2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cok geçmiş olsun insALLAH toparlarsın en kisa zamanda. Sütün az bile olsa emzirmeyi bırakma anne hasta olunca sütde hastaliga karsi bagisiklik oluyo bebege geciyo ve gribe karşı korunuyo RABBIM in hikmeti. Bende girip oldum maske ile dolandim evde hatta maske ile uyudum ayni odada oldugumuz icin gece öksürür yada hapşırırım diye. Çünkü kapi kapali gece sirkülasyon olmuyo. Hic emzirmeden cekinmedim. Maske kullanirsan bi sorun olmucaktir. ALLAHIN izniyle. Mutlaka hapşırırken öksürürken agzin kapali olsun çocuğun bulundugu odada hapşırmamaya dikkat et bide bol bol havalandirin evi . Ben zencefil cayi yapip ictim kaynar suya limon sıktım ictim bol bol ihlamur ictim toparladim canim

Kizlar oglum rota asisini oldu asiya 185 tl odedik 2 doz olucakmis diger dozu 5. Ayinda tek dozlukda varmis bizim saglik ocagi iki doz yapıyomuş ishalden baska yan etkisi yokmus suana kadar hersey yolunda gitti cok şükür.
Gecmis olsun 2.ayda mi yapiliyo ilk dozu?
Bide eczaneden aldiniz galiba dimi?

Bende sen gibiyim canim 15 gun arayla ayni gogsum yine mastit oldu yine antibiyotik kullanmaya basladm gogsum gece her kalkisimda sertlesiyr surekli bosaltmak zorunda kaliyrm bende cok zorlaniyrm ama gececek ins ilerde bu kadar sertlesme olmayacak
Canım geçmiş olsun. Bende de ara ara gece sertlesmeleri oluyor ama ben süt dolduğu için ve kizim azıcık fazla uyuduğu için oldugunu saniyordum. Mastit oldugunu nerden anliyorsun? Benim en başından beri yaralarım vardı şimdi yaralar geçti ama benim ağrım acim geçmiyor her dakika bi.ahri hissediyorum göğsümün içinde şancı iğne batması var 2 ay oldu bir gün rahat olduğumu hatırlamıyorum. Bi de pamukcuk var zaten kizikin agzinda. Bana da geçmiş olabilir. Bi türlü kurtulamadık. Doktora da gidemedim. Sen hangi doktora gittin? Genel cerrahi mi ilgileniyor?

Ben neZle oldum ve evde maske ile gezdim. Sürekli evi havalandırdım ama çok şükür bebeğime geçmedi. Çok ağır değildim belki o yüzden geçmedi ama mutlaka evde maske ile gezmelisin

Kızlar dpgum yapalı 48 gün oldu ve ben bugun adet gördüm tuhaf ima giden sürekli emziriyorum emzirdikce gecikir diye biliyorum ki benim adetlerim zaten duzensizdi pkoluyum çünkü 40i çıkıp emzirip adet gören oldu mu başka

Uyurken izlemeye bayılıyorum ben de, hele emerken bir eli mememde uykuya daldığında o haline bakıp aşırı duygulanıp kaç kez ağladım bilmiyorum:) Binlerce kez şükrediyorum bana bunları nasip eden Rabbime

Ben varım canim. Bende pkoluyum benimde duzensizdir. 40 imdan bir hafta sonra lekelenme seklinde oldu 2 3 gun 10 gun sonra da normal oldu ama kisa sürdü normalde 7 gün surerdi

Evet canım bende devamlı emziriyorum 2 buçuk aylık oldu kızım 2 aydır adet gördüm hatta daha yeni bitti 38 günlükken adet olmuştum bide şimdi oldum

Kızlar bebeklerinize oyuncak almaya başladınız mı? 2 gün sonra 40 ı çıkıyor oyun halısı var kartlar da var ama başka ne alabilirim bilemedim?sizinkiler nelerle oynuyor

Arkadaşlar bebeğiniz emerken ya da gaz için ıkınırken terliyor mu? Benim ki bazen öyle zorlanıyor ki boncuk boncuk terliyor özellikle emerken, saçları sırılsıklam oluyor üşütecegim diye korkuyorum...

Kızlar bebeklerinize oyuncak almaya başladınız mı? 2 gün sonra 40 ı çıkıyor oyun halısı var kartlar da var ama başka ne alabilirim bilemedim?sizinkiler nelerle oynuyor
Oyun halisi kartlar aldim canim ben de.bez bebek pelus oyuncak kurmalı bir kac oyuncagi daha var.En cok donencesine bayılıyor ama iyi ki almisim diyorum denemelisin bence :)

Arkadaşlar bebeğiniz emerken ya da gaz için ıkınırken terliyor mu? Benim ki bazen öyle zorlanıyor ki boncuk boncuk terliyor özellikle emerken, saçları sırılsıklam oluyor üşütecegim diye korkuyorum...
Bizimde ayni sekilde terliyo.
Başı üşür diyolardı ilk günlerinde sapka takiyoduk bide.
Kimseyi dinlemedim kendi düzenimizi bulduk sükür.

Arkadaslar 2 aylik bebeklerinizi ne kadar araliklarla emziriyorsunuz. Ben 1 saatte emziriyordm sabah bebegim o kadar kustuki yarm saat icinde abartmiyorm 10 kere tortulu tortulu kustu. Acaba cokmu emziriyorm. Yarn doktora gidecegm sirf kusmasi icin bakalm ne diyecek.

Kızlar selam. Biz 2.ay aşımızı olduk. Şurup ve fitil verdiler ateşi çıkarsa kullan diye ama hiç kullanasım yok. İnşallah ateşimiz çıkmaz da şurup ya da fitile gerek kalmaz.

Kizimin 2. Ay asilarini dun yaptırdım.Hemsire beni sinir etti koluna yaptigi asi disari tasti asi disari çıkıyor dedim ben fazla cekmistim zaten dedi.bacagina vurdugu asinin birini kanatti su an kizarik baya napsam bilemedim.aksam da atesi var gibiydi acike goturdum cok degil calpol verin artarsa getirin dediler.sizin asilar ne alemde kizariklik oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…