2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlarr transfer günü mü yoksa ertesi günü mü 1. Gün sayılıyor dedi doktorlarınız merak ettim. Bize hep ertesi günden itibaren 1.gün dendi de

İnşallah cnm keseyide ondan sonra kalb atislarini sonra yavas yavas tekmelerini hissedersin

Kızlar bende opu dan çıktım 11 tane yumurta toplandı çok ağrım var ama yarına geçer mi işe gitmem gerekiyorda
Hayirli olsun canim. Keske isyerinden izin alsaydin. Benim de yarin yumurtalar toplanacak . 2 gun izin aldim ben.

Evet canm Bnde bahceciden . Bana verilen bilgi öyle cnku 17 sinde transfer oldum 28 sinde sonuç günü toplam 12 gün ediyor bana verilen bilgi bu şekilde. Hem opuda ilk gün sayılmıyor ama transferde artık Allah nasip ederse minik bebeğimiz bizimle neden bir gün geriden sayılmaya başlansın ki

İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur canim.. rahat ol zaten anestezi uygulayacaktır uyaninca hafif adet ağrısı gibi Ağrı oluyo geçiyo 1 saate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…