- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- 208
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.801
İnşalllah canım gözün aydın rabbim kucağındada görmeyi nasip etsinCanım test yaptırdım 52.6 çıktı. İnşallah devamı gelir
Erken gebelik testinde cikti mi 6.gunde6. Gün erken gebelik testi 7. Gün kan testi yaptım
Canim cok cok kucuk bir ihtimal bozulma olabiliyor ama cok cok kucuk dedigim gibi. Aksinr dondurulmus embriyolrla transfer sansi %15 arttiriyor cunku rahim dinlenmis oluyormus. Rahat olsun icin.İyi geceler kızlar, 2 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem. İğneler polip oluşumuna yol açmış, Dr bu şekilde transfer olmaz dedi yumurtalari toplayip dondurup polipi temizlemek lazım dedi. Daha şubat ayında polip aldirmistim, canım çok sıkıldı tabi. Üstüne sadece 8 yumurta toplandı ve 1 embriyo donduruldu buna da çok şükür. Ama tek olunca insan korkuyor, cozulurken zarar görüyor mu embriyo? Bilgisi olan var mı? Dondurulmuş embriyo transferi nasıl oluyor? Süreç nedir?
YaaaSeni takipteyim canim, hissediyorum ben cok guzel olacak!! :)
Cnmmm bnmm dha çokkk erken cnmm moralini hiççç bozma cnmmm, o testler adet olmayıp adetide 1hfta geciken kişiler için, daha dur bakalım kndini strese hiç sokma rahat ol cnm...Günaydın kizlar idrar testi yaptim 3 liraliktan bugün transfer gününü saymassak 5 gun. 4.gun embriyosu negatif cikti
Nasil mutlu oldum bilemezsinDeğerim 216 çıktı 2 gün sonra yeniden yaptırıcam şoktayım hala çok fazla sevinemiyorum ya daha önce çok üzüldüm o yüzden temkinli davranıyorum
Ayyİnanılmaz birşey oldu benim adetime 2 gün var bu sabah 7 de eşimi işe gönderdikten sonra midem bulandı istifra ettim bugunde spora gittim ordada çok midem bulandı başım ağrı saplandı ve çok halsizleştim bitiremedim eve dönerken acaba dedim test aldım yaptım ikinci çizgi çıktı şoka girdim eşimi aradım söyledim hemen geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık ve değerim 216 çıktı hala şoktayım transfere gitmek için gün sayarken kendiliğimden kalmışım 2 gün sonra yenilerim testi bakalım değer ne çıkıcak eğer katlanırsa 10 gün sonra doktora kontrolüme giderim
Çok.erken.canım.idrarda.çıkmaz.hiç.morelini.bozmaaaGünaydın kizlar idrar testi yaptim 3 liraliktan bugün transfer gününü saymassak 5 gun. 4.gun embriyosu negatif cikti
Ayy mucize vallahi cok sevindimm. Rabbim kucağına almayı nasip etsin saglıkla insallah canım.İnanılmaz birşey oldu benim adetime 2 gün var bu sabah 7 de eşimi işe gönderdikten sonra midem bulandı istifra ettim bugunde spora gittim ordada çok midem bulandı başım ağrı saplandı ve çok halsizleştim bitiremedim eve dönerken acaba dedim test aldım yaptım ikinci çizgi çıktı şoka girdim eşimi aradım söyledim hemen geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık ve değerim 216 çıktı hala şoktayım transfere gitmek için gün sayarken kendiliğimden kalmışım 2 gün sonra yenilerim testi bakalım değer ne çıkıcak eğer katlanırsa 10 gün sonra doktora kontrolüme giderim
Günaydın kizlar idrar testi yaptim 3 liraliktan bugün transfer gününü saymassak 5 gun. 4.gun embriyosu negatif cikti
yok bende toplandıktan sonra oldu bir doktoruna danış, belki çok yumurta oluşuyordur sende bende 12 tane olmuştu.Daha toplanmadı canım iğne yapıyorum ilk denemem 4. gündeyim şuan da
dünden beri kasik ağrıları var igneden mi diye dusuncelere kapildimm sende varmıydı iğne yaparken sancı
Canim cok erken 4.gun benimde cikmadiGünaydın kizlar idrar testi yaptim 3 liraliktan bugün transfer gününü saymassak 5 gun. 4.gun embriyosu negatif cikti
Çoook silik çıktı hatta 2 tane aldım 2. si daha silikti.. dedim tutmadı sanırım zaten belirti filan da yok. Ama dayanamayıp kan verdim güzel çıktı sonuçlar :)Erken gebelik testinde cikti mi 6.gunde
Rabbim isteyen herkese nasip etsin dua ediyorum sizler için inşallah hep beraber büyütürüz göbişlerimiziNasil mutlu oldum bilemezsinhersey cok guzel olsun senin icin insallah hersey yolunda gider. Guclu ve moralli ol poziyif dusun canim
Gerçekten rabbimin bana sunduğu en büyük mucize şükürler olsun rabbim sizede nasip etsin inşallahAyy mucize vallahi cok sevindimm. Rabbim kucağına almayı nasip etsin saglıkla insallah canım.
Çok sevindim cnm yaa ne guzel bi mucize değerinde cok güzel benceOndan sonra bana transfer yapıldı 2tane koyuldu ikiside tutmuştu ancak birini 7 haftalıktı kaybettiğimde diğeride 18 haftalıktı kesesi patlamıştı bunları geçtiğimiz mayıs ayında yaşamıştım kendi toparlamak ve rahimi toparlamak adına bu adetimde gidicektm tekrardan dondurulmuş emriyolarım vardı onlardan transfer yaptırıcaktım ama bir mucize oldu
Kaçinci gün embriyosuydu canim?Kızlar belki fikir olur size diye yazıyorum. Benim ilk denememde pozitif 8.gün çıkmıştı idrar testinde fakat çok çok silik bir çizgiydi muhtemelen daha önce yapsam çıkmayacaktı hemen kan verdim beta 30 çıkmıştı. Erken yapıp moralinizi bozmayın boşuna.
Benim 5. Gün embriyosuydu 1tane transfer edilmişti fakat beta hcg 545 de durdu ve kimyasal gebelik yaşadım. Şuan ikinci denemedeyimKaçinci gün embriyosuydu canim?
Çok üzüldüm yaranı deşmek istemezdimBenim 5. Gün embriyosuydu 1tane transfer edilmişti fakat beta hcg 545 de durdu ve kimyasal gebelik yaşadım. Şuan ikinci denemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?