2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ne sancım ne de ağrım hiçbir şey yok. Nasıl anlayacağım doğumun yaklaştığını bilemiyorum Günler önceden başlayan bir durum değil demek ki diyorum ama artık sabırsızlanıyorum.

Canım inş sağlıkla kavuşursun oğluna Allah bir avazda kurtarsın inş

Kizlar nişan ve su gelmesi nasl oluyor nasl bisey..Dünku cati muayenesinden snra biraz kanli akinti olmustu durmustu biraz once sarili turuncu gibi kirmiziya calan degisik bi yogun bi akinti gelmis. Rengini anlamak icin peceteye sildm hafif kirmiziya döndü nasl anlayacagm bilemiyorm korkuyorm

Hadi inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar kızımın suratın küçük isilikler çıkmaya başladı ilk azdı günden güne çoğalıp iyice ysnaklarına yayılıyor gibi böyle bir problemi olan varmı çözümü nedir?

bugn artık gittimizde konuşacm herşeyi bilmiyorum faydası olurmu ama dün gece artık çok kötü oldum patladım evde eşimde dayanamdı bu halde nasıl yapacan zaten diye şuan gözlermde fena durumda gebe okulu var oraya gidip konuşsam faydası olurmu bilmiyorum ama yoksa artık özel hastane arayışına girmk zorundayım bebeğim ve kendi iyiğiliğim için normle zorladnım zamn piskolj olarak yıprncam hassas biriym zaten sonra onun sıkıntısını yaşamak istedm bugun kontrolm vrda bakalım inşallah olumlu sonuç alırım

Kızlar kızımın suratın küçük isilikler çıkmaya başladı ilk azdı günden güne çoğalıp iyice ysnaklarına yayılıyor gibi böyle bir problemi olan varmı çözümü nedir?
canim cok sicaktan olabilir kendilinden gececek benim kizimda olmustu genelde sicaktan oluyormus hic bisey yapmadim kendinden gecti

Peki kızlar, sevi bebe kiraz çekirdekli reflü yatağı alan kullanan var mı? Dün aldım ama kullanmak daha nasip olmadı işe yarıyor mu?

Canım bizde de oluyor. İki şey söylüyorlar bununla ilgili ya sıcaktan-ki biz kucak kucağa yattığımız için terliyor. Ya da sütün yağlı olduğunu ve yaradığını gösterirmiş. Bugün doktor randevumuz var, soracaktım zaten. Buraya da yazarım.

bebegim de de vardi butun vucudunda kolunda bacaginda suratinda geciyor tekrar cikiyordu.ama hastaneden ciktiktan sonra gecti. Verilen ilaclars tepkiydi sanirim bizimkisi

Canım büyük ihtimalle nişanın gelmiş hiç acele etme sancın falan yoksa evde bekle sancıların artınca ve düzenli hale gelince hastaneye gidersin için rahat etsin diye doktorunla görüş istersen ama hastaneye erkenden gitme derim sancılarını evde çekmen daha tahat olabilir

Bana nişan gibi geldi.Şimdi sancınız var mı?

Canım nişanın geldiğinde panikleme ama kanaman ya da lekelenme olursa mutlaka haber ver demişti doktorum. Muhtemelen nişanın gelmiş senin de. Benim nişanım parça parça geldiğinden bazen farkedilmiyormuş, değişik olduğu için farkına varmıştım ben. Bazen sarımtrak, bazen kahverengi lekeli, bazen pembe renkli olarak gelebiliyormuş nişan.
Bu arada nişanım gelmeye başlayalı 1 haftayı geçti ama halen doğuramadım

Tesekkurler cevaplarnz icin sancim oluyordu dun cati muayenesinden snra kivraniyodum resmen bugun arada oluyor sadece oda cocuk oynadikca seyime dogru oluyo kafasini kanalami itiyo acaba. Dunden doktorum biraz karnima bastrdi cati muayenesinde herseyin normal icin uygun bebegin kafasi yukarda sadece dedi karnim da asagiya düstü sanki ondan beri. Kafamda deli sorular

Doktorlar bu çatı muayenesini aslında doğumu hızlandırmak için yapıyorlar benim de ilk kızımda doktor muayenesini olduktan sonra akşamına nişanım bir süre sonra da suyum gelmişti ve doğum başlamıştı
Bu doktorum da eğer çarşambaya kadar gelmezse gel bi uyarırız dedi

Arkadaslar merhaba,
Biz taburcu olduk sukurler olsun. Bugun 4 gunluguz. Spinal sezaryenle kizima kavustum.3.200 gram 49 cm dogdu. Normal dogum, sezaryen karsilastimasi yaptığım zaman normal dogum bana daha kolay gelmisti. Yapabilen normal yapsin diye oneririm acikcasi. Kac arkadas kaldi acaba dogum yapmadik. Allah saglikla kavustursun.

zaten bana yaparken de dün birine yaptm 2 cm acikligi vardi 3 santim yaptm aksamina doguma geldi sende gelirsin insllh bekliyorm falan dedi. Kismet insllah saglikla gelsinler

Valla duydukça özeniyorum darısı başımıza. Hayırlı uğurlu olsun canım sanda herşey yolundadır umarim

kizlar benimde gece kac defa adet olacakmisim gibi agri vardi belimdrn basliyordu sag bacagima iniyordu dedim kesin gelecek bebek ama gelmedi sabahta ayni oldu 39+2 olduk 40 haftaya kadar olmazssa suni sanci isticem daha fazla beklemek istemiyorum cok stres oluyor ya inanin hamileligi yasayamiyorum olumsuz seyler geliyor insanin aklina insallah en kisa zamanda hepimizde sag salim aliriz yavrukarimizi kucagimiza

amin, biz de hayirlisi kavusuruz ins bebislere.. bugunden sonra günü geciyor benimkinin.. siz de saglikla büyütün ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…