2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Insallah cnm amin..benim randevu 24 martta haftaya yani ondan sonra nasil olcak bilmiyorum.. haftaya söyler randevuda haber ederim,,nerden nereye geldik cnm yaa az kaldi valla Rabbim yardimcimiz olsun insallah ... iyice büyüdüler bebislerimizz:KK200: Rabbim hayirli Dogumlar nasip etsin.:dua:

Hiç sorma canım ya ben hala inanamıyorum valla.7. Haftalardan nerelere geldik Allah tamamına erdirsin. Yakında doğum şekilleri konuşulmaya başlanır valla çok heyecanlanıyorum:))

kizlar bu arada markafonide dalin ürünlerinde indirim var bebek yagi sampuan pudra islakmendil toz sabun alacagim dalin markasi iyi diye dusunuyorum hem fiyatlari uygun hemde 75 tl ustune 10 tl indirim veriyor kargoda ucretsi siz ne dusunuyorsunuz dalin urunleri hakkinda

Gunaydin kizlar 25 haftalik hamileyim sabah kalktigimda el ve ayaklarimin sis oldugunu fark ettim sizinde elleriniz ayaklariniz sisiyor mu?

Günaydın. Eğer bir gün öncesinde cok yorulduysam sabah uyandıgımda şişiyor benım. Ben yuzuklerımı coktandır takmıyorum ama ödem yüzünden değil kilo yüzünden, yüzükleri taktıgımızda nişanlıyken 42 kiloydumda normal yani şimdi olmaması:olamaz: Ödem yüzünden olmadıgını biliyorum cunku hamurişi ve tuz hiç tüketmiyorum.

Dün ebebekteydim. Ordaki çalışan dedi ki nisan gibi her sene yaptığımız şenliklerimiz olacak. İsterseniz araba puset falan için acele etmeyin dedi.
Aaaa çok İyiymiş sağolasın canım bizde anakucağı ve araba alıcaktık büyük parçalar için çok iyi bekleyelim biraz daha ne olcak ama kıyafetlerin bedenleri kalmıyor onları beyendikçe alıyorum. mothercareda 27 tl ye 5 li zıbınlar vardı ne güzel kaliteli kalmamış 1 tane sinir oldum.

Sağol canım bebişimiz iyi çok şükür gülümsedi bize :) bakla Yemende sakınca Yok dedi ağrıya kanama eşlik ederse sıkıntı olabilir dedi akıntı da sıvı yani su şeklindeyse doktora görünmen gerekmiş canım ...
Ayyy canım benim Allah hepimize bebişlerimizi sağ sağlim kucağınıza almayı o tatlı gülüşlerini her daim görmeyi o ellerini ayaklarını öpmeyi nasip etsin Allah razı olsun sağolasın sorduğun için

Dün ebebekteydim. Ordaki çalışan dedi ki nisan gibi her sene yaptığımız şenliklerimiz olacak. İsterseniz araba puset falan için acele etmeyin dedi.

Her şehirdeki e-bebek için gecerlimi acabaaaa??? Bizde almayalım eğer öyleyse şimdi. Ama sanırım bu şenlik bitek İstanbul'da oluyo dimi?

kizlar bu arada markafonide dalin ürünlerinde indirim var bebek yagi sampuan pudra islakmendil toz sabun alacagim dalin markasi iyi diye dusunuyorum hem fiyatlari uygun hemde 75 tl ustune 10 tl indirim veriyor kargoda ucretsi siz ne dusunuyorsunuz dalin urunleri hakkinda

Dalin benim kızıma alerji yapmıştı. Dr. kontrolünde Babe ürünleri kullanmıştım. Şimdi 8 yaşında hala dalin almam eve.

Tabi her bebek farklı şimdi ise johnson la devam ediyoruz saçlarına. Bedenine saf sabun kullanıyoruz. Krem olarak da sebamed kullanıyoruz. Ama her bebek farklı tabi.

Dal

Dalin benim kızıma alerji yapmıştı. Dr. kontrolünde Babe ürünleri kullanmıştım. Şimdi 8 yaşında hala dalin almam eve.
aa oylemi inan benim daha ilk cocugum oldugu icin pekde bi fikrim yok bu konuda o yuzden fikirleriniz gorusleriniz onemli benim icin

Tabi her bebek farklı şimdi ise johnson la devam ediyoruz saçlarına. Bedenine saf sabun kullanıyoruz. Krem olarak da sebamed kullanıyoruz. Ama her bebek farklı tabi.
Dalin ürünlerinde sodium laureth sulfat, sles, parfüm gibi yetişkin şampuanlarında olan kimyasallar var. Bunları araştırırsanız, Dalin almayabilirsiniz bence. Ben almam.

Kızlar bildiğim kadarıyla sampuan vb kozmetik tipi ürünlerde son kullanım tarihi olmuyor. Önemli olan ürün açıldıktan sonra ne kadar zamanda tüketileceği, işte o ürün üzerinde belirtiliyor.
En güzeli alırken bakmak.Benim kullandığım kozmetiklerin üzerinde kullanma tarihleri var ayrıca kapak açıldıktan sonra ne kadar zaman kullanılacağı ürünün arkasında küçük kavanoz resminin üzerinde yazıyo. Belki her ürün için geçerli olmayabilir canım en azından bebek için olan ürünlere ekstra itina etmek lazım son tarih olmasa bile eski üretim olmasın .

Kızlar bebek için buhar makinası alacakmısınız gerekliymiş diye duydum ben
Canım buhar makinası lazım yaz kış havanın nemli olması lazım bizim içinde geçerli her zaman gerekli ama biz önemsemiyoruz. Bebeğin ortamının havası kuru olmamalı yaz kış klima var havayı kurutuyo köylerde hep güğüm deriz biz hep su kaynar ve hiç boğaz enfeksiyonu olmazsın. Ama soğuk sıcak buhar olayını bilemedim

:KK48: Bi soğuk olanı varmış sanırım bir de sıcak. Hangisinden alınmalı ki acaba

Hem sıcak hem soğuk olanda var, ama cok detaylarını inan bende bilmiyorum, almaya gittiğimizde satış elemanı anlatır elbet.

Canım buhar makinası lazım yaz kış havanın nemli olması lazım bizim içinde geçerli her zaman gerekli ama biz önemsemiyoruz. Bebeğin ortamının havası kuru olmamalı yaz kış klima var havayı kurutuyo köylerde hep güğüm deriz biz hep su kaynar ve hiç boğaz enfeksiyonu olmazsın. Ama soğuk sıcak buhar olayını bilemedim

Evet bende o soğuk sıcak olayını anlamadım.soğuk olunca ne oluyor sıcak olunca ne oluyor. Ve soğuk olunca acaba yattığımız odayı soğutacak kadar mı buhar veriyo acaba. Bi öğrenmek lazım :KK70:

:KK48: Bi soğuk olanı varmış sanırım bir de sıcak. Hangisinden alınmalı ki acaba

Bak böyle kısa bi yazı buldum '' Sıcak buhar makinesi içerisine ilaç katılarak daha çok allerjik astım hastalıklarında kullanılan bir cihazdır. Soğuk buhar makinesi ise ortamı nemlendirmek için burun tıkanıklığını gidermek amacıyla kullanılır. İçerisine ilaç konulması uygun değildir.''

Yuruyus bikac gundur yapmiyorum hava yagmurlu diye kilo cok almadim tuzda pek yemiyorum

Canım yorulmussundur, yada rahat bi uyku uyuyamamıssındır. Şöylede olabilir dün yediklerini bi düşün bakalım belki onların arasından biri şişirmiştir ellerini ayaklarını. Bikaç gün tuzu hiç kullanma düzelir. Takma.

Back
X