- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
bende ilk oğlumda 37 bitene kadar çalıştım bunda ise doğum sonrası izin yaz tatiline denk geliyor zaten boşuna gitmiş olacak birde bebiş doğmadan oğlumla ilgilenirim biraz
öğretmensin dimi o zaman dediğin çok mantıklı. ben memurum benim için doğum için bi gün bile fazla çalışmanın doğum sonrasına çok artısı var inşallah allah izin verirde 37 nin sonuna kadar çalışabilirim.
aa oylemi inan benim daha ilk cocugum oldugu icin pekde bi fikrim yok bu konuda o yuzden fikirleriniz gorusleriniz onemli benim icin
yenidoğan için dalin çok önerilmiyor. bizim doktorumuz sebamed önermişti. ben ilkinde 1 yaşına kadar hep sebamed kullandım. şimdide öyle yapıcam inşallah.
Kontrolden geldim.cok şükür hersey yolunda sayılır.29+3 günlük.mayısın 22 sine kadar dayanabilirse o zamana gün verdi.ama suyu fazla oldugu için ani su gelmesi olabilirmiş.agır iş ve ani hareketler yapma dedi.ayrıca o kanat cırpar gibi hareketlerinide sordum.o da suyla alakalıymıs.bundan önce idrarım pembe renk geldigi için idrar tahlili istedi.ins bişey cıkmaz.bizden şimdilik bu kadar.tüm hamişler inş güzel haberlerle gelirler.rabbim dertlilere dewa,hastalara şifa,hasta yakınlarına güç kuwet sabır versin ins
maşallah bebeğine. ay zaman daralıyor dimi senin sezeryan olacak o zaman dimi.
Kızlar şimdi baktım netten sonuca ama bişey anlamadım.saat dört bucuk gibi doktoru arıycam.ondan önce size sormak istiyorum yoksa meraktan catlıycam.lökosit 3-4. ,epitel hücre 8-9. Yazıyo ve referans aralıgı yazmıyo.ne ifade ediyo acaba bu degerler
az biraz enfeksiyon var. ilaç verebilir doktorun.yada bol bol su iç diycek.
Eveeet ben de ufaktan korkmaya başladım. Nasıl doğurcam, nasıl anne olcam. Bakabilecek miyim. Kafamda deli sorular..
kızlar ben ikinci hamileliğim olduğu için nacizane size tavsiyem. nasıl olacak diye şimdiden düşünmeyin. allah kolaylığını veriyor. bu günlerin tadını çıkarın. evet bebek hayatımızda çok şey değiştirecek uykusuz geceler, gazlı günler . doğum yaptığınız an ilahi olarak içinize yılların annesi gibi bir güç geliyor. bol bol dua edelim allah herkese kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler versin inşallah.