2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
A
Kızlar ben bebeğin ağzı da değecek diye göğüs kremini kullanmak istemiyorum. Kesin yara oluyor mu herkesin göğsü? Bir de başka alternatifler var mı doğal? Ne bileyim zeytinyağı falan?
Ayva cekirdegi ve su ile yapilan jel. Ben onu kullanacagim. Yedigim ayvalarin cekirdeklerini atmadim. Eskiler boyle yaparmiş vardir bi bildikleri

Arkadaşlar 6 ay boyunca gazozlu içecekler içmedim pastane açması ,börek ,vs ile tüketmemeye çalıştım.Ama bugün dayanamadım hem fanta içtim hem de börek açma yedim dayanamadım kızlar
Afiyet olsun canımgüldürdün beni...valla hayranım size yaa ben canım ne isterse yiyip içiyorum canım istediği için üzülüyorum yemezsem vicdan yapıyorum:)) hamur işleri pastalar börekler çörekler .. tek iyi olan kendim yapmaya özen gösteriyorum ... arada bi kaçamak yapmanda sakınca yoktur bence

Merhaba kızlar bugun 6 günlük olduk çok şükür bebek aynı riskli durumda.. Ama benim oğlum mücadele ediyor İnşallah Rabbim bizi unutmayacak... Dualarım onunla.. Süt sağıyoruz başlanacak dediler 10 gram verdi 10 gram aldı tekrar nefes boğaza kadarr iniyormuş ciğerde hava yok yani bende sezeryan sıkıntısıyla uğraşıyorum ama hepsi geçicek kuzum iyi olsun herşey geçicek İnşallah dua edin bizi unutmayın çok sık giremiyorum dualarım sizinle..
maşallah canım..Oğlun çok savaşcı bir bebek,Rabbim kucağınıza alarak hastaneden çıkmayı nasip etsin inşallah.
İsmini koydunuz mu? Sen girebiliyor musun yanına?

A

Ayva cekirdegi ve su ile yapilan jel. Ben onu kullanacagim. Yedigim ayvalarin cekirdeklerini atmadim. Eskiler boyle yaparmiş vardir bi bildikleri
bende duymuştum az da olsa topladım,buzluğa koydum. Bakalım inşallah çok ihtiyacımız olmaz.

Bu arada bi akrabamız doğum yaptı,ilk 3 gün mahvolmuş göğüslerinden sonrasında hakiki zeytinyağı sürerek kurtulmuş.Onu da deneriz inşallah.

Kizlar biraz alakasiz olcak ama bilgisi olan var mi.biz kiraciyiz ev sahibi evi satmis.haberimiz.yok:( sabah bankadan geldiler 15 gun icinde evi bosaltmamiz lazimmis.ev sahibini ariyiruz acmiyo da:(ben zaten surekli yatak istirahatindeyim erken dogum riskim var ikiz olduğu icin..napcaz.hic bilmiyorum.bu konuda.hukuki bir hakkimiz var mi bilgisi olan var mi:(

Kizlar biraz alakasiz olcak ama bilgisi olan var mi.biz kiraciyiz ev sahibi evi satmis.haberimiz.yok:KK43: sabah bankadan geldiler 15 gun icinde evi bosaltmamiz lazimmis.ev sahibini ariyiruz acmiyo da:KK43:ben zaten surekli yatak istirahatindeyim erken dogum riskim var ikiz olduğu icin..napcaz.hic bilmiyorum.bu konuda.hukuki bir hakkimiz var mi bilgisi olan var mi:KK43:

Daha önce bildirimde bulunuldu mu? Evin satışından sonra, satın alan ihtar çeker ve ev kiracı tarafından 6 ay içerisinde boşaltılır. Boşaltılmazsa, yeni ev sahibi dava açabilir. Sizin önce bakmanız gereken, evin satış tarihi ve size ihtar çekilmiş mi? Muhtarlığa filan bırakılmış olabilir.

Bir de ev icra ile banka tarafından alınıyorsa, o zaman durum başka oluyor.

Merhaba kızlar bugun 6 günlük olduk çok şükür bebek aynı riskli durumda.. Ama benim oğlum mücadele ediyor İnşallah Rabbim bizi unutmayacak... Dualarım onunla.. Süt sağıyoruz başlanacak dediler 10 gram verdi 10 gram aldı tekrar nefes boğaza kadarr iniyormuş ciğerde hava yok yani bende sezeryan sıkıntısıyla uğraşıyorum ama hepsi geçicek kuzum iyi olsun herşey geçicek İnşallah dua edin bizi unutmayın çok sık giremiyorum dualarım sizinle..
Bizi merakta bırakmadığınız için teşekkürler. Size tez zamanda şifa, yavrunuz için de hakkında en hayırlısını dilerim.

Daha önce bildirimde bulunuldu mu? Evin satışından sonra, satın alan ihtar çeker ve ev kiracı tarafından 6 ay içerisinde boşaltılır. Boşaltılmazsa, yeni ev sahibi dava açabilir. Sizin önce bakmanız gereken, evin satış tarihi ve size ihtar çekilmiş mi? Muhtarlığa filan bırakılmış olabilir.

Bir de ev icra ile banka tarafından alınıyorsa, o zaman durum başka oluyor.
Canim ev sahibi evi kredi ile almis.odeyemeyince icra gelmis.banka eve el koymus yani.ama biz kiraci olarak hic haberdar olmadik.ilk.kez bgn bankadan geldiler.15 gun icinde bosaltilcak dediler.

Canim ev sahibi evi kredi ile almis.odeyemeyince icra gelmis.banka eve el koymus yani.ama biz kiraci olarak hic haberdar olmadik.ilk.kez bgn bankadan geldiler.15 gun icinde bosaltilcak dediler.
Yani 2. Dedigin durum oluyo sanirim.bu durumda bizim kiraci olarak bir hakkikiz yok mu.15 gun mu suremiz.kira sozlesmemiz var 2 ay sonra bitiyo sozlesme.bu gecersiz mi oluyo simdi

Kizlar biraz alakasiz olcak ama bilgisi olan var mi.biz kiraciyiz ev sahibi evi satmis.haberimiz.yok:KK43: sabah bankadan geldiler 15 gun icinde evi bosaltmamiz lazimmis.ev sahibini ariyiruz acmiyo da:KK43:ben zaten surekli yatak istirahatindeyim erken dogum riskim var ikiz olduğu icin..napcaz.hic bilmiyorum.bu konuda.hukuki bir hakkimiz var mi bilgisi olan var mi:KK43:
canım maalesef bir bilgim yok. tek bildiğim ablamlar ev aldıklarında (sanırım ihtar çekmedikleri için )kiracıyı çıkarmak için neredeyse 1,1-5 sene uğraştılar.Yasa falan hep kiracıdan taraftı. Ama sizinki banka aracılığıyla olduğu için daha farklı olabilir.
Çok kötü olmuş sizin için,inşallah bir şekilde anlaşabilirsiniz..

İsmini görünce sayfada mesajı okumadan önce bi okudum üfledim desem yeri :) maşallah diyorum öncelikle allahım hep yanında olsun küçük kahramanın. Bu gzl haberi Yazdığın için tşk.

Maşallah oğluna.. İnşallah en yakın zamanda sağlıcakla çıkarsınız hastaneden canım.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah oğluna da sana da güç versin...

canım maalesef bir bilgim yok. tek bildiğim ablamlar ev aldıklarında (sanırım ihtar çekmedikleri için )kiracıyı çıkarmak için neredeyse 1,1-5 sene uğraştılar.Yasa falan hep kiracıdan taraftı. Ama sizinki banka aracılığıyla olduğu için daha farklı olabilir.
Çok kötü olmuş sizin için,inşallah bir şekilde anlaşabilirsiniz..
Insallah cnm sagol ya cok kotu denk.geldi:(ben kalkamiyirum yataktan zaten. Nasil olcak bilmiyorum.ev bulmak da kolay degil.ev sahibi keske.durumu.söylese idi.ona gore onceden tasinirdik bi sekilde:(

Göğüs uçları mı sadece yara olmasın diye yoksa komple mi kullanmak gerek o göğüs kremini
Canım göğüs ucları çok acıyormuş süt verirken ben de kantaron yağı sürüyorum her banyodan sonra tüm vücuduma. Karnım cok buyudu ama henuz catlak yok. 30. Haftadan sonra olusabilirmiş. Bu şeklide.

Maşallah senin oğlun çok güçlü bunları da atlatacak Allahın izniyle canım

Böyle olduğunu tahmin etmiştim, aramaları yeterli değil, gelmeleri de yeterli değil, ihtar çekmeleri gerekiyor, çektiler mi? 15 gün içerisinde çekerler, 15 gün de süre verirler çekmedilerse. Ve evet ne yazık ki çıkartabilirler. Çıkmazsanız hakkınızda dava açılır, icra ile çıkarsınız bir de icra masrafları yükü üzerinize biner.
Şu durumda, ev sahibinden depozitonuz varsa almaya çalışmanız ve çıkmanız gerekir. Adama ulaşamıyorsanız, bir avukat bulup bir icra da siz ona açmalısınız.

Kızlar şeker ölçümünde şekeri yüksek çıkan var mı?benim fazla çıktı 180lerde...doktor diyet verdi 1 hafta takip edecek eğer düzelmezse insülin verecekmiş 200lere çıkarsa.Çok moralim bozuk ya bebekte kilo alıyormuş sanırım şeker olunca

Canım dikkat edersen hiçbişey olmaz.200lere çıkması için durmadan tatlı pasta börek çörek yemen lazım.Birazcık dikkat edersin sadece.Burda birçoğumuzda 50likte çıktı şeker.Dikkat ediyoruz biz de

İhtimallerin hepsini biliyoruz okuyoruz bilinçleniyoruzda, böyle birebir ağızdan duyunca bildiğimiz halde annelik duygusuyla endişeye kapılıyoruz. Yoksa hersey biz insanlar için, araştırır öğreniriz ama başımıza ne gelecek bilemeyiz. Hepimize zamanında sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim. :dua::dua:
Canım allah yardımcımız olmazsa bütün ihtimaller 100de 100 lük aslında. Son cümlenle de bunu desteklemişsin bi yerde. Bebeğim hareket etmiyo diyenlere normal korkma diyorum ama benim bebiş hareket etmeyi nce allaaah noluyor diyorum:)))) ama burdan biri normal diyince rahatlıyo ru m illa duyucam yani o sözü:)belki duyunca rahatlarsın diye düşündüm :) diyorum ya prostat bile çok yakın geliyo psikolojim o noktada.

Back
X