Bende her salı öbür haftamı dolduruyorum senin cinsiyet neBen de salı günü 15 haftalik olacağım canım. Artık baya çıktı. Hafif pitpitlar hissediyorum sanki. Tekmeleri merakla bekliyorum.
Bende her salı öbür haftamı dolduruyorum senin cinsiyet ne
Benimki 14. Haftada belli oldu senin cinsiyet neymiş. Doktor yüzde 90 erkek dedi benimki bir tane ikiz değil :)Haftaya öğreneceğiz inş. Sizinki ne?
Benimki 14. Haftada belli oldu senin cinsiyet neymiş. Doktor yüzde 90 erkek dedi benimki bir tane ikiz değil :)
Bence öbürü kız göstermedi ya :)Biri gösterMedi, birine de %70 erkek dedi. 6,5 yaşında bir oğlum var. Hayirlisi.
Merhaba dogal yontemlerle ikizlik kadin geninden gecer. Yani anne ve dayi ikizse sende de bu gen olabilir. Ama sende yani senin annenden gelen ikizlik yoksa eşinin ikiz olmasi geni kendi cocuguna tasimaz. Yalnizca kadinlar gen tasiyicisidir.Oyyy hepinizin bebislerini Allahım size bağışlasın insallah Bende ikiz olsun istiyorum cok ve Benim merak ettiğim annem ve Dayim ikiz ,eşim ikiz , dayımın çocukları ikiz benimde bebislerimin ikiz olma olasiligi var mi yanı ailede böyle hem anne de hem eşte ikizlik durumu olan var mi canlar
Anladım tamamen anne den geçen bir gen yanı annemde ikiz ablam da suan tek çocuk var bakalım kısmet bana o zaman Allahım gönlümüze göre versin cok teşekkür ederim cok güzel bilgilendirdiniz beni :*Merhaba dogal yontemlerle ikizlik kadin geninden gecer. Yani anne ve dayi ikizse sende de bu gen olabilir. Ama sende yani senin annenden gelen ikizlik yoksa eşinin ikiz olmasi geni kendi cocuguna tasimaz. Yalnizca kadinlar gen tasiyicisidir.
Hoşgeldin. Tek mi çift mi?Merhaba ikiz anneleri ☺ bende 10hafta 2 günlük ikizlerime hamileyim ☺
Çift canım hoşbuldukHoşgeldin. Tek mi çift mi?
Herkese merhaba. Bende ikiz tostiklerimi bekledigimi ogrendim. Benimki tup bebek sayesinde. Cogul gebeliklerde ikili ve 3lu testlerin sonuclari drlar icin guvenilir olmuyor cunku risk durumuna bakildigi icin iki bebege göre dogru hesaplama yapilamiyor. 2 yolu var down sendromu testi icin. 1i amniyosentez testi yani plesentadan sivi alip bakilmasi ki %100 sonuc veriyor. Iki kese olan ikizlerde bu iki igne ile girilip sivi alinmasi demek oluyor. Bir de kan alinip yurtdisina gonderilen fatal dna testi ki %99 sonuc veriyor. Ikili yada üçlü test ise sadece bir ihtimal testidir asla kesin sonuc vermez. Benim doktorumla kararlastirdigim fatal dna testi. 11. Haftamda kan verecegim sonra sonucu bekleyecegiz ins her iki tostik icin de guzel cikar. Hepimiz saglikla mutlulukla kucagimiza alalim ins.
Aynen.. karnım iyice belli oldu benim :)).. uzun sure ayakta kalamıyorum.. illa ki oturmam lazim.. sırt üstü yatamıyorum.. ama cok şükür halimize :))Kızlar nasıl geçiyor hamilelik sanki git gide daha mı zorlaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?