2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım neden korkuyorsun bnm 2 kızım var büyüğü 2.5 yaşında biri 1.5 aylık korkma azcık açıp normal nazikçe sileceksin. Silmezsen olmaz. Ne kadarlik bebegin

Bn 2 kizimda da görmedim. Bak şimdi düşündüm nden yokki.?

Kızlar bebek için oda sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz? Bizim bina merkezi sistem akşam yakıyorlar dün derece aldım ve ölçtüm 30 dereceydi ev. En ideal 22 diyorlar bebek için. Pencere açayım dedim onu da eşim açtırmıyor çocuğu hasta edeceksin diye. Biz fenalık geçiriyoruz artık evde çocuğa da bir şeyler oluyor akşamları ağlıyor uyumuyor. Nemi de ölçtüm en fazla %27 . Suluk astım peteğe ıslak havlu koydum kaynamış su koydum ama yükselmedi. Çocuk isilik çıkarıyor hep. Ne yapsam bilemiyorum. Çocuğu soysam zıbınla mı kalsa akşamları. Bu arada güneydoğudayım bulunduğum şehir gündüzleri 18 derece bu sıralar

Canım 30 derece çok fazla bebek için. Rahatsız eder onu. Hemşire bana 23 dereceyi geçmesin demişti....

30 çok fazla. Bana doktor 23 24 derece dedi. Cok dikkat ediyorum ama en düşükte yanmasina ragmen dun yine 28 dereceye cikti ev, yerden isitma oldugu icin fazla isiniyor. 5 6 saat kapatiyorum,ev biraz ferahliyor sonra yine açıyorum. Ve bebegin olmadigi odaları sirayla havalandiriyorum

Kızlar emziren anneler bişey sorucam sizler kola felan içiyor musunuz?
Canım çok çekince bazen içiyorum sanırım bu gaz olayı yemekle içmekle pek ilgili değil bu kez yiyorum herşeyi ilk başta dikkat ettim sonra bıraktım
Çok şükür bebeğimde Şuana kadar gaz olmadı ilk oğlumda da gaz olmamıştı

Şahsen ben hamileliğimde dahil içmedim. Şimdi zaten gazlı içecek içmemek lazım canım. Yoksa çok seviyorum içim gidiyo ama pizzanın köftenin kızartmanın yanında kola gider:)
Ben de hamileliğim de içmedim hala da içmiyorum ama dün akşam asidi kaçmış koladan azıcık içtim canım çok istedi emzirdiğim için mi bilmiyorum içim yanıyo

F filmgibi canim gecen yazmistim bebegimde reflux var diye dun doktor tavsiye ettim sutun icine koyuyorum o koyulastiriyor ve kusmasini veya geri gelmesini engelliyor hemen icirdim aksam 6 den sonra sutun icine bir kasij koyuyuyosun o sutu koyulastiriyor dun denedim cok rahat yatti bebegim cook az vardi ama rahatsiz etmedi ben yurt disinda yasiyorum turkiyede varmi bilmiyorum hollandacasi. Nutricanin johannesbroodpitmeel bir sor istersen burda hep reflusu olan bebeklere bunu oneriyolar

Kızlar emziren anneler bişey sorucam sizler kola felan içiyor musunuz?
Ben iki kere içtim canım içmez olaydım çocuk kıvrandı resmen sesi titreye titreye uğuna uğuna ağladı üstelik gazı kaçsın die bi iki saat kapağını açık bırakmıştım ama olmadı kesinlikle tavsiye etmiyorum

Cnm benim kızımda ayni cok gazli fayda etmedi bisey. Humananin rezene cayından veriyorun ben biraz. Damla olarak zinco kullaniyorum. Kendime aktardan cay aldim. Anason,kimyon,rezene,kisnis otu vardi galiba birde kaynatip iciyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Ama yinede cok gazi oldugu zaman ne yaparsan yap gecmiyo. Gazi oldugu zaman agladigi zaman ben altini aciyorum cok hosuna gidiyo sonra masaj yapiyorum karnina hemen pırtlamaya basliyor. Birde ben geceleri mama veriyorum benim kızıminda cok uykusu yok yatiriyorum bir iki dk sonra hemen mızıldaniyo kucagima aliyorum uyuyo yatagina yatiriyorum hemen aciyo gozleri.. mama biraz da olsa uyumasini sagliyo bende 2 saat uyusam yetiyo artik hic uykusuzluktan iyidir. Böyle bizimde..kızim bana gün icinde hic is yaptirmiyo tuvalete dahi zor gidiyorum uykusu cok yok.annemdeyim su an en azindan biraz daha rahatim.ama evime gecicem böylede evimi özlüyorum

Evt fitilde yardimci oluyor ben denedim yarım fitil verdim 5 dk sonra hemen kakasinı yapti.

Benim kızıminda ayni burnu tikaniyor otribebeyle aciyorum.doktora gittim su an onemli bisey yok ama öksurürse kötü o zaman getir demişti. Bilemiyorum cnm istersen bi göster doktora.

Ben biogaia kulaniyorum nurse harveys le.duzenli verince rahatlatıyor bir de probiyotik biogaia kabizligina fln da iyi geliyor.sab simplex denemedim hiç canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…