2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim de geçti artık doğum korkularım falan kalmadı yerini iyice merak aldı. Burda okuduğum doğum hikayeleri de ayrı bir cesaret verdi onların da etkisi var korkularımın azalmasında. Bi doğursaydık hayırlısıyla..

Bi de bebişim şu sıralar daha bi hareketli doğumla ilgili olabilir mi? Ben yine her şeyi doğuma yoruyorum da : ) ama sancı ağrı kasılma hala hiçbiri yok : ( salı kontrolüm var doktor ay sonuna kadar bekleriz demişti ama ben beklemek istemiyorum mümkünse suni sancı isticem. Endişeleniyorum bekledikçe. Ya suyu bitirse ya kakasını yerse ya kordon dolanırsa gibilerinden endişelerim var.

kizlar saat 20.45 de oglum dogdu 3985 gram ikimizde iyiyiz cok sukur ama cok zor bir dogum oldu bebek dogduktan sonra kanamayi durduramadilar hemen bebegi kucagimdan aldilar direk amaliyata goturduler o an hic bisey anlamadim sok oldum yavrumu bile dogru duzgun bagrima basamadim onu birakip gitmek cok zor oldu hemde korku olustu amaliyat nasil gececek diye sukurki kanamayi durdurdular 3 saat sonra tekrar gordum yavrumu Allah herkese kolay dogum nasip etsin insallah

Hayırlı olsun bebişin canım. Ameliyat için geçmiş olun şimdi nasılsın.

cook sevindim Allah anali babali uzun mutlu bir omur nasip etsin bebegine darisi bizim bekleyenlerin basina

bugun aksam saat 7 gibi nisanim geldi sanirim sabahtan doktor cati muayenesi yapti nerdeyse 2 cm acikligim var ve bebegim asagiya inmis durumda ben ic camasirima tuvalet kagidi koyuyorum bugunlerde akintiyi takip edebilmek icin neyse tuvalette girdigimde pecetede yogun koyu sari - bej renginde sumugumsu akinti vardi ama kirmizi yada pembe degildi rengi bu nisan olabilir mi?? ben yurtdisindayim burda ariyacak bir doktorum yok ne yazik ki nisandan ne kadar sure sonra sanciniz baslamisti kizlar?? bugun benim kasiklarimda agrim var ama belimde hic agrim yok dogum yapanlari gordukce hem cok seviniyorum hemde kendimi daha cok dinliyorum darisi benim gibi bekleyenlerin basina

İnş şimdi iyisindir hayırlı olsun canım kavuştunuz ya şükür Allah analı babalı büyütsün inş

Daha önce böyle bi akıntı olmamışsa nişan olabilir canım ama hemen telaşlanma sancılarınj takip et nişan geldiği gibi de başlayabilir doğum bir gün sonra da sancılar da yavaş yavaş artıcaktır zaten inş güzel haberlerini alırız hayırlı olsun bakalım

Canım gozunuz aydın olsun ALLAH analı babalı büyütsün inşallah darisi basimiza

Herkese günaydın benim oğlumun tek gözü çapak oldu ve gözünü açamıyor ılık suyla pamukla temizleyince iyi oluyor birkaç saat sonra gene kapanıyor sütünden sağdım üstüne ama fayda etmedi doktora götürsemmi bilemedim

insallah cnm sutun az oldugunda mama verdn mi su verdin mi

canm bende sut sagma makinasi aldim onla sagiyorum 10 cc falan anca ckiyor siringayla veryrm ama 1 saat sonra tekrar aglyor tekrar sagaym dyrm sut dolmamis oluyro mecbur mama veryrm ama uzulyrm verirken de peki surekli dus sezaryan dikisine zarari oluyor mu ben 2 gune bir korka korka ancak alyrm

Benim oğlumda aynı oldu hatta bi gün gözünü komple kapatmıştı çabak hemen doktoru aradım muayeneye götürmedim tl de damla ismi verdi onu kullandım iki kez kullandım bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…