2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de sütümün yettiğini düşünüyorum. Kendi isteğiyle bırakıyor memeyi, bırakırken de ağzının kenarlarından süt akıyor. Yerine koyduğum an tekrar acıkma hareketleri gösteriyor. Acaba kokumuzla mı uyumak istiyorlar. Gündüzleri koltukta uyuturken yatarak emziriyorum o biraz fayda ediyor ama geceleri beşiğine yatırmakta zorlanıyorum.

Bütün gebeliğim boyunca iştahsızdım hala öyleyim. Yemek yemek aklıma dahi gelmiyor. Zaten kabızlık korkusuyla da çoğu şeyi yiyemiyorum ama aşırı sıvı tüketiyorum. Etrafımdakiler seferber oluyor bana bi şeyler yedirebilmek için sütüm olmazmış sonra : )

Süt sürmedim canim doktor senin dediğin Damla’dan ve kremm verdi kızımın gozu icin. Bir de sadece on dakika emZir iki saatte bir dedi on dakika çok aZ değil mi ya :S senin bebeğin kaç dakika emiyor

Bende ayni şeyi bugün doktora sordumdoktor bebek seni emzik yerine koyuyor sesi göğsünde uyumaya alışıyor iki saatte on dakika emzir sonra emzik ver dedi bana da on dakika çok az geldi ya sonuçta zaten on dakika emse bile yoruluyor dinlenerek emiyo

D vitamini mevzusunu baya araştırdım en son carlsson baby d drop aldım. Biraz pahalı ama içinde paraben ve bpa yok.

Ağız kenarından akan sütler bizde de var :) yanına yatınca emzirdigimde ben de rahatliyor um ama yine de kucağında başka uyuyor

Yaa bu süt yaraması olayı kakayla bağlantılı değil bence benim kızm 2 yada 3 günde bir kaka yapıo çişide 4 kere falan yapıo gün içinde bende hiç yaramıo die düşünüyordum ama 1 ayda 2 kilo almış emdikten sonrada hemen kusuyo üstelik çok garip nasıl kilo alıyo anlamıyorum

Biizmkide öyle keltoş evlat işte mecbur seviyoruz dediğin gibi

Aynen canım doktor kilo alımı normal anne sütüyle devam demese ben de sütüm yetmiyor filan diye düşüncem de bilmiyorum niye hep memede olmak istiyor hep emmek ister bir halde bebegim :) ben de ne zaman isterse veriyorum ama zor oluyor

Uyguna bulduysan al canim bilemeyiz belki bildiğimiz yerden aldiklarimiz iyi degildir. Mecbur almak zorundayiz ucuz bisey de degil kraft markada bilindik iyi bi marka

Şutu sadece gözün cevresine siktin di mi doktor bize hem damla hem de merhem verdi de onları kullanmadan Doğal yollarla insallah geçer

Bebeğim hic uyumuyor, sürekli ya kucakta farkli farkli pozisyonlarda duracak, ya da meme agzindan hic cikmayacak. Ben de cok yoruluyorum, bir süre sonra da süt bitiyor bence. Oyle agzinda bosbos duruyor. Çekip yatırınca 2 dk agliyor. Aslında gogsumu sikinca sut geliyor ama acaba doymuyor mu diyorum. Cünkü devamli araniyor ve mizmiz sekilde agliyor gece gunduz. 1 saat bile kesintisiz uyumuyor. Bezlerini dolduruyor. Sutun yetip yetmedigini nasil anlayabilirim

Canım benim oğlum da kanepede uyuyor.ben de hıc kucağıma almadan kanepede emzirip kalkıyorum.misafir geldiğinde fln yatağına koyuyorum.ykksa beşikten alıp koyarken geri uyaniyor.bh arada geceleri de kanepede uyuyoruz biz.hala yatagimiza gecemedik.yatak odası petegimizde sorun var hala duzeltilmedi.esim yatak odasında yatiyor biz kanepede.geceleri sürekli yatagindan alıp koymaktansa yanımda uyuyor.

@Ayaklarim3kilo benim de iki oğlum kel doğmuştu.bu bebisten de umudumuz yoktu,sırma saçlı doğdu bu da maasallah hala sevinemiyoruz dökülür bu saçlar diye bekliyoruz piskopatca ama dökülecek gibi değil çok şükür ki ,yarın 1 aylık olacaz inş.artik kabullenmeye baslariz

Benim oglumun da benden cok saçı var yediğim içtiğim hep saçında birikmiş. Saç mide ilişkisine hic inanmazdim ama doğum yaptığım sabah bile 3 kere istifra ettim, acaba saclardan mi diyorum baya aşırı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…