2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kizlar kaçıncı gunden sonra normal hayatiniza döndünüz? Yarin 5. Gunum misafirim gelicek kabul etmessem mi ağır kaldirmam etmem. Kacinci gün banyo yaptınız? Transfer yapilipta hic.yatmayan varmi?
Canım ben hiç yatmadım ertesi gün işe gittim. 13 kasımda transferim oldu hala çalışıyorum. Sadece ilaçlarımı düzenli kullanıp yukarılara uzanmıyorum. Şakın stres yapma gerilme, canın sıkılacaksa stres yapacaksan kabul etme misafir

Hiç pozitif görmedim ben. 5 yıldır toplasan 2 3 kere test ypmışımdır zaten. Senn şuan pozitifmi canım. Oluyo ama okunuştum internette. Kanda net belli olur canım
İnanılmaz birşey oldu benim adetime 2 gün var bu sabah 7 de eşimi işe gönderdikten sonra midem bulandı istifra ettim bugunde spora gittim ordada çok midem bulandı başım ağrı saplandı ve çok halsizleştim bitiremedim eve dönerken acaba dedim test aldım yaptım ikinci çizgi çıktı şoka girdim eşimi aradım söyledim hemen geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık ve değerim 216 çıktı hala şoktayım transfere gitmek için gün sayarken kendiliğimden kalmışım 2 gün sonra yenilerim testi bakalım değer ne çıkıcak eğer katlanırsa 10 gün sonra doktora kontrolüme giderim

nasıl yanı cıft cızgımı. olurmu olur neden olmasın hadı kos bır hastaneye kan ver cıkar bır ıkı saate
Değerim 216 çıktı 2 gün sonra yeniden yaptırıcam şoktayım hala çok fazla sevinemiyorum ya daha önce çok üzüldüm o yüzden temkinli davranıyorum

Değerim 216 çıktı 2 gün sonra yeniden yaptırıcam şoktayım hala çok fazla sevinemiyorum ya daha önce çok üzüldüm o yüzden temkinli davranıyorum
Ay maşallahhh ne güzel bi haber buu. Pcosunuz vardı değil mi öyle hatırlıyorum o yüzden tüp bebek yaptırmıştınız ve transferiniz ertelenmişti ohss riskine karşı? Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallahhh...

İyi geceler kızlar, 2 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem. İğneler polip oluşumuna yol açmış, Dr bu şekilde transfer olmaz dedi yumurtalari toplayip dondurup polipi temizlemek lazım dedi. Daha şubat ayında polip aldirmistim, canım çok sıkıldı tabi. Üstüne sadece 8 yumurta toplandı ve 1 embriyo donduruldu buna da çok şükür. Ama tek olunca insan korkuyor, cozulurken zarar görüyor mu embriyo? Bilgisi olan var mı? Dondurulmuş embriyo transferi nasıl oluyor? Süreç nedir?

çok sevindim adına Allah çok büyük :))

Ondan sonra bana transfer yapıldı 2tane koyuldu ikiside tutmuştu ancak birini 7 haftalıktı kaybettiğimde diğeride 18 haftalıktı kesesi patlamıştı bunları geçtiğimiz mayıs ayında yaşamıştım kendi toparlamak ve rahimi toparlamak adına bu adetimde gidicektm tekrardan dondurulmuş emriyolarım vardı onlardan transfer yaptırıcaktım ama bir mucize oldu

Allah cok buyuk! Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...

Allah cok buyuk! Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ben şuan pek bişi düşüneniyorum temkinli davranıyorum çünkü artık kucağıma almadan inanamıcam heralde 8 kez üzülünce insan

Kızlar sadece 2 yumurtam olgunlaşmış... haftaya 3ü görürsem toplarım dedi doktor. Aranızda aynı sekilde az yumurta durumu yasayan var mı????
Canım bak sakın ümitsizliğe kapılma benim arkadaşımdan 4 yumurta toplandı 2 si döllendi bir tanesi iyi kalite diğeri orta kalitedeydi dr ikisinide koydu ve şuan bebeğini kucağına bile aldı yumurtanın kaçtane olduğu değil bebişinin sana tutunması sağlıklı şekilde gebeliğinin devam etmesi önemli sakın ümitsizlenme dua et

2.reglinle mi başladı kuzum transfer sürecin?? İlaç falan kullandınız mı ??
O zaman ilaç milaç kullanmadım beklerken 3. Adeti olduğumda yapıcaktı safradan ameliyat oldum eylülde geçen sene o yüDen ertelebmişti geçen sene kasımda yaptı ilki tutmadı rahim kalınlaşmadı diye sonra bir ay bekleyelim dedi ocak 5 te hastalandım o zaman başladım ilaç kullanmaya ce 2 tane koymuştu ikiside tutmuştu ama bir tanesini 7. Haftada diğer bebeğimide geçtiğimiz mayıs ayında 18 haftalıkken kesesi patladığı için kaybettim insallah buda son olur benim için çünkü ikizlermde dahil 8 bebeğimi kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…