2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kabız old

Kabız oldun veya tuvalette zorladınmı canım eğer öyleyse geçer bir iki güne acısı dikkat et benimde galiba çıktı hemoroid gebeliğimde tüm ayıplarım açılıyor Allah yardımcımız olsun inşallah
Kabızlık yok çok şükür ama evet 1 gün çıkmadım ertesi gün çok zorladım. Her gün çıkıyorum tuvalete hiç zorlama yok şimdi. Şu doğumu yapana kadar sıkıntı çekmeyelim nolur

Kızlar benim çok sıkıntım var yaa. Tuvalette büyük abdestimi yaparken bişey farkettim. Afedersiniz o kısım çok kabarmış. Otururken yürürken çok ağrıyor. Kanama yok ama genelde 9.ay olurmuş bu. Daha 3 ay var ben mahvolurum yarın doktoruma sorcam ama belki sizde de varsa yardımcı olabilirsiniz. İşten geldim ağladım valla
Evet canım benimde var hamilelikte olabilen bir durum bu kabız olmamaya dikkat et lifli Beslen Su iç baharatlı acı yeme geçmiyor ama şikayetlerin azalır ilerleme olmsz5

Teyzeleri oğlumun adını tuğra koyduk.. Dua ederken adını dersiniz İnşallah kuzuma... Bugun acil ilaç istendi butun bursaya aradık saat 23 50 de bulduk mahvolduk büyün organları yarım ama tamamlar benim oğlum Allahın izniyle.. Sabır ve duayla yola devam....

Teyzeleri oğlumun adını tuğra koyduk.. Dua ederken adını dersiniz İnşallah kuzuma... Bugun acil ilaç istendi butun bursaya aradık saat 23 50 de bulduk mahvolduk büyün organları yarım ama tamamlar benim oğlum Allahın izniyle.. Sabır ve duayla yola devam....
Tam bir savaşçı ismi. Insaallah tez vakitte kucagina saglikla alirsin yawrunu

Harika bir isim
Allah saglıklı ömür nasip etsin Tuğra ya
Premature bebegın herseyını bulmak cok Zor, gorumcemden bılıyrm
Allah yardımcınız olsun
Gercekten hayatla mucadele verıyor, guclu bır kuZu annesi
Sende guclu ol olur mu
Iyı ol
Zor gunler gecırıyorsun
Atlatacaksınız Allahım ıznıyle
Sana da çok gecmıs olsun

bende duymuştum az da olsa topladım,buzluğa koydum. Bakalım inşallah çok ihtiyacımız olmaz.

Bu arada bi akrabamız doğum yaptı,ilk 3 gün mahvolmuş göğüslerinden sonrasında hakiki zeytinyağı sürerek kurtulmuş.Onu da deneriz inşallah.
Okurken cok gerıldım
O ev sahibinın agzını burnunu dağıtasım geldı
Off yaaa
Ama vardır her işte bır hayır
Hadı bakalım
Yardımcı olabılecek bırılerı var mı
Senın hıc el surmemen lazim Allah korusun

Kizlar biraz alakasiz olcak ama bilgisi olan var mi.biz kiraciyiz ev sahibi evi satmis.haberimiz.yok:KK43: sabah bankadan geldiler 15 gun icinde evi bosaltmamiz lazimmis.ev sahibini ariyiruz acmiyo da:KK43:ben zaten surekli yatak istirahatindeyim erken dogum riskim var ikiz olduğu icin..napcaz.hic bilmiyorum.bu konuda.hukuki bir hakkimiz var mi bilgisi olan var mi:KK43:
Hatta sızın tasınma masrafınızı karşılaması lazım
Kesınlıkle bunun hukukı yolu vardır
Ikı uc tane yardımcı kadın tutup
Tasınabılır

Canim esim avukatla da.görüştü burdaki arkadaslar da yazmisti sagolsunlar.malesef ev bankaya gectigi icin kira sozlesmemiz gercerli olmuyormuş.15 gun icinde evi bosaltmak lazimmis:KK43:ev sahibi hic bahsetmedi bize bu durumdan.sabah kapiya gelen adamlardan ogreniyoruz..pislik adam.iste.bizi bu halde magdur etti:KK43:
Çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah biran evvel dilediğiniz gibi bir yer bulur çıkarsınız. Ama nolur sen sakın kendini yorma mutlaka yardımcı olacak birileri vardır.

Canım peki nerden bulabiliriz saf zeytinyagını.yani merkettekiler saf degil bildigim kadarıyla
O sipariş ediyordu bir öğreneyim. Mutlaka internet üzerinden vardır. Olmadı burda konu açıp öğreniriz. Ben de alacağım çünkü.

Lilipit senin de mi uykun kaçtı bakim :KK66:
Ya maalesef :( :işsiz: nefret ediyorum bu durumdan
Öyle yorgunum ki
Bebek kıyafetlerıne bakıyordum ınternetten
Hep bırseyler alasım var, ne alacagım bılmıyorum
Oglum kış bebegı ıdı, yaz bebegınk nasıl gıydırırım kestıremıyorum
Bulundugum sehır temmuzda sıcak olur
Ama gece serın mı gelır bebege bılemıyrm
Mesela oglumu yazın kısa kollu tulum pıjamalar ıle yatıyrm, ıcınde sadece bez oluyordu, uzerınde ınce pıke
Ikı aylık bebekte oyle uyur mu kı
Üşür mü acep
:(

IMG_0334.webp

Bunlari kullanırız gıbi gelıyor
Ama emınde olamıyrm
2016 hazıran annelerıne sordum
Pek cvp alamadım

Ya maalesef :KK43: :işsiz: nefret ediyorum bu durumdan
Öyle yorgunum ki
Bebek kıyafetlerıne bakıyordum ınternetten
Hep bırseyler alasım var, ne alacagım bılmıyorum
Oglum kış bebegı ıdı, yaz bebegınk nasıl gıydırırım kestıremıyorum
Bulundugum sehır temmuzda sıcak olur
Ama gece serın mı gelır bebege bılemıyrm
Mesela oglumu yazın kısa kollu tulum pıjamalar ıle yatıyrm, ıcınde sadece bez oluyordu, uzerınde ınce pıke
Ikı aylık bebekte oyle uyur mu kı
Üşür mü acep
:KK43:
ben de ballı süt yapıp geldim. gece içeceğim :) inan aynı sorun bende devar. hiç çocuğum yok yakın çevremde de bebeği olan yok çok bilgisizim bu konularda. deneyip yanılma yöntemiyle öğreneceğim çoğu şeyi. ama bence yazın sıcak oluyorsa üşümez bebişler. ben kat kat giydirilmesine karşıyım açıkçası.

Back
X