2017 ikiz hamile anne adaylari

Ne zaman başladın hissetmeye başladın hareketleri. Birde cinsiyetleri belli mi
17'nin sonlarına doğru bir şeyler hissettim ama ne olduğunu tam kestiremiyordum. 1 hafta sonra onlar olduğundan emin oldum :) hayırlısıyla iki erkek geliyor. Sen?

17'nin sonlarına doğru bir şeyler hissettim ama ne olduğunu tam kestiremiyordum. 1 hafta sonra onlar olduğundan emin oldum :) hayırlısıyla iki erkek geliyor. Sen?
Bende yeni yeni hissetmeye başladim canim. Biri erkek diğeri göstermiyor kendini

Merhaba arkadaşlar. 7+5 günlük ikiz bebeklerime hamileyim. inanılmaz derecede mide bulantım ve halsizlik var bende. birde çok huysuzum eşime çok eziyet ediyorum. burnuma tuhaf kokular geliyor sürekli cok rahatsız edici bir durum. yanlız ikiz bebişlerime hamile olduğumu düşününce keyfim yerime geliyor.bebeklerimin kalp atışlarını gördüm fakat biri diğerinin 3 te 1 boyutunda bu durum ben üzüyor, doktorum kaybolacağını düşünüyor umarım yanılıyordur. gebeliğinin başında böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba?
herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almasını dilerim..

Merhaba canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al ikisinide insallah :)
Benim hic bulantim asabiyetim olmadi o kismini bilemicem ama ikizlerden once biri kendini gosterdi daha sonraki hafta digeri belirli bir haftaya kadar biri onden gitti digeri geriden geldi.yanilmiyorsam 11 haftada esitlendiler..birde kalp atisi hizli olan kiz yavas olan erkek oluyor :)) cift yumurtami tek mi seninki

saol canım. doktorum ilk kontrolden itibaren iki kese gördü 1 hafta sonra kalp atışlarına bakalım dedi ama o zamanda biri küçük, içleri dolu demişti.sonraki hafta kalp atışlarına baktı ikisinide gösterdi ama dinletmedi. sebebi ise erken hafta ultrasonu yüksek konsantrasyon da kullanmak ısı verdiği için bebeklerin kalbine zarar verebilir dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi diğerinin gidişatı netleşssin dedi pek umut vermedi açıkcası(küçük kese için). tek veya çift yumurta ikizi olduğu hakkında konusmak için erken olduğunu söylemişti. ama iki ayrı kese içindeler. tekmi çiftmi bilemiyom yani. sizin hamilelik iyi gidiyordur umarım az kalmış sanırım. bi kız bir erkek mi seninkiler ,umarım benimde bi kız bi erkek olur tabi öncelikle sağlıklı olsunlar.sağ salim kucağı al inşallah, perşembe gününü iple çekiyorum inş küçük olanda iyidir.

Merak etme canim yiyecek ekmekleri varsa bu dunyada rabbim imkan verir 2 kese olduguna gore seninkide cift yumurta ikizi.hakkinda hayirlisi dilerim persembe gunu guzel haberler alirsin ve burdan bildirirsin..ikiz gebelik zormus gercekten yani ilk zamanlar hicbir sikintim yoktu bulanti kusma yaklasik 3 ay iyi gecti fakat ikiz gebeligin getirdigi bazi rahatsizliklar yasadim sanada tek ve en onemli tavsiyem beslenmene cok cok dikkat et protein ve kalsiyum agirlikli beslen. Tatlidir hamur isidir bunlarin hicbir yarari yok nefsini koreltecek kadar ye.
Umarim hamileligin sorunsuz ve guzel ilerler kuvez olan bir hastaneye ve dra git yani kapsamli olsun gidecegin yer.cunku ikizlerin herzaman icin erken dogum riski var ozellikle bundan sonra kendini yorma ev ididir temizliktir ne kadar dikkat edersen bebislerde okadar iyi gelisiyor.

saol canım tavsiyelerine dikkat edecem gelişmeleri paylaşcam

Merhaba arkadaşlar. . İkiz bebeklerime hamileyim.ikiz gebelik biraz daha farklı bir konu olunca bir başlık açmak istedim. Beraber bilgilerimizi paylaşalım. Birbirimize yardımcı olalım istiyrm..
Bizde adayız daha 5 haftalığız benle aynı haftada olanlar varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…