2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bir hafta da toparlanırsın demek daha rahat hareket edebilirsin demek 3 ay sonra tam iyileşme oluyor o zaman kadar oturarak banyo yapmak ve karın egzersizleri yapmamak gerekiyor zaman zaman sızlama normal

Kızlar Pazartesi Doğum yapmıştım dikişli normal. Kabız oldum ya çok fena zorlayamıyorumda dikişlerim ağrıyo ne yapsam
Canım kayısılı activia düzenli tüketirsen çok faydasını görürsün ben hamilelik döneminde çok kabız oldum kayısı vs anlık çözüm olabiliyor ama activia uzun süreli rahatlama sağlıyor ama dediğim gibi günlük düzenli tüketmek gerekiyor ben sabahları aç karnıma yiyorum

Aynen millet benden hevesli onlar aradıkça da ben stres oluyorum az kaldı kurtulucaz biz de inş

Canim ilik su ve pamukla temizle surekli ayrica goz pinarina kucuk parmaginla masaj yap goz pinari tikanmasin yoksa ameliyata kadar godiyor durum. Oglumda da vardi tek gozunde surekli duzenli olarak sildim ve masaj yaptim sukur gecti

Bir hafta da toparlanırsın demek daha rahat hareket edebilirsin demek 3 ay sonra tam iyileşme oluyor o zaman kadar oturarak banyo yapmak ve karın egzersizleri yapmamak gerekiyor zaman zaman sızlama normal
Ben fazla iyimser bakmışım konuya hemen iyileşirim diye süşünüyodum :) oturara duş yapmam gerektiğini bilmiyodum iyi oldu bunu bilmem teşekkürler

Canim ilik su ve pamukla temizle surekli ayrica goz pinarina kucuk parmaginla masaj yap goz pinari tikanmasin yoksa ameliyata kadar godiyor durum. Oglumda da vardi tek gozunde surekli duzenli olarak sildim ve masaj yaptim sukur gecti
Siliyorum sürekli burda okuyunca masajda yaptım inşallah geçer. Cumartesi kontrolümüz var yarın geçmezse doktora götürürüm belki damla verir. Dikkat ettim de 9 aylık hamileliğimde bile bukadar soru yazmamışım buraya. Bebiş daha bir haftlık yığınla şey sormuşum. İnsan doğumca daha da pimpirikleyomuş :)

Evet o 98 çıkmış

Canım panikleme. Benim bildiğim trombositlerinin düşük olması durumunda doğum anında fazla kan kaybedersin, bu yüzden doğum öncesi durumundan haberdar olmak ister doktorlar. Kan kaybın fazla olacağı için de kan verilmesi gerekebileceğinden tedbiren doktorunun belirleyeceği miktar ünite kanı hazır tutarlar. Yengemde yaşamıştık. Bir de ilgisi var mı tam emin değilim ama yengem 2 doğumunu da sezeryan yaptı. Hem doktorunun istediği kadar ünite kan hazırlamıştık hem de gerekli olması durumunda kan verebilecek birisini doğum anında hastanede bulundurmuştuk. Çözümü olan birşey yani korkma, sadece tedbirli olmak lazım. Farkedilmesi iyi olmuş.

Kızlar Pazartesi Doğum yapmıştım dikişli normal. Kabız oldum ya çok fena zorlayamıyorumda dikişlerim ağrıyo ne yapsam
Ben hamileliğin başından beri kabızlık çekiyorum son zamanlarda daha da beter olmuştu. Duphalac şurup verdi doktorum onu kullanınca rahatladım. Bebeğe bir zararı yok çünkü genelde hamilelere öneriyorlar ama eczaneye yine de sor canım alacaksan

canm yine seninki bantliyms benm bantm bile yok dr hic banata falan grk yok dierek cikardi beni hatta gt yikan dedi bende riske atamadgm dan yikanmdm yarn dr a tekrar gfcm bantlick mi naocksa peki antibyotik kullanymsn agri kesici falan o sekilde mi emziryosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…