- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 46
Kızlar hepinizin bebisi hayırlı olsun.birsey sormak istiyorum.ben ilk hamileligimi ogrendigimde degerim524.3tu.9 gun sonra 16211.3 cikti.dgetimin yüksek oldugunu ikiz olabilecegini söyleyenler oldu.sat 21 aralik.gecen hafta dr gitim.cok karindan keseyi gördük.ama tekti.hatta atiyorum buraya resmi.benim merak ettigim ikizlik keseyle mi anlasiliyor yoksa kalp atislariyla mi?biz sadece keseyi gördük insallah 15 gun sonra gittigimde kalp atisini duyarim.mesela tek yumurta ikizleri tek kesede oluyor dimi.tek yumurta ikizleri ileri haftalarda mi belli olur yoksa hemen cikarmiydo ultradonda.dr bana 1 aylik filan hamilesin dedi.benim anne tarafimdada ikizler olmus o yuzden merakım.rabbim herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip eysin
Kızlar hepinizin bebisi hayırlı olsun.birsey sormak istiyorum.ben ilk hamileligimi ogrendigimde degerim524.3tu.9 gun sonra 16211.3 cikti.dgetimin yüksek oldugunu ikiz olabilecegini söyleyenler oldu.sat 21 aralik.gecen hafta dr gitim.cok karindan keseyi gördük.ama tekti.hatta atiyorum buraya resmi.benim merak ettigim ikizlik keseyle mi anlasiliyor yoksa kalp atislariyla mi?biz sadece keseyi gördük insallah 15 gun sonra gittigimde kalp atisini duyarim.mesela tek yumurta ikizleri tek kesede oluyor dimi.tek yumurta ikizleri ileri haftalarda mi belli olur yoksa hemen cikarmiydo ultradonda.dr bana 1 aylik filan hamilesin dedi.benim anne tarafimdada ikizler olmus o yuzden merakım.rabbim herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip eysin
Allah razı olsun canım.amin insallah.iki ayri kese mi gördünüz?yani cift yumurta ikizi mi sizin?Merhaba canım seninde bebişin hayırlı olsun :) Ben ikizlerime hamile olduğumu 5 6 haftalıkken ögrendim. keseleri gördük önce 8 haftalikta bebişleri gördük. Tek yumurta ikizleri nasıl oluyor hic bilmiyorum canım yanlış bir bilgi vermeyim. Rabbim sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Evet canım çift yumurta iki kese yaniAllah razı olsun canım.amin insallah.iki ayri kese mi gördünüz?yani cift yumurta ikizi mi sizin?
Ben ikizim hem anne tarafinda hem baba tarafinda bir sürü ikiz var bende çok istedik ikizlerin olsun ilk hamile olduğumu öğrendiğimde beta hcg 21500 felandi baya suphelendik ikizdir diye hatta doktor bir kararti daha var dedi kese gibi ama daha sonraki hafta minnosumun tek olduğun öğrendim. Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar doğumlar nasip etsin kimseyi mhrum birakmasin.rabbim dilerse olur ikiz yontemis felan diye bi şey yok arkadaşlar ful gene sahibim ama bebeğim tek bebek :)
Amin canım rabbim bebişlerimizi esirgesin :) nasil gidiyor hamilelik ilerledikce dahami zorlanıyor acaba merak ediyorum :) ben daha 11 haftada ikizlerim :)Merhaba kızlar bende 23haftalik ikiz anne adayıyım Rabbim herkesin eline sağ salim bebislerini aldırmak nasip etsin inşallah güzel bi sayfa olmuş insan başkalarının da neler yaşadığını merak ediyor endişeleri biraz olsun hafifliyor tesekkurler
Demek ki ikizlik abinizin eşinden geliyor. Dogal olarak hamile kalip ikiz olduysa tek veya cift farki olmaksizin ikizlik genini yalnizca kadinlar tasiyor. Yani kadinin ailesinde varsa ikiz oluyor. Erkekte varsa bile esinde yoksa ikiz olmaz.Elbette öyle canım rabbim hayırlı sağlıklı evlat versinde en önemlisi o :) benim ailede ikiz olarak bitek abimin cocuklar var baska yok :) rabbim ne dilerse o olur verdigi herseye hamdolsun
Kızlar çok acil cevap verirmisinizaz önce kahve rengi akıntım olduğunu gördüm belim ve kasiklarimda agriyo adet gorecekmisim gibi. Yasayan varmi cok tedirginim kotu bisey yoktur demi bu arada 11hafta5gunluk ikizlere hamileyim
Merhaba,
Ben bu konu başlığını bir arkadaşımın önerisiyle fakettim. Tüm mesajları okudum ve aklım sizde kaldı. Üstüne de hiç bir şey yazılmamış. Umarım her şey yolundadır.
Bende çift yumurta ikizi iki erkeğe hamileyim. İlk dönemde hiç bulantı kusma olmadı ama 15. haftadan sonra çarpıntı yaşamaya başladım. bir anda nabzım yükseliyor ama doktorum normal dedi. Onun dışında geçen hafta üşüttüm ve öksürmekten içim dışıma çıktı ama kesinlikle ilaç vermediler. Yarın kontrolümüz var umarım her şey yolundadır diye dua ediyorum. son olarak 3,5 kilo aldım ama karnım çok büyüdü ve çok hızla büyümeyede devam ediyor. sizde kilo alımı ve karın büyümesi nasıl? benim en çok merak ettiğim o. son haftalardaki hallerimden korkuyorum
31 Ocak'tan beri kimsenin sesi çıkmamış. Nasıl gidiyor kızlar her şey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?