- 26 Ekim 2016
- 872
- 504
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #38.321
canim rende olmaz pure yapman lazim ve her sebzenin icine mutlaka zeytin yagi koy biraz daha yumsatir ve kabizlik sorunu olmazBen de yavas yavas veriyorum ama nasil berecegimi bilemedim. Ilk havucla basladim. Ilk gun havucu rendeleyip suyunu suzdum. Bugunde havucu iyice haslayip ezip verdim. Ama bogazina takiliyo gibi oldu nasil verecegimi bilemedim. Hele bi patates denedim boguluyo gibi oldu. Siz nasil veeiyosunuz
Teşekkür ederim canım ben de oraya yaptırayım bize yakın sayılır ben de lokal anestezi ile olsun istiyorum 3 hafta Ankara’da olacağım çok mu doluymuş işlem ne kadar sürüyormuşBen ik gündür arıyrm uygun gün denk getiremedim 650 dedilr bana. Video çwkim fotoğraf fln da oluyormuş bunu arkadaşım söylemişti. Uygun mu değil mi bilmiyorum bu yapılanlar da ne kadar etkilyo bilmiyorum canım
Tek değilim kv yanımdaydı bugünde anem gelecek ama ilk günmüş sıkıntı şimdi daha iyi çok şükürMerhaba geçmiş olsunöncelikle Allahım şifa versin bende yaptırnçmayı düşünüyodum yazdıklarınızı okuyunca korktum biraz tek mi bakıısunuz yanınızda bş büyük var mı ben tekim de üstesşnden gelebilir öiyim ağlamasına dayanabilir miyim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun merak etmeyin 1-2 güne birşeyi kalmıyor ama ağrı kesici verebilirsiniz bence ağrısı olduğunda bizimkinde sargisizdi batikonlarin sprey şişede olanlarından aldirmisti doktorumuz direk üzerine spreyliyodum onlardan alabilirsiniz
Ben buharda haşlayıp çatalla ezip veriyorum. Kıvamı su ile yumuşatıyorum biraz ama iyice püre gibi yapmıyorum. Hafif pütürlü bırakıyorum. Sen pütürleri fazla bıraktıysan damağına yapışmıştır ondan boğulur gibi olmuştur. Su ya da süt ekleyip biraz daha ez çatalla.Ben de yavas yavas veriyorum ama nasil berecegimi bilemedim. Ilk havucla basladim. Ilk gun havucu rendeleyip suyunu suzdum. Bugunde havucu iyice haslayip ezip verdim. Ama bogazina takiliyo gibi oldu nasil verecegimi bilemedim. Hele bi patates denedim boguluyo gibi oldu. Siz nasil veeiyosunuz
Evet tepki vermiş olabilir. Biraz ara verip başka gıdalar deneyin bence. Sonra tekrar yoğurt denersiniz. Yine aynı olursa alerjisi olabilir.Kizlar büyük tuvaletini 10 gunde bir yapan oğlum gunde iki kez yapmaya basladi 2 gündür karni gurulduyo sonra tuvaletini yapiyo isal ve mukuslu. Ek gida yogurt verdim 4 gun onceydi o mu alerji artk scaba
pursaklar olmasa da saraydayız nasıl tahmindir bu :)
Bize de fikir olması için doktorun söylediklerini yazar mısın canım? İyi bir doktor olduğunu biliyorum. İnşallah faydasını görürsünüz.Bu ay sonunda ek gıdaya tamamen geçiyoruz inş zaten muz elma armut falan veriyordum şimdi tamamen geçicez ankarada prof bülent şekerele randevu aldım bakalım çok methettiler ek gıdaya geçerken bizi nasıl yönlendirecek alerjiden dolayı
3 dr varmış 2si önce muayne edip sonra sünnet yapıyormuş diğeri direk sünnet yapıyormuş arkadaş bi saatte gelip gitiim dedi bağlımdan sanıtım çok uzun sürmüyorTeşekkür ederim canım ben de oraya yaptırayım bize yakın sayılır ben de lokal anestezi ile olsun istiyorum 3 hafta Ankara’da olacağım çok mu doluymuş işlem ne kadar sürüyormuş
Teşekkür ederim canım ben de oraya yaptırayım bize yakın sayılır ben de lokal anestezi ile olsun istiyorum 3 hafta Ankara’da olacağım çok mu doluymuş işlem ne kadar sürüyormuş
Iyi olmasına sevindim çok şükür ben bi üç saat ağladığını hatırlıyorum ne zordu.. Çok teşekkürlerTek değilim kv yanımdaydı bugünde anem gelecek ama ilk günmüş sıkıntı şimdi daha iyi çok şükür
Aaa baticonun sprey formunu bilmiyordum. Ama zaten bugün son baticon için yarın kreme geçicez. Ve ben yarın işe gitmek zorundayım napacam bilmiyorum
Bense hiç bi yeri bilmiyorum doğumdan bi iki ay önce taşındık sonra da doğumdan dolayı pek gezemedim zaten ank yeri taşındık :)ben sarayda büyüdüm bütün yerlilerini eski esnaflarini bilirim tanirim
canım sana zahmet nasıl bi tarif yazarmısın benim hesabım yok da.instagramda mutfakta bebek var sayfasında süt arttıran lohusa içeceği tarifi vardı evde malzemeler olunca pekde inanmayarak bi deniyim dedim
Dün bugun içtim bebegım solu emerken sağdan akan sütle üstüm başım ıslandı ilk zamanlardaki gibi
Sütü az olanlar mutlaka denesin
Bense hiç bi yeri bilmiyorum doğumdan bi iki ay önce taşındık sonra da doğumdan dolayı pek gezemedim zaten ank yeri taşındık :)
Sanırımcanım sana zahmet nasıl bi tarif yazarmısın benim hesabım yok da.
İnş canım yazarım tabi ayın 16 sında randevumuz facedeki grupta da herkes bu doktordan bahsedince gidelim dedik en azından ek gıdaya gçerken yönlendirsin diye inş hepimiz kolaylıkla atlatırız bu dönemleriBize de fikir olması için doktorun söylediklerini yazar mısın canım? İyi bir doktor olduğunu biliyorum. İnşallah faydasını görürsünüz.
Çok teşekkür ederimm Allah razı olsun canım türkü hanıma gidiyorduk genç bi dr siz burda değilsiniz galiba. Sağlık ocağı parkın karşında olan demi başka var mıdır ki dediğin drlara da bakacağım Çok iyi oldu söylediğin Çok sağ ol :)orayla ilgili sorun olursa ozelden mesaj atabilirsin bana
bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
mesela aile hekimi olarak azime hanim ya da tayfur bey benim cocuklugumdan beri ordalardi hala ordalarsa ikisi de cokiyidir bebegini guvenle goturebilirsin
3 tane etli hurmacanım sana zahmet nasıl bi tarif yazarmısın benim hesabım yok da.
Ben buharda haşlayıp çatalla ezip veriyorum. Kıvamı su ile yumuşatıyorum biraz ama iyice püre gibi yapmıyorum. Hafif pütürlü bırakıyorum. Sen pütürleri fazla bıraktıysan damağına yapışmıştır ondan boğulur gibi olmuştur. Su ya da süt ekleyip biraz daha ez çatalla.
Evet tepki vermiş olabilir. Biraz ara verip başka gıdalar deneyin bence. Sonra tekrar yoğurt denersiniz. Yine aynı olursa alerjisi olabilir.
4 gun sonra olunca cokda yogurttandir diye dusunmedim ama hala ayni duzelmedi yogurt vermeyeli bir hafta olduBen buharda haşlayıp çatalla ezip veriyorum. Kıvamı su ile yumuşatıyorum biraz ama iyice püre gibi yapmıyorum. Hafif pütürlü bırakıyorum. Sen pütürleri fazla bıraktıysan damağına yapışmıştır ondan boğulur gibi olmuştur. Su ya da süt ekleyip biraz daha ez çatalla.
Evet tepki vermiş olabilir. Biraz ara verip başka gıdalar deneyin bence. Sonra tekrar yoğurt denersiniz. Yine aynı olursa alerjisi olabilir.
O iki ay boyunca yapmadılar şimdi de ishaller bir türlü dengeyi tutturamadık benimkide isal bir haftadır4 gun sonra olunca cokda yogurttandir diye dusunmedim ama hala ayni duzelmedi yogurt vermeyeli bir hafta oldu
Hemen tepki vermeyebilir. Aynı şekilde normale dönmesi de zaman alabilir. Vücuttan atılması 2 hafta çünkü. Ya da farklı birşeye tepki de olabilir. Yoğurttan başka bişey yedi mi?4 gun sonra olunca cokda yogurttandir diye dusunmedim ama hala ayni duzelmedi yogurt vermeyeli bir hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?