidiyorum ama gerçekten çok iyi bi doktor özel olsa böyle olmazdı herhalde. Her gidişe hemen ellerini gösteriyor çok hoşuma gidiyor o elleri görmek :KK71::-)
Ay valla benim de hosuma gidiyo gitmek ama bu haftalar icin normali 3 4 haftada bir malesef. Allahtan hareketlerini hissettigimiz icin daha az panik oluyoruz ama gormek baska cidden

Canım ben bu zamana kadar hep ayda bir gittim. Hep öyle çağırdı.

Iyi aksamlar kizlar magnezyum icmeme ragmen aksam kalca agrisi cok yasiyorum bnm gibi olan var mi kontrole de daha cok var
Kiz bebekler kalcaya vurur diyolar normal mi ki diyorum iki gecedir uyuyamiyorum resmen daha 3 ay var nasil gecicek bilmiyorum

Benim kız bide babasına küs galiba. O elini koyunca bırakıyor hareketi falan. Eşimde şimdiden anne kız bir oldunuz diyo :olamaz::KK48::KK54:
Onu benimki de yapiyo hissediyolar mi ne. En son tekme attigi yere esim elini koydu. Ben de onun yanina kendi elimi koydum. Oyle tekme atti velet. Simdiden nazlilar valla. Adam yoksa hala hissetmeyecekti

Back
X