2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar benim transferim 13 kasımda yapıldı. Hala sadece kasıklarımda sancı var. Sorum şu ki gün saymaya transferin yapıldığı günden mi başlayacağız. Yani bugün 5. gün mü 4. gün mü :)

Kızlar benim transferim 13 kasımda yapıldı. Hala sadece kasıklarımda sancı var. Sorum şu ki gün saymaya transferin yapıldığı günden mi başlayacağız. Yani bugün 5. gün mü 4. gün mü :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin transfer günü sayılmıyor canım yani 4.gün :)

Bir sonraki gun 1. Gun canim.

5. Gun canım 2 tane transfer oldu. 2 tanesini de dondurduk. Pazartesi test günüm heyecanla bekliyorum
İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün canım allahım kucağını boş bırakmasın allah gönlüne göre versin
İlk tedavin mi

İstanbul acibadem altunizade hastanesinde canım doktorumdan çok memnun kaldım
İyi memnun kalman güzel canım bende çok memnunum hastanemden ama tek emriyo konusunda ısrarcılar oyüzden başka bi hastane araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…