- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.201
nold cnm naptn gttn mi ne dedi doktor bende aksam 5 de gdcm esimi beklyrmGecmis olsun canim sabah ben de yine gidecegim ins hayirla gecer. doktordan sonra haber edersen sevinirim
Ay ben de öyleydim 1 2 gün önce acıktım dedim ilk kezBenim de hiç iştahım yok resmen zorla yemek yiyorum
Ben de sütümün yettiğini düşünüyorum. Kendi isteğiyle bırakıyor memeyi, bırakırken de ağzının kenarlarından süt akıyor. Yerine koyduğum an tekrar acıkma hareketleri gösteriyor. Acaba kokumuzla mı uyumak istiyorlar. Gündüzleri koltukta uyuturken yatarak emziriyorum o biraz fayda ediyor ama geceleri beşiğine yatırmakta zorlanıyorum.Canım bende de durum aynı açıkçası ben de ne yapacağımı şaşırdım. Uyanınca da yine memeye gelmek istiyor. Sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum ama bez sayımız yerinde Çis Kaka durumu iyi kilo alıyor kafam karışıyor benim de sürekli, perşembe doktor randevumuz var bir de ona sorcam bakalım
Süt sürmedim canim doktor senin dediğin Damla’dan ve kremm verdi kızımın gozu icin. Bir de sadece on dakika emZir iki saatte bir dedi on dakika çok aZ değil mi ya :S senin bebeğin kaç dakika emiyorCanım bizim de oluyordu hem de baya ağız mendiliyle sildiğiniz bildiğin sapsarı iltihap gibiydi bir tanesi hatta. Tobrased gibi bir damla kullandık. Bi tane daha aldım yedekte bekliyor ara ara olabilir. Sütünden sürmek de iyi geliyor diyorlar ama ben sürmedim. Malum yara var enfeksiyon falan geçmesini diye
Bende ayni şeyi bugün doktora sordumdoktor bebek seni emzik yerine koyuyor sesi göğsünde uyumaya alışıyor iki saatte on dakika emzir sonra emzik ver dedi bana da on dakika çok az geldi ya sonuçta zaten on dakika emse bile yoruluyor dinlenerek emiyoKızlar ben de bebeğimi tek memede en az 25 dk emziriyorum ama yine de memeyi bırakmıyor uykuya dalıyor. Ben de mecburen çekiyorum meme ucunu sonra vicdan azabı duyuyorum. Çekmesemde o hiç bırakmıyor. Bırakıp hemen tekrar aranıyor o zaman da emziği veriyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba
Merhaba kizlar bir kac tavsiyeye ihtiyacim var:)Ilki ates olcer.Ben almadan once doktora danistim kizim sariliktan dolayi kuvezde kalmisti yenidogan uzmani biz burda koltukaltindan olcuyoruz daha kesin sonuc alirsiniz dedi ben de koltukaltindan olcen dijital bir ates olcer aldim ama guvenemiyorum bana sanki dogru sonuc vermiyor gibi geliyor siz ne kullaniyorsunuz ? Ikincisi d vitamini kizima d vitamini olarak doktoru trio acde marka vitamin tavsiye etmisti bir sisemiz bitti ama degistirmek istiyorum siz neler kullaniyorsunuz?ucuncusu sutumu sagip buzluga atiyorum sonrasinda kullanmak icin.kraft poset kullaniyorum internette fiyati e bebekteki ile yariyariya bile buldum ama guvenemiyorum sizce internetten sut saklama poseti alinir mi saglik acisindan ve kullanan varsa siz hangi marka sut saklama poseti kullandiniz?hepsi bu kadar:)
Ağız kenarından akan sütler bizde de var :) yanına yatınca emzirdigimde ben de rahatliyor um ama yine de kucağında başka uyuyorBen de sütümün yettiğini düşünüyorum. Kendi isteğiyle bırakıyor memeyi, bırakırken de ağzının kenarlarından süt akıyor. Yerine koyduğum an tekrar acıkma hareketleri gösteriyor. Acaba kokumuzla mı uyumak istiyorlar. Gündüzleri koltukta uyuturken yatarak emziriyorum o biraz fayda ediyor ama geceleri beşiğine yatırmakta zorlanıyorum.
20 günlükken başladı oğlum kusmayaKızlar hani allah vermesin de. Benim bebem hiç kusmuyör. 2 aralık dogumluyuz. Acaba doymuyor mu ne bilim . Kafam karisti. Böyle kusan vs okuyunca
Yaa bu süt yaraması olayı kakayla bağlantılı değil bence benim kızm 2 yada 3 günde bir kaka yapıo çişide 4 kere falan yapıo gün içinde bende hiç yaramıo die düşünüyordum ama 1 ayda 2 kilo almış emdikten sonrada hemen kusuyo üstelik çok garip nasıl kilo alıyo anlamıyorumCanım bende de durum aynı açıkçası ben de ne yapacağımı şaşırdım. Uyanınca da yine memeye gelmek istiyor. Sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum ama bez sayımız yerinde Çis Kaka durumu iyi kilo alıyor kafam karışıyor benim de sürekli, perşembe doktor randevumuz var bir de ona sorcam bakalım
Biizmkide öyle keltoş evlat işte mecbur seviyoruz dediğin gibiMaşallah o zaman.
İnşallah huzurlu günler yakındır.
Bazısının mizacı öyle, benim kızım da 1 ysşa kadar "hepinizden tiksiniyorum " ifadesi ile gezerdi sonra sonra mutlu güleç oldu.
Oğlum da pek bi kel, meymenetsiz gibi ama evlat işte seviyoruz
Aynen canım doktor kilo alımı normal anne sütüyle devam demese ben de sütüm yetmiyor filan diye düşüncem de bilmiyorum niye hep memede olmak istiyor hep emmek ister bir halde bebegim :) ben de ne zaman isterse veriyorum ama zor oluyorYaa bu süt yaraması olayı kakayla bağlantılı değil bence benim kızm 2 yada 3 günde bir kaka yapıo çişide 4 kere falan yapıo gün içinde bende hiç yaramıo die düşünüyordum ama 1 ayda 2 kilo almış emdikten sonrada hemen kusuyo üstelik çok garip nasıl kilo alıyo anlamıyorum
Uyguna bulduysan al canim bilemeyiz belki bildiğimiz yerden aldiklarimiz iyi degildir. Mecbur almak zorundayiz ucuz bisey de degil kraft markada bilindik iyi bi markaN11de cok cok uyguna buldum kraftinkini ama guvenemedim ebebekle yari yariya fark ediyor alsam mi ki.benim bebegim memeyi fazla emmediginden posete cok ihtiyacim oluyor tek kullanimlik oldugundan baya da harciyorum o yuzden sormak istedim sizler napiyorsunuz diye:)
Şutu sadece gözün cevresine siktin di mi doktor bize hem damla hem de merhem verdi de onları kullanmadan Doğal yollarla insallah geçer
Kirpik diplerine sürdüm hatta sıkarken gözünün içine de girdi süt 20 dk sonra ılık mendille sildimŞutu sadece gözün cevresine siktin di mi doktor bize hem damla hem de merhem verdi de onları kullanmadan Doğal yollarla insallah geçer
Çok sağol deneyeyim bende insallah şifa olurKirpik diplerine sürdüm hatta sıkarken gözünün içine de girdi süt 20 dk sonra ılık mendille sildim
Canım benim oğlum da kanepede uyuyor.ben de hıc kucağıma almadan kanepede emzirip kalkıyorum.misafir geldiğinde fln yatağına koyuyorum.ykksa beşikten alıp koyarken geri uyaniyor.bh arada geceleri de kanepede uyuyoruz biz.hala yatagimiza gecemedik.yatak odası petegimizde sorun var hala duzeltilmedi.esim yatak odasında yatiyor biz kanepede.geceleri sürekli yatagindan alıp koymaktansa yanımda uyuyor.Ben de sütümün yettiğini düşünüyorum. Kendi isteğiyle bırakıyor memeyi, bırakırken de ağzının kenarlarından süt akıyor. Yerine koyduğum an tekrar acıkma hareketleri gösteriyor. Acaba kokumuzla mı uyumak istiyorlar. Gündüzleri koltukta uyuturken yatarak emziriyorum o biraz fayda ediyor ama geceleri beşiğine yatırmakta zorlanıyorum.
Benim oglumun da benden cok saçı varCanım benim oğlum da kanepede uyuyor.ben de hıc kucağıma almadan kanepede emzirip kalkıyorum.misafir geldiğinde fln yatağına koyuyorum.ykksa beşikten alıp koyarken geri uyaniyor.bh arada geceleri de kanepede uyuyoruz biz.hala yatagimiza gecemedik.yatak odası petegimizde sorun var hala duzeltilmedi.esim yatak odasında yatiyor biz kanepede.geceleri sürekli yatagindan alıp koymaktansa yanımda uyuyor.
@Ayaklarim3kilo benim de iki oğlum kel doğmuştu.bu bebisten de umudumuz yoktu,sırma saçlı doğdu bu da maasallahhala sevinemiyoruz dökülür bu saçlar diye bekliyoruz piskopatca ama dökülecek gibi değil çok şükür ki ,yarın 1 aylık olacaz inş.artik kabullenmeye baslariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?