- 10 Kasım 2016
- 409
- 357
- 23
- 34
Ben de aynı şekilde bi tek burnu bana benzıyor dedim :)Maşaallah canım.Kızlar babaya benziyo benimkide aynı baba bi tek burnu bana benzemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı şekilde bi tek burnu bana benzıyor dedim :)Maşaallah canım.Kızlar babaya benziyo benimkide aynı baba bi tek burnu bana benzemiş
Amin canım inşallahhAyyy canım benim Allah hepimize bebişlerimizi sağ sağlim kucağınıza almayı o tatlı gülüşlerini her daim görmeyi o ellerini ayaklarını öpmeyi nasip etsin Allah razı olsun sağolasın sorduğun için
Evet valla heyecan artıyor ama şimdiden hazırız onlarla Yeni bir hayata :)Masallah canım ya, şaka maka son düzlüğe giriyoruz, kaldı son 11-12 hafta
Doktor bişi demedi gayet iyi dedi ama biraz fazla araştırıyoruz galiba ...eczacı sabah aç karnına iç dedi hiç de içemem aç karnına akşam yatarken içer yatarım :) zaten aşırı iştah açıyormuş sabah içsem akşama kadar homini gırtlak yerim :)Allah Allah doktor ne dedi peki niye geri görünüyormuşki, kilosu ve boyu gayet normal bence haftasına göre, genelde öyle oluyor o haftada.
Ferro Sanol'ü nasıl yutman gerektiğiyle alakalı bişey dedimi doktor? Sabah kahvaltı yapıyorum aradan 1-2saat gecmesini bekliyorum acıkmak için ondan sonra yutuyorum ama hiçte aç hissetmiyorum, aç olmak gerekiyormuş.
İşte benim son adet tarihi m 12 eylül bi hafta geri idi baştan beri bu sefer iki hafta geri olmuş kağıtta 24+4 yazıyor ...doktor bişi demedi gayet iyi dedi ama araştırma yapıyorum sürekli kafayı yemeden doğursak iyi :)Siyetem Canim bizim senle sat tarihlerimiz ayni benim kizimda kendini hic gostermiyor bende pztesi gitmistim 832gram demisti ama haftasini falan hic soylemedi.Kilosu iyi keyfi yerinde.dedi o kadar zaten hicbir kontrolde soylemiyor onuda anlamis degilim.Bende gyno ferro kullaniyorum kalbini bulandirma kilosu haftasina gore iyi bence cok kafayı takarsanda tekrar gidip görün uzme kendini.Insallah hepimiz saglikli,sıhhatli guzel yavrularimizi alacagiz kucagimiza.Allahim yavrularimizi bize bagislasin
gece sık sık uyandığımız için ben gece kalktığımda içiyorum. iştah ve kilo konusunda bir etkisini görmedim çok şükürDoktor bişi demedi gayet iyi dedi ama biraz fazla araştırıyoruz galiba ...eczacı sabah aç karnına iç dedi hiç de içemem aç karnına akşam yatarken içer yatarım :) zaten aşırı iştah açıyormuş sabah içsem akşama kadar homini gırtlak yerim :)
doğum ücreti veya süt parası diye birşey duymadım ben fakat çocuk yardımı var onu da eşim alıyor 40 lira civarı aylık yanlış bilmiyorsamTeşekkürler, çok açıklayıcı oldu gerçekten. Peki doğum ücreti ve devletin vermiş olduğu süt parası vs. onları nasıl alacağız
bende artık hızlı geçsin istiyorum sıkıldım hamile olmaktanYa şaka maka kalp atışı kız mı erkek mi derken 30. Haftalara yaklaşıyoruz. Bazen korkuyorum biliyor musunuz?
Saat 10 dan sonra bişi yemeyip içmeyip 12 de ilaç alıp yatarım ...iyi ya korktum bende kilo yapıcak diyegece sık sık uyandığımız için ben gece kalktığımda içiyorum. iştah ve kilo konusunda bir etkisini görmedim çok şükür![]()
Kızlar peki bebeğin şampuan sabun vs hangisi daha iyi oluyor hangi marka aldınız
doğum ücreti veya süt parası diye birşey duymadım ben fakat çocuk yardımı var onu da eşim alıyor 40 lira civarı aylık yanlış bilmiyorsam
bu arada benim oğlum 40hafta+4 günlük doğduğu için erken doğum nasıl olur bilmiyordum müdürüme sordum doğum sonrasına ekleniyormuş
canım ben de şimdi gittim doktora. Normalde sat a göre 1 hafta geriydi bugüne kadar hep. Bugün 1 hafta ileri çıktı bugün. Dedim geç döllenme diyorlardı bana hep . Dr artık satla uyumlu dedi. İyi dedim Napim :) yani demem o ki bir dahaki kotrolde arayı tamamen kapatabilir belli olmuyo. Ferroyu yemekten iki saat sonra alıyorum ve iki saat boyunca kalsiyum olan hiç bişey yemiyorum. Buna susam bile dahil :))) ve çay da içmiyorum. Bunlar demir emilimini zayıflatıyor vücutta. Aç veya tok farketmiyor kalsiyuma dikkat etmek yeterli. Ben bu mantıkla yıllardır süren demir eksikliğimi kapattığıma göre doğru mantık gibi geliyo bence:)Merhaba kızlar doktordan geldik biz 31 cm 720 gr olmuşuz...yine fotoğrafımız yok yine gostermedi kendini yaramaz ...şeker yüklemesinin bahsi bile geçmedi benimde işime geldi sesimi çıkarmadım .....ferro zinc daha kullanma dedi yerine gyno ferro sanol verdi ....24+ 4 gözüktü bu sefer de ultrason da normalde bi hafta geriydi hep ama şimdi iki hafta geri gözüktü bu bebe niye büyümüyor![]()
az önce doğum fotoğrafçısı ile anlaştım sayılır. daha doğrusu bilgi almak için aradım kayıt yaptırdım .ilk kızımında fotoğraflarını çeken kişi. biraz tanıdık indirimi ile doğum öncesi ,doğum anı, bebek bakımı, bebekle ilk buluşma ve bir sonraki gün odada ailecek çekim olacak. 300 civarı poz 400 tl. sadece cd olarak vericekler . fiyat olarak yüksek gelebilir ama ben ilk kzımda iyiki çektirmişim demiştim. bunda da haksızlık olsun istemiyorum. zaten beşik, araba, puset gibi şeyleri almayacağım o sebeple bu kadarda olsun napalım.
bu şekilde çalışmak gerçekten zor.. tamam taş taşımıyorum bilgisayar önünde oturuyorum ofiste. ama olmuyor ... nisan sonu işten ayrılmalıyım normalde ama mart sonu ayrılmayı bile düşünüyorum... belim ağrıyor.. oturamıyorum fazla. Bir de yapılacak onca iş varken sabahtan akşama ofiste oturmak beni daraltıyor.. 1 ay kaldı sık dişini diyorum kendime ama bakalım nereye kadar dayanabileceksem artık..Ben de yavaştan sıkılmaya başladım ama sonrası için de korku endişe karışımı yaşıyorum. En zoru da hamile iken işe gelmek. Gerçekten artık çalışmak istemiyorum bu şekilde.
Gayet uygun, bazı hastaneler kendi fotoğrafçısı dışında kabul etmeyebiliyor. Bu kontrolümde doktora soracağım. Yada sezeryan olunca bazı doktorlar fotoğraf çekimine izin vermiyormuş vs.
Bu gidişle ilk sen doğuracaksın sanırım....allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ....çay içsem olmaz mı :)canım ben de şimdi gittim doktora. Normalde sat a göre 1 hafta geriydi bugüne kadar hep. Bugün 1 hafta ileri çıktı bugün. Dedim geç döllenme diyorlardı bana hep . Dr artık satla uyumlu dedi. İyi dedim Napim :) yani demem o ki bir dahaki kotrolde arayı tamamen kapatabilir belli olmuyo. Ferroyu yemekten iki saat sonra alıyorum ve iki saat boyunca kalsiyum olan hiç bişey yemiyorum. Buna susam bile dahil :))) ve çay da içmiyorum. Bunlar demir emilimini zayıflatıyor vücutta. Aç veya tok farketmiyor kalsiyuma dikkat etmek yeterli. Ben bu mantıkla yıllardır süren demir eksikliğimi kapattığıma göre doğru mantık gibi geliyo bence:)