2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Vucut tiroit bezine savas acip antikor uretiyor sanirim, ama hamilelikte bu durum nasil tedavi ediliyor
Cok gecmis olsun
Ben gebe kalmada hic sikinti yasamadim sukurler olsun
Bnm asiri yuksek degildi tsh degerim
İlk gebeligimde 25 mg kullanma duzeyindeydim, gebelik sonrasi 50 mg olarak kldi bende
İkinciye hemen hamile kaldim
Yumurtaliklarimi etkilememis demek ki
Cunku tiroit etkiliyor
Herseyi etkiliyor aslinda
Omur boyu benle bu rahatsizlik
Hergun ilac kullaniyrm 2010 yilindan beri
Senin antikor durumun nasil ortaya cikti
Aaaa öğrenmişsin:) ben de hiç zorlanmadım hatta etkileyebileceğini bile bilmiyordum. Bebek istememle hamileliğim arasında 1 aylık bi süre var.ama burda bazı yorumları okudum içim parçalandı ne çekmiş anne adayları o tsh yüzünden. 5 yıldır uğraşanlar falan:(((( açıkçası ne kadar şanslı olduğumu burda öğrendim. Benim çenemde ağrı vardı boğazİMA yayılan. Onun neden kaynaklandığını bulmaya çalışırken bunu öğrendik. Ama tabi her şey normale dönmüş benim öyle haberim oldu :)

Evvet tam da o canım :) arkadaşın bu konuda bilgisi olmadığı için kafa karıştırmak istemedim bildikleri üzerinden anlatmaya çalışıyordum:))) ben de rahatsızlık sahibi olduğum gün bile sıfır bilgi sahibiydim Dr eline kağıt kalem alıp anlatmıştı en son:)
Hasimatoyu biliyrm da
Tiroidit diger adi galiba
Bana da koyulan ilk teshis hasimato idi
Antikorlarim yukselmeyince hiptiroidi olarak devam ediyor

Aaaa öğrenmişsin:) ben de hiç zorlanmadım hatta etkileyebileceğini bile bilmiyordum. Bebek istememle hamileliğim arasında 1 aylık bi süre var.ama burda bazı yorumları okudum içim parçalandı ne çekmiş anne adayları o tsh yüzünden. 5 yıldır uğraşanlar falan:KK43:((( açıkçası ne kadar şanslı olduğumu burda öğrendim. Benim çenemde ağrı vardı boğazİMA yayılan. Onun neden kaynaklandığını bulmaya çalışırken bunu öğrendik. Ama tabi her şey normale dönmüş benim öyle haberim oldu :)
Kimbilir neler cekti vucudun ve fark etmedin
Cok gecmis olsunn
Allahin bize evlat aratmamasi bir mucize gercekten
Sukurler olsun

Kimbilir neler cekti vucudun ve fark etmedin
Cok gecmis olsunn
Allahin bize evlat aratmamasi bir mucize gercekten
Sukurler olsun
Canım o sıcaktan bunalmalar Sinirden el uyuşmaları falan daha neler neler. Mucize haklısın.

İyiki calismiosin cnm
Bende iZinliyim bu hafta
İse gidince uykusuz perisan oluyor insan
Hazimsizlik var mi
Belki ondan oyle olmustur
Karin buyudukce bagirsaklae sikisiyor ve yer degistiriyor ya, hazimsizlik problemleri oluyro,
Bende kendimi patlayacak bomba gibi hissediyrm :)))
Cnm seninde boyun uzun ya
Bana pantalon lazim
Pahalida almak istemiyrm surda bi kac ay giyicez
Hamile kiyafetleri satan magazalar cok pahali satiyor,
H m yok burda
Lcw bakiyrm kisa geliyorlar:KK43:
Defactodan kisin kadife almistim o iyiydi
Simdi havalar isindi oda kalin geliyor
Pantalon tavsiyesine ihtiyacim var
Yalniz kumas olmasi gerekiyor

Canım benim de boyum uzun. Lcw deki pantolonlar hep kısa geliyordu. Boyları standart olduğu için.
Avmye gittiğimde Gebe mağazasında indirimde olan pantolonlar vardı. Onlardan aldım boyları çok uzun çok beğendim. 45tlye falan aldım ben.

Evvet tam da o canım :) arkadaşın bu konuda bilgisi olmadığı için kafa karıştırmak istemedim bildikleri üzerinden anlatmaya çalışıyordum:))) ben de rahatsızlık sahibi olduğum gün bile sıfır bilgi sahibiydim Dr eline kağıt kalem alıp anlatmıştı en son:)[/QUay caanımmm aynen bende oyle hamile kalmadan önce öğrenmiştim bu hastalığı antı tpo değerim 1000 çıkmıştı cok korkmuştum hamile kalmama engel olur diye ama çok şükür bi sıkıntı olmadı heer ay tsh değerlerimi ölçtürüyorum o değerler normal çıktığında bi sıkıntı olmuyor bu hastalık. senın durumun nasıl bu hastalıkla ilgili

Çok güzel olmuşlar,eline sağlık.. Bu tarz kapı süslerini bende çok beğeniyorum,ortalama maliyeti ne kadar tuttu ?

bir de biz hala isim bulamıyoruz,şimdilik iki isim üzerinde yoğunlaştık.ikimizinde beğendiği isimler Zeynep ve Nisanur.. ama hangisi olsun bilemiyoruz o_O

çok teşekkür ederim :) normalde internet fiyatları 70 ile 100 arası idi, ben emin önünden malzemeleri alıp yaptım 52 tl ye mal oldu, zeynep ismi çok güzel bende kızıma zeynep ela koyalım dedim eşim zeynepi istemedi ela oldu, bence zeynep koyun :)

Aaaaaaa kalbimizi kırdın şimdi :))) ne kötülüğümüzü gördün sende EGE yaz bıyık yap hala oğluşuma paşama atıflar sana cadı bi gelin gelsin de gör.
Ona tırtıllı tulum alcam cezalı o :))))ayyyyyyyy annesi ona ölür ölür. Elim titriyor sevgisinden o başka teyzesi. Ama hala kız bebek kıyafetlerine de bakıyorum reyonlarda:))))

Kızlar hava günes diye yarım saat kadar balkonda oturdum.üstümde triko tarzı bisey vardı.tek kat giyindim yani günesden faydalanmak için.içeri girip göbegime baktıgımda aman allahım:KK57:göbek deligimin bir iki parmak yan tarafları kızarmıs.sanki kaşımısım ve kan toplamıs gibi.bir saat oldu hala gecmedi kızarıklık:mad:

Evet tosbağama da var bişeyler çok şükür teyzesi araya sıkıştırmışlar bir iki tane neyseki:)))

Canım benim de boyum uzun. Lcw deki pantolonlar hep kısa geliyordu. Boyları standart olduğu için.
Avmye gittiğimde Gebe mağazasında indirimde olan pantolonlar vardı. Onlardan aldım boyları çok uzun çok beğendim. 45tlye falan aldım ben.
Markasi ne cnm
Acaba

Markası Gebe canım.

İnternette de indirim oluyor bazı sitelerde. Ama denemeden boyu kısa gelir diye pantolon alamıyordum. Gebe' nin mağazasında 4-5 pantolon denedim hepsinin boyu acayip uzundu. Çok sevindim. 3 tane aldım.:KK49:
Şimdi alacak olsam aynı markadan netten gönül rahatlığıyla alırım. Pantolonları uzun oluyormuş öğrenmiş oldum.:KK68:
İndirim siteleri oluyor ya Markafoni gibi orada da indirime giriyor. Kendi satış sitesi de var. Normal fiyatları biraz pahalı ama indirimde uygun oluyor.
http://www.e-gebe.com/

Markasi ne cnm
Acaba

Markası Gebe canım.

İnternette de indirim oluyor bazı sitelerde. Ama denemeden boyu kısa gelir diye pantolon alamıyordum. Gebe' nin mağazasında 4-5 pantolon denedim hepsinin boyu acayip uzundu. Çok sevindim. 3 tane aldım.:KK49:
Şimdi alacak olsam aynı markadan netten gönül rahatlığıyla alırım. Pantolonları uzun oluyormuş öğrenmiş oldum.:KK68:
İndirim siteleri oluyor ya Markafoni gibi orada da indirime giriyor. Kendi satış sitesi de var. Normal fiyatları biraz pahalı ama indirimde uygun oluyor.
http://www.e-gebe.com/

Alıntı yapmayı unutmuşum :deli:

Kızlar merhaba 26. Haftamdayım. Yerini tam tarif edemediğim yatakta dönerken bazı hareketleri yaptığmda vajinal bölgemde üst kısımda bir ağrım var. İnternette en yakın çatı ağrısı olarak buldum. Böyle bir ağrı yaşayan var mı acaba? Normal mi? Doktora da nasıl anlatacağımı tam bilemedim

Magnezyum eksikliğinden oluyor. Geçen cumartesi gittiğimde doktor verdi bana da, içiyorum o günden beri geçti kasılmalarım, ama tadı bence çok korkunç :kusmuk: boşuna içine yazmamışlar meyve suyunun içinde için diye :eğlence:
ben sıkma portakal suyuna koyuyorum yoksa tadı bir felaket, tabi sabah akşam sıkma portakal suyu içiyorum bir aydır acaba sorun olur mu bilmiyorum.

Kızlar merhaba 26. Haftamdayım. Yerini tam tarif edemediğim yatakta dönerken bazı hareketleri yaptığmda vajinal bölgemde üst kısımda bir ağrım var. İnternette en yakın çatı ağrısı olarak buldum. Böyle bir ağrı yaşayan var mı acaba? Normal mi? Doktora da nasıl anlatacağımı tam bilemedim
Kasik bolgesi vajina bolgesi agrilari normal dedi doktorum. Banada batmalar oluyo arada sirada. Sen doktoruna anlat bu sekilde o zaten anlar hemen ne agrisi oldugunu.

Back
X