2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Böyle olduğunu tahmin etmiştim, aramaları yeterli değil, gelmeleri de yeterli değil, ihtar çekmeleri gerekiyor, çektiler mi? 15 gün içerisinde çekerler, 15 gün de süre verirler çekmedilerse. Ve evet ne yazık ki çıkartabilirler. Çıkmazsanız hakkınızda dava açılır, icra ile çıkarsınız bir de icra masrafları yükü üzerinize biner.
Şu durumda, ev sahibinden depozitonuz varsa almaya çalışmanız ve çıkmanız gerekir. Adama ulaşamıyorsanız, bir avukat bulup bir icra da siz ona açmalısınız.

Bir de banka evi icradan satmış mı? Satacak mı? Bu da çok önemli. Acilen bir avukata ihtiyacınız var.

Böyle olduğunu tahmin etmiştim, aramaları yeterli değil, gelmeleri de yeterli değil, ihtar çekmeleri gerekiyor, çektiler mi? 15 gün içerisinde çekerler, 15 gün de süre verirler çekmedilerse. Ve evet ne yazık ki çıkartabilirler. Çıkmazsanız hakkınızda dava açılır, icra ile çıkarsınız bir de icra masrafları yükü üzerinize biner.
Şu durumda, ev sahibinden depozitonuz varsa almaya çalışmanız ve çıkmanız gerekir. Adama ulaşamıyorsanız, bir avukat bulup bir icra da siz ona açmalısınız.
Himm durum daha.kotu.yani.ah ahh ev sahibi acmiyo tlf u. Mecburen cikcaz o zamn.ihtar icin.bankadan.bgn geldiler cnm.esim.imzalamadi nedir.ne değildir bilmiyirum ev sahibi.ile gorusmem lazim.diye.yani max 1 ayimiz var sanirim..tesekkurler canim cevabin icin cok sagol.bu halde nasil.tasincaksam artik:(

Bir de banka evi icradan satmış mı? Satacak mı? Bu da çok önemli. Acilen bir avukata ihtiyacınız var.
Esim bankanin avukati ile gorusmeye.gitti de.bakalim.ama mecburen cikcaz bu durumda 1 ay.icinde sanirim.kira sozlesmesi filan da işe yaramiyo o zamn..ah ahh

Satmamis henuz canim.satacak

Himm durum daha.kotu.yani.ah ahh ev sahibi acmiyo tlf u. Mecburen cikcaz o zamn.ihtar icin.bankadan.bgn geldiler cnm.esim.imzalamadi nedir.ne değildir bilmiyirum ev sahibi.ile gorusmem lazim.diye.yani max 1 ayimiz var sanirim..tesekkurler canim cevabin icin cok sagol.bu halde nasil.tasincaksam artik:KK43:

İcra emrini imzalamadıysanız, muhtara bırakmış olabilirler ya da polis zoru ile teslimata gelebilirler. Ama bence muhtardadır. Bu durumda da almış sayılırsınız. Muhtara bir uğrayın, iki gün sonra kapınıza dayanmasınlar.
Dediğim gibi avukat ile iptal davası açıp uzatabilirsiniz ama kaybeden siz olursanız maddi yükü daha fazla.
15 gün içinde taşınmak faydanıza ne yazık ki.
İcra değil, normal bir satış olsaydı, 6 ayınız vardı. Bu da ev sahibinin kazığı olmuş.
Geçmiş olsun.

İcra emrini imzalamadıysanız, muhtara bırakmış olabilirler ya da polis zoru ile teslimata gelebilirler. Ama bence muhtardadır. Bu durumda da almış sayılırsınız. Muhtara bir uğrayın, iki gün sonra kapınıza dayanmasınlar.
Dediğim gibi avukat ile iptal davası açıp uzatabilirsiniz ama kaybeden siz olursanız maddi yükü daha fazla.
15 gün içinde taşınmak faydanıza ne yazık ki.
İcra değil, normal bir satış olsaydı, 6 ayınız vardı. Bu da ev sahibinin kazığı olmuş.
Geçmiş olsun.
Sagol cnm bilgiler icin:(hayirlisi bakalim..

gerçekten 2 hafta önden gidiyor bizimkinin kilosu demek ki canım, seninki normal olan iri olucak galiba benim oğluşum
Seninki 3 marttamı 700 lerdeydi bir net haftahaftas
Kızlar şeker ölçümünde şekeri yüksek çıkan var mı?benim fazla çıktı 180lerde...doktor diyet verdi 1 hafta takip edecek eğer düzelmezse insülin verecekmiş 200lere çıkarsa.Çok moralim bozuk ya bebekte kilo alıyormuş sanırım şeker olunca
Diyetine dikkat et bişey olmaz inş

Peki yeni bebeginin cinsiyeti ne?
Seninle ayniyiz asagi yukari
Oglum kasim 2024 dogumlu
Yine oglum olacak
Ben dort ay yarim gun calisma hakkimi klanacagim
Zor gunler bizi bekliyor:)
benimde bir tane daha oğlum olacak kızı bulmak zor valla benimkide aralık 2013 doğum 2014 sayılır yani

Yani 2. Dedigin durum oluyo sanirim.bu durumda bizim kiraci olarak bir hakkikiz yok mu.15 gun mu suremiz.kira sozlesmemiz var 2 ay sonra bitiyo sozlesme.bu gecersiz mi oluyo simdi
Canım bu konunu bdv bölümüne de yaz istersen .orda baya bu işlerden anlayanlar oluyo

WP_20170314_009.webp
kızlar bebeğin odasının bi duvarını böyle yapıcam nasıl sizce

Nursecm....................Erkek...............isim:anneadayı::nazar:..........51kg-57kg:kk77:
M123S..........................Erkek..................GİRAY:anneadayı::nazar:
Mcrhelena....................Erkek..................isim:anneadayı::nazar:.......60kg-66kg:kk77:
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:......53kg-60kg:kk77:
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:.........58kg-64kg:kk77:
Efefsunkar....................Erkek...................EGE:anneadayı::nazar:......56kg-63kg:kk77:
Bihter34.......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:.........64kg-72kg:kk77:
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:......76kg-85kg:kk77:
Orangurann.................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:..........53kg-58kg:kk77:
Alnilam........................Erkek.................isim:anneadayı::nazar:

Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA:anneadayı::nazar:........57kg-65kg:kk77:
Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:
Gzleem..........................Kız........................ELA:anneadayı::nazar:........109kg-119kg:kk77:
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA:anneadayı::nazar:
Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:
Karammmsam..............Kız........................PERA:anneadayı::nazar:
Zuhrealam....................Kız........................SELEN:anneadayı::nazar:
Canhayat80..................Kız.......................ALYA :anneadayı::nazar:
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:......47kg-57kg:kk77:
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:.........66kg-69kg:kk77:
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:........62kg-70kg:kk77:
Hyb77...........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Frkzhd.........................Kız........................isim:anneadayı::nazar:............55kg-60kg:kk77:
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN:anneadayı::nazar:......54kg-60kg:kk77:
Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:.........55kg-64kg:kk77:
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:........57kg-63kg:kk77:
Lucccck........................Kız........................isim:anneadayı: :nazar:.......63kg-70kg:kk77:

ben bu şeker yüklemesini hala yaptırmadım hala daha düşünmüyorum yaptırmayı ama perşembe günü doktora gidecem bakalım doktor ne der ne söyler....

Ben de calismiyorum ilk bebegimde almamistim ama oglum gogsumu tutamadi cok zorlandim ve sutumu sagip biberonla verebilmek icin lansinohun manuel pompasini almisti eşim acilen kosup eczaneden. Bence manuel pompa simdilik işini görür. Cunku insan bunaliyo canim bazen 2-3 saat falan eşimle bi yere gidiyoduk ben sutumu sagip saklama posetiyle veriyodum anneme o isitip iciriyodu bebegime boyle seyler icin al bulunsun evde iş goruyor hic olmazsa. 70 tl miydi neydi fiyati
Teşekkür ederim canım haklısın bilgilendirmen iyi oldu

Arkadaşlar 6 ay boyunca gazozlu içecekler içmedim pastane açması ,börek ,vs ile tüketmemeye çalıştım.Ama bugün dayanamadım hem fanta içtim hem de börek açma yedim dayanamadım kızlar
Ahhh ahh elden geeeelll.Gazoz işi şimdi sakat ama ne yerdik lisede simit gazoz.Canım çok isterse 1-2 yudum içiyorum kola simit konusunda bişi diyemiyciiim emme severim börekleeeeeer çörekleeeeeer

Kızlar şimdi hastaneden canlı bildiriyorum, 28+3deyiz, 1250 gram, 35 cm olmuş benim prenses, tansiyonumu da 9a 6, kilomu tartı bozuktu tartamadi lar. ..

Maşallah canım çok güzel boyu kilosu.Tansiyonun da gayet iyi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Allah tamamına erdirsin:)) Bidaha ne zaman çağırdı 32de mi?

Back
X