2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de bugün 5000 adım attım ama dökülüyorum
Güya yürüyüş iyi gelir diye yürüdüm ama geldiğimden beri kanepeyle bütünleşip köşe yastığı oldum resmen
off bende öleyim dün işlerim vardı fazlaca dolandım bugün pestiliö çıktı

Canım bendede oluyo aynı seyler.10 dakika bişe yürüyemiyorum.neredeyse hep ewdeyim o yuZden.bugun kontrolüm vardı ama hiç sormak aklıma gelmedi.
Ben salı sorcam kısmetse
O toplanmaları ben sordum cumartesi günü. Ritmik ve uzun süreli değilse ve ağrı sanci kanlı akıntı eşlik etmiyorsa sorun yok dedi. Bir de ben farkettim az su içersem daha fazla oluyor.
evet az su yüzünden olabilir bak mide yanmalarımdan ötürü azalttım suyu yaaa

Allah Allah doktor ne dedi peki niye geri görünüyormuşki, kilosu ve boyu gayet normal bence haftasına göre, genelde öyle oluyor o haftada.

Ferro Sanol'ü nasıl yutman gerektiğiyle alakalı bişey dedimi doktor? Sabah kahvaltı yapıyorum aradan 1-2saat gecmesini bekliyorum acıkmak için ondan sonra yutuyorum ama hiçte aç hissetmiyorum, aç olmak gerekiyormuş.
Ben sabah kalkar kalkmaz içiyorum sonra kahvaltı yapıyorum

Kızlar benim karnım hala tam olarak büyümedi. Görenler genel olarak anlamıyorlar sadece biraz kilolu olduğumu düşünüyorlar. Fakat akşam yemeklerinden sonra karnım taş gibi oluyor. Kasıklarım ağrıyor. Son günlerde çok sık olmaya başladı bunu yaşayan var mı?

Arkadaşlar çok moralim bozuk ya tsh değerime bakılmadı başta ilk hamileliğim olduğu için bende bilgisizdim ama kaç haftalık oldum artık bu saatten sonra ilaca başlasam da ne kadar etki eder bilmiyorum bunalıma girdim resmen bağkurum borçtan dolayı kullanılmıyor özele de gidiyorum dünya para şimdi tahlil için bir hafta daha bekleyeceğim doktora git ilaca başla çok geç kalınmış durumdayım inşallah bebeğim sağlıkla doğar

Bence geç kalmadan tahllerini yaptır canım. Bu arada devlet hastanesinde sigortasız da olsan muayene olup tahlil yaptırabilirsin. Analık hakkına atıyorlar seni ücret falan ödemeden muayene olabiliyorsun.

IMG_0345.webp

ay bu sıralar kafam bi dünya . şeker çıktıktan sonra diyet falan dengem altüst oldu. hergün yürüyüş yapmam gerkeiyor ama istanbulda havada yağmurlu çıkamıyorum yürüyüşe. 1 nisanda kontrol var doktora söyliycem bana bir hafta rapor versin en azından ufaktan işlerimi hallederim birazda dinlenirim. 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alınca bi daha izin rapor şansım olmayacak.
Cnm ya yukleme de sorun cikmadi ama olcuyorum yuksek geliyor bana
Oglen mesela aclik 83-1 saat tokluk 144-iki saat tokluk 133
Dun aksam 95-166-147 seklindeydi
Senin olcumlerin nasil
Haftaya endokrionolojiye gidicem
İnsulin verir mi acaba

ay bu sıralar kafam bi dünya . şeker çıktıktan sonra diyet falan dengem altüst oldu. hergün yürüyüş yapmam gerkeiyor ama istanbulda havada yağmurlu çıkamıyorum yürüyüşe. 1 nisanda kontrol var doktora söyliycem bana bir hafta rapor versin en azından ufaktan işlerimi hallederim birazda dinlenirim. 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alınca bi daha izin rapor şansım olmayacak.
Senin olcumlerin nasil
İnsulin verir mi acaba

Kizlar benim 2 gundur dinlenmeme ragmen karnim cok sertlesiyo.bebek bi yerde toplaniyor.doktora mesaj attim devam ederse yarin gel dedi.yarin gidicem sanirim.nst ye baglar belki.Insallah sanci degildir:( sanci cikarsa sanirim ilac basliyo kasilmalari azaltmak.icin.boyle bi.ilac kullanan var.mi

Senin olcumlerin nasil
İnsulin verir mi acaba
Selam kızlar, bu işyeriyle ilgili şeyleri bende anlayamadım tam olarak. Kimsede bişey anlatmıyor işyerinde..
Allah nasip ederse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. 32. haftadan sonra gidip dr.dan çalışabilir yazısı alıcam. Peki 37 den doğuma kadar zamanda bir yazı vermiyor muyuz?
Doğumdan sonra doğum raporunu işyerine getirip vereceğiz, bu kısmıda anladım ama asıl anlamadığım şey eğer erken doğum yaparsam doğuma 3 hafta kala çıktım izne diyelm dönüşüm 4 ay sonra olmuyor mu? ne kadar erken doğum yaparsam dönüş sürem o kadar azalıyor mu? bu kısmı çözemiyorum.
ne zaman dogum yaparsan yap 16 haftan var
Yalniz soyle bir durum var
37den sonra gecen her hafta 16dan duser
Yani 37 haftasinda dogum yapmis biri bebegi ile 16 hafta gecirir
38 dogum yapmis biri 15
Ben mesela 40 imda dogum yaptim
Dogum oncesi3 sonrasi 13 toplam 16 hafta
Eskiden dogum sonrasi sabitti
Simdi erken dogum yaparsan aktariosun

Senin olcumlerin nasil
İnsulin verir mi acaba

Arkadaşlar çok moralim bozuk ya tsh değerime bakılmadı başta ilk hamileliğim olduğu için bende bilgisizdim ama kaç haftalık oldum artık bu saatten sonra ilaca başlasam da ne kadar etki eder bilmiyorum bunalıma girdim resmen bağkurum borçtan dolayı kullanılmıyor özele de gidiyorum dünya para şimdi tahlil için bir hafta daha bekleyeceğim doktora git ilaca başla çok geç kalınmış durumdayım inşallah bebeğim sağlıkla doğar
Tsh aile hekimide bakabilir ki

Tsh aile hekimide bakabilir ki

Canım benim başta 6 civarıydı. 100 mg lık ilaçla iki haftada düştü. Bana da devlet hastanesindeki doktor ilk üç ay ilaç kullanılmaz demişti. Dahiliyeye gittiğimde çok kızdı nasıl ilaç kullanılmaz diye. Hemen doktorumu değiştirdim ben de. Özele gitmeye başladım ondan sonra. Ama benim bu anlattıklarım 6 haftalıkken falan. Senin bu zamana kadar 6 olduysa çok yüksek değildir. Ayrıca bu tahlil tutumunu hiç anlayamıyorum. Ben bütün tahlillerimi devlette yaptırıyorum. Doktora sonra kontrole götürüyorum.
Cnm bnm
Kadin dogumcum
İlk uc ay bir anlami yok diyor
Endokrin e gittigim hoca prof, olurmu oyle sey esas ilk uc ay onemli diyor
Celiskililer bu konuda

Can
Kizlar benim 2 gundur dinlenmeme ragmen karnim cok sertlesiyo.bebek bi yerde toplaniyor.doktora mesaj attim devam ederse yarin gel dedi.yarin gidicem sanirim.nst ye baglar belki.Insallah sanci degildir:KK43: sanci cikarsa sanirim ilac basliyo kasilmalari azaltmak.icin.boyle bi.ilac kullanan var.mi
ım magnezyum kullanıyomusun

Back
X