- 23 Ağustos 2017
- 50
- 20
- 3
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.281
Korkma veren allhaim 1 yumurtaya verir sen uzme canini0.01 canımama 3 yumurta görüldü
Korkma veren allhaim 1 yumurtaya verir sen uzme canini
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin transfer günü sayılmıyor canım yani 4.gün :)Kızlar benim transferim 13 kasımda yapıldı. Hala sadece kasıklarımda sancı var. Sorum şu ki gün saymaya transferin yapıldığı günden mi başlayacağız. Yani bugün 5. gün mü 4. gün mü :)
Bir sonraki gun 1. Gun canim.Kızlar benim transferim 13 kasımda yapıldı. Hala sadece kasıklarımda sancı var. Sorum şu ki gün saymaya transferin yapıldığı günden mi başlayacağız. Yani bugün 5. gün mü 4. gün mü :)
Zaman hiç geçmiyor canımBir sonraki gun 1. Gun canim.
Evet maalesef oyleZaman hiç geçmiyor canım
Kaçıncı gün emriyosu kaçtane transfer edildi canımSlm arkadaşlar araniza yeni katildim.. 9 Kasım da transfer oldu.. beklemedeyim inşallah hayırlı haberler alırız. Allah hepimizin yardımcisi olsun❤
İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün canım allahım kucağını boş bırakmasın allah gönlüne göre versin5. Gun canım 2 tane transfer oldu. 2 tanesini de dondurduk. Pazartesi test günüm heyecanla bekliyorum
Evet canım ilk denemem hayırlısı artık.. senin var mi bebişİnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün canım allahım kucağını boş bırakmasın allah gönlüne göre versin
İlk tedavin mi
Malesef yokEvet canım ilk denemem hayırlısı artık.. senin var mi bebiş
Nerde yaptiriyorsunuzEvet canım ilk denemem hayırlısı artık.. senin var mi bebiş
Üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız. Kac embriyon var dondurulmuşMalesef yok
ilk denemem bu ay oldu dün negatif olduğunu öğrendim
Kısmet değilmiş daha zamanı var demek
Dondurulmuslar ile devam edicem artık
İstanbul acibadem altunizade hastanesinde canım doktorumdan çok memnun kaldımNerde yaptiriyorsunuz
5 tane 5.gün embriyosu ama farklı kalitedelerÜzüldüm canım geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız. Kac embriyon var dondurulmuş
Kaç tane koyduracaksin daha önce kactane koydular?nerde tedavi gördün5 tane 5.gün embriyosu ama farklı kalitedeler
Ayy az kalmış ne güzel. Güzel güzel haberler alalım bu ay inşallah..3. Gun canım 2 tane transfer oldu. 2 tanesini de dondurduk. Pazartesi test günüm heyecanla bekliyorum
İyi memnun kalman güzel canım bende çok memnunum hastanemden ama tek emriyo konusunda ısrarcılar oyüzden başka bi hastane araştırıyorumİstanbul acibadem altunizade hastanesinde canım doktorumdan çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?