2017 ikiz hamile anne adaylari

slm arkadaşlar benim adetime 1 gün kala beta385 çıktı şimdi. 2gun geçti 1570.5 çıktı yani 36 saat arayla ölçüldü bir arkadaş bana ikiz olabilir dedi sizce olabilir mi bu arada son adet tarihim 20 aralik

Herkese merhaba. Bende ikiz tostiklerimi bekledigimi ogrendim. Benimki tup bebek sayesinde. Cogul gebeliklerde ikili ve 3lu testlerin sonuclari drlar icin guvenilir olmuyor cunku risk durumuna bakildigi icin iki bebege göre dogru hesaplama yapilamiyor. 2 yolu var down sendromu testi icin. 1i amniyosentez testi yani plesentadan sivi alip bakilmasi ki %100 sonuc veriyor. Iki kese olan ikizlerde bu iki igne ile girilip sivi alinmasi demek oluyor. Bir de kan alinip yurtdisina gonderilen fatal dna testi ki %99 sonuc veriyor. Ikili yada üçlü test ise sadece bir ihtimal testidir asla kesin sonuc vermez. Benim doktorumla kararlastirdigim fatal dna testi. 11. Haftamda kan verecegim sonra sonucu bekleyecegiz ins her iki tostik icin de guzel cikar. Hepimiz saglikla mutlulukla kucagimiza alalim ins.

Oyyy hepinizin bebislerini Allahım size bağışlasın insallah Bende ikiz olsun istiyorum cok ve Benim merak ettiğim annem ve Dayim ikiz ,eşim ikiz , dayımın çocukları ikiz benimde bebislerimin ikiz olma olasiligi var mi yanı ailede böyle hem anne de hem eşte ikizlik durumu olan var mi canlar

Kizlaarr bebislerinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mi.. ben hissediyorum artik ama hep sag tarafımda.. digerini niye hissetmiyorum aceba ?? Böyle olan var mi

Merhaba dogal yontemlerle ikizlik kadin geninden gecer. Yani anne ve dayi ikizse sende de bu gen olabilir. Ama sende yani senin annenden gelen ikizlik yoksa eşinin ikiz olmasi geni kendi cocuguna tasimaz. Yalnizca kadinlar gen tasiyicisidir.

Merhaba dogal yontemlerle ikizlik kadin geninden gecer. Yani anne ve dayi ikizse sende de bu gen olabilir. Ama sende yani senin annenden gelen ikizlik yoksa eşinin ikiz olmasi geni kendi cocuguna tasimaz. Yalnizca kadinlar gen tasiyicisidir.
Anladım tamamen anne den geçen bir gen yanı annemde ikiz ablam da suan tek çocuk var bakalım kısmet bana o zaman Allahım gönlümüze göre versin cok teşekkür ederim cok güzel bilgilendirdiniz beni :*

Merhaba güzel hamişler. Kaçıncı haftanızdasınız? Biz 10hafta 4günlük olduk sağ kalca kemiğinde ağrı oluyor ara sıra. Kasıklarda batma ağrıda oluyor. Biraz fazla yurudüğüm zaman akıntım cok oluyor hafif sari ama kokusuz. Mide ağrım oluyor bazen. Onada süt çok iyi geliyor. Madensuyu içiyorum günde 1 tane cok yorgun hissediyorum kendim halsizim hic birsey yapasım yok . Onun dışında rabbime şükürler olsun çok aşırı bulantılarim yok. Sabahlari oluyor sadece. Simdiye kadar 1 2 defa kustum sadece. Daha aklima geldikçe yazarım peki sizler neler yaşadınız ikiz hamisler aynı haftada olanlar varmı bekliyorum cevaplarınızı

Amin inşallah canım bende 10hafta 4 günlük ikizlerime hamileyim. Ayın 14ü ikili test yapılacak

Yeni gelen arkadaşları tebrik ediyrm inş sağ salim bebeklerimizi kucaklarimiza almayı nasip etsin Rabbim.

Kızlar nasıl geçiyor hamilelik sanki git gide daha mı zorlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…