- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Geçen hafta senin durumundaydim ya ben hani. Bu hafta kabullendim biraz alıştım duruma yani. Teselli edeyim dedimdi:))))) yoksa ben 41i bekliyim diyorum durum el verdigince. Ablam 41den sonra doğum yaptı. Sabah kasilmalari başlamıştı en gec geceye dogum yapardı normal. Aldı dr suni verdi beklemek istemedi ablam dogum icin gece giderse , dr hastaneye gelmek zorunda kalacak çünkü. Birinciyi normal yapan kiz ikinciyi aceleci dr yüzünden sezeryan yapmak zorunda kaldi üstelik akşama kadar sanci çekti. kuzenim de 41den sonra yapti ama sanciyi evde cekti sonra gitti dr a. Sonuc normal dogum... bu iki ornege canli sahit olunca haliyle beklemekten yanayim. Inş yanilmiyorumdur. Bilmiyorum ki risk alıyorum da denebilir bu durumuma.Çok haklısın ama bu kadar bekledikten sonra normal doğumu denemek istiyordum biliyorsun, yani denerim olmaz rabbim böyle uygun görmüş derim ama yani doktor belki tam anlatamadı birden kestirip attı gibi olunca öyle bir an şey oldum, yoksa internette çok araştırdım kanala inmeyince normal sancı çekip sezeryana alınan çok olmuş, hayırlısı bakalım ya sen ne zaman gidiyorsun kontrole senin doktor da sanki beklemeyecekti?
Benim bugundu kontrol canim. Baktım durumumda hiçbir değişiklik yok. Yarına erteledim. Kafa izni gibi oldu biraz:)
En kısa sürede kucağına alırsın inşallah annesi.