- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.461
Mikrocip yöntemi yumrtanın içine onlar spermı koyuyo. Normalde kendı dölleniyor tam açıklayıcı olamadım ama daha iyi keşke bnde oyle yaptırsaydım.Sağol canım hepimizin olur inşallah bide bize mikroçip uygulacaklarmış nasıl bişi faydası olur mu acaba
Canım çok hakim değilim ama forumda farklı sayfalarda karşılaştım. Çok daha ileri seviyede sperm filtrasyonu sağlıyormuş. Yani en en iyi spermler seçiliyormuş. Dolayısıyla illa ki iyi olacaktır Canım.Sağol canım hepimizin olur inşallah bide bize mikroçip uygulacaklarmış nasıl bişi faydası olur mu acaba
Ayyy benim böyle kendimmişim gibi heyecanlanmazlarmış ne olacak?? :) İnşallah hayırlısıyla hamilesindir canımcığım :)Kızlar bugün transferin 6. Günü erken gebelik testi yaptım şimdi çok silik çizgi var. Benim gibi olup pozitif gören var mı acaba?
İnşallah canımAyyy benim böyle kendimmişim gibi heyecanlanmazlarmış ne olacak?? :) İnşallah hayırlısıyla hamilesindir canımcığım :)
Balım sağlıkla döllensin yumurtaların inşallah. Mikrochip yapıldı bizede. Sperm seçme tekniği bu. Döllenme kabiliyeti en yüksek spermi seçiyolar. Umarım kaliteli embriyoların olur güzel haberler verirsin bize...Sağol canım hepimizin olur inşallah bide bize mikroçip uygulacaklarmış nasıl bişi faydası olur mu acaba
Arkadasim tutunsun diye teansfer gununde catlatma ignesi olmadin mi sen? Onun etkisi 10 gun gecmiyormus o yuzden 10 gunden once yapilan gebelik testleri dogru sonuc vermez. Tabi catlatma ignesi olmadiysan baska. Insallah hamilesindir .Kızlar bugün transferin 6. Günü erken gebelik testi yaptım şimdi çok silik çizgi var. Benim gibi olup pozitif gören var mı acaba?
Benim dondurulmuş embriyo canım. Haşimato hipotiroid çıktı bende 1 ay ertelendi transferim. Açıkcası bende ilaçlardan mı diye korkuyorum birde çatlatma iğnesi hangisiydiArkadasim tutunsun diye teansfer gununde catlatma ignesi olmadin mi sen? Onun etkisi 10 gun gecmiyormus o yuzden 10 gunden once yapilan gebelik testleri dogru sonuc vermez. Tabi catlatma ignesi olmadiysan baska. Insallah hamilesindir .
Bir de çatlatma iğnesi hangisiydi?Benim dondurulmuş embriyo canım. Haşimato hipotiroid çıktı bende 1 ay ertelendi transferim. Açıkcası bende ilaçlardan mı diye korkuyorum
Benim dondurulmuş embriyo canım. Haşimato hipotiroid çıktı bende 1 ay ertelendi transferim. Açıkcası bende ilaçlardan mı diye korkuyorum birde çatlatma iğnesi hangisiydi
Morfoloji sorunu vardı oyüzden dedi bize ama tabi kide buda ekstra bi tutar sizin kararınız dedi doktorda ikilem de kaldık olurda tutmazsa aklımızda kalmasın diye tamam dedik ama neyin nesi bilmeden kabul ettik gibi olduMikrocip yöntemi yumrtanın içine onlar spermı koyuyo. Normalde kendı dölleniyor tam açıklayıcı olamadım ama daha iyi keşke bnde oyle yaptırsaydım.
Hepimiz güzel haberler veririz umarım kaç gün sonra transfer ettiler canm yada oldu mu transferinBalım sağlıkla döllensin yumurtaların inşallah. Mikrochip yapıldı bizede. Sperm seçme tekniği bu. Döllenme kabiliyeti en yüksek spermi seçiyolar. Umarım kaliteli embriyoların olur güzel haberler verirsin bize...
Canım benim 5.gün donduruldu embriyolarım. 2 ay sonrasında transfer olucak kısmetse.. Senin taze embriyoyla mı olacak transferin?Hepimiz güzel haberler veririz umarım kaç gün sonra transfer ettiler canm yada oldu mu transferin
T
Yok o iğneyi olmadım transfer günüGonapeptyl canim.
Hayır canm transfer günü ilk gün sayılıyorBir sonraki gun 1. Gun canim.
Evet öyle olucakmış ama kaçıncı gün olur bilmiyorumCanım benim 5.gün donduruldu embriyolarım. 2 ay sonrasında transfer olucak kısmetse.. Senin taze embriyoyla mı olacak transferin?
Yoo öylw bir şey mümkün değil yahu emin misin? Ben şokHayır canm transfer günü ilk gün sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?