- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.781
Bende oyleydim 1 tane dollendi transfer edildiKızlar sadece 2 yumurtam olgunlaşmış... haftaya 3ü görürsem toplarım dedi doktor. Aranızda aynı sekilde az yumurta durumu yasayan var mı????
Hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyyoruz o zamanBebişlerimiiiii aldımmmm geldimmmmm kızlarrrrrrrrr güzellll haberler verelimmm hepimiz rabbin eliyle hayırla kızlar...
Insallah cnm sagolasin sanada nasip etsin insallah tez zamanda rabbimHayırlı olsun bebegin inşallah positivlerle doldurursunuz grubu..allahim saglikli hayirli bir evlat basip etsin cnm
Canım ben hiç yatmadım ertesi gün işe gittim. 13 kasımda transferim oldu hala çalışıyorum. Sadece ilaçlarımı düzenli kullanıp yukarılara uzanmıyorum. Şakın stres yapma gerilme, canın sıkılacaksa stres yapacaksan kabul etme misafirKizlar kaçıncı gunden sonra normal hayatiniza döndünüz? Yarin 5. Gunum misafirim gelicek kabul etmessem mi ağır kaldirmam etmem. Kacinci gün banyo yaptınız? Transfer yapilipta hic.yatmayan varmi?
6. Gün erken gebelik testi 7. Gün kan testi yaptım5.gun transferi olanlar!
Kacinci gunde test yapmayi dusunuyorsunuz?
İnanılmaz birşey oldu benim adetime 2 gün var bu sabah 7 de eşimi işe gönderdikten sonra midem bulandı istifra ettim bugunde spora gittim ordada çok midem bulandı başım ağrı saplandı ve çok halsizleştim bitiremedim eve dönerken acaba dedim test aldım yaptım ikinci çizgi çıktı şoka girdim eşimi aradım söyledim hemen geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık ve değerim 216 çıktı hala şoktayım transfere gitmek için gün sayarken kendiliğimden kalmışım 2 gün sonra yenilerim testi bakalım değer ne çıkıcak eğer katlanırsa 10 gün sonra doktora kontrolüme giderimHiç pozitif görmedim ben. 5 yıldır toplasan 2 3 kere test ypmışımdır zaten. Senn şuan pozitifmi canım. Oluyo ama okunuştum internette. Kanda net belli olur canım
Değerim 216 çıktı 2 gün sonra yeniden yaptırıcam şoktayım hala çok fazla sevinemiyorum ya daha önce çok üzüldüm o yüzden temkinli davranıyorumnasıl yanı cıft cızgımı. olurmu olur neden olmasın hadı kos bır hastaneye kan ver cıkar bır ıkı saate
Ben transfere gitmeyi beklerken rabbimin mucizesiyle karşılaştım şaka gibi cidden yaTeşekkür ederim canım Amin inşallah.. senin ne zaman test günün
Ay maşallahhh ne güzel bi haber buu. Pcosunuz vardı değil mi öyle hatırlıyorum o yüzden tüp bebek yaptırmıştınız ve transferiniz ertelenmişti ohss riskine karşı? Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallahhh...Değerim 216 çıktı 2 gün sonra yeniden yaptırıcam şoktayım hala çok fazla sevinemiyorum ya daha önce çok üzüldüm o yüzden temkinli davranıyorum
İnanılmaz birşey oldu benim adetime 2 gün var bu sabah 7 de eşimi işe gönderdikten sonra midem bulandı istifra ettim bugunde spora gittim ordada çok midem bulandı başım ağrı saplandı ve çok halsizleştim bitiremedim eve dönerken acaba dedim test aldım yaptım ikinci çizgi çıktı şoka girdim eşimi aradım söyledim hemen geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık ve değerim 216 çıktı hala şoktayım transfere gitmek için gün sayarken kendiliğimden kalmışım 2 gün sonra yenilerim testi bakalım değer ne çıkıcak eğer katlanırsa 10 gün sonra doktora kontrolüme giderim
Ondan sonra bana transfer yapıldı 2tane koyuldu ikiside tutmuştu ancak birini 7 haftalıktı kaybettiğimde diğeride 18 haftalıktı kesesi patlamıştı bunları geçtiğimiz mayıs ayında yaşamıştım kendi toparlamak ve rahimi toparlamak adına bu adetimde gidicektm tekrardan dondurulmuş emriyolarım vardı onlardan transfer yaptırıcaktım ama bir mucize olduAy maşallahhh ne güzel bi haber buu. Pcosunuz vardı değil mi öyle hatırlıyorum o yüzden tüp bebek yaptırmıştınız ve transferiniz ertelenmişti ohss riskine karşı? Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallahhh...
Seni takipteyim canim, hissediyorum ben cok guzel olacak!! :)Bende oyleydim 1 tane dollendi transfer edildi
Allah cok buyuk! Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...Ondan sonra bana transfer yapıldı 2tane koyuldu ikiside tutmuştu ancak birini 7 haftalıktı kaybettiğimde diğeride 18 haftalıktı kesesi patlamıştı bunları geçtiğimiz mayıs ayında yaşamıştım kendi toparlamak ve rahimi toparlamak adına bu adetimde gidicektm tekrardan dondurulmuş emriyolarım vardı onlardan transfer yaptırıcaktım ama bir mucize oldu
Kesinlikle hani derler ya herşeyin bir zamanı var benim evim kredi ileydi kredim bitti bu ay bide rabbime şükürler olsun herşeyde bir hayır vardır işte nasipçok sevindim adına Allah çok büyük :))
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ben şuan pek bişi düşüneniyorum temkinli davranıyorum çünkü artık kucağıma almadan inanamıcam heralde 8 kez üzülünce insanAllah cok buyuk! Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...
Canım bak sakın ümitsizliğe kapılma benim arkadaşımdan 4 yumurta toplandı 2 si döllendi bir tanesi iyi kalite diğeri orta kalitedeydi dr ikisinide koydu ve şuan bebeğini kucağına bile aldı yumurtanın kaçtane olduğu değil bebişinin sana tutunması sağlıklı şekilde gebeliğinin devam etmesi önemli sakın ümitsizlenme dua etKızlar sadece 2 yumurtam olgunlaşmış... haftaya 3ü görürsem toplarım dedi doktor. Aranızda aynı sekilde az yumurta durumu yasayan var mı????
O zaman ilaç milaç kullanmadım beklerken 3. Adeti olduğumda yapıcaktı safradan ameliyat oldum eylülde geçen sene o yüDen ertelebmişti geçen sene kasımda yaptı ilki tutmadı rahim kalınlaşmadı diye sonra bir ay bekleyelim dedi ocak 5 te hastalandım o zaman başladım ilaç kullanmaya ce 2 tane koymuştu ikiside tutmuştu ama bir tanesini 7. Haftada diğer bebeğimide geçtiğimiz mayıs ayında 18 haftalıkken kesesi patladığı için kaybettim insallah buda son olur benim için çünkü ikizlermde dahil 8 bebeğimi kaybettim2.reglinle mi başladı kuzum transfer sürecin?? İlaç falan kullandınız mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?