- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.821
ben aslında tüp bebek tedavisi için değl normal hastaneye gidiyorum..hiç böyle olduğunu bilmiyordum..yani daha önceki doktor bide daha çok düşürmeye çalışmıştı..bu doktor 200 lerde olsa yeterli rahim duvarıda iyi dedi herşey güzel normal yolla döllenmeyi bekliycez bu ay bakalım hayırlısı...eğer olmazsa haplara devam bi süre sanırım öyle gözüküyor..e2 hormonunun yumurta başına 150-200 olması gerekiyor. Yani 2 yumurtanız var ise e2 değeriniz 300-400 arasında olmalı. Aksi takdirde yumurta tam gelişmemiş demek oluyor ve toplamıyorlar.
Benimde rezerv azlığım var. Onun için doktorum iğne yerine hapla tedavi yapıyor. e2 yükselmediği için bir türlü opu aşamasına gelemedim canım
he bide progestan 200mg verdi sabah akşam yutuyorum..Allah herkesin kalbine göre versin..hasretler son bulsun inşallah..ben aslında tüp bebek tedavisi için değl normal hastaneye gidiyorum..hiç böyle olduğunu bilmiyordum..yani daha önceki doktor bide daha çok düşürmeye çalışmıştı..bu doktor 200 lerde olsa yeterli rahim duvarıda iyi dedi herşey güzel normal yolla döllenmeyi bekliycez bu ay bakalım hayırlısı...eğer olmazsa haplara devam bi süre sanırım öyle gözüküyor..
bişey daha sorucam adetin kaçıncı gününde e2 hormonu bu değerlerde olmalı?he bide progestan 200mg verdi sabah akşam yutuyorum..Allah herkesin kalbine göre versin..hasretler son bulsun inşallah..
Eğer normal gebelik düşünülüyor ise, reglin 12-14 günlerinde 150-200 arası olması iyidir. 1 yumurtanın olgunlaştığını gösterir.bişey daha sorucam adetin kaçıncı gününde e2 hormonu bu değerlerde olmalı?
Herşey Allahtan canım o ol derse olur olmadıysa da vardır bir sebebi. Üzüldüm öğrendiğimde ama napalım her zaman hayırlısını istemek lazım. Sende bozma moralini bekle erken bence bi kaç gün daha geçsin öyle yap.Çok üzüldüm yaranı deşmek istemezdimbenimde 3.gün embriyosu 7.gunum idrarda belli olmadi malesef moralim bozuk biraz
bişey daha sorucam adetin kaçıncı gününde e2 hormonu bu değerlerde olmalı?
Aslında şüphe bile uyanıyor içimde değerim adetime 2 gün varken 216 çıkması tuhaf yani ne biliyimÇok sevindim cnm yaa ne guzel bi mucize değerinde cok güzel bence
İnşallah çok çok güzel olur! :)Yaaaben hislere cok guvenirim... insallah hersey cok guzel olur hepimiz icin cok sagol canim
Normalmis canim o ben sordum benimde geliyorArkadaslar,sizdede crinone jelden sonra kahve kucuk lekeler ve gozle zor secilen pembe lekeler geldi mi? Dpktora sorayim mi bilemedim
zaten 2 yumurta vardı 20mm di ikiside..adetin 17. günü 146 çıktı e2 değerim...doktor herşey çok güzel dedi... sonrasında çatlatma iğnesi ve çatladığınıda gördü..bundan sonra progestan 200 mg sabah akşam yut kanda gebeliğe bakcaz 15 gün sonra tedavi bu kadar dedi bitti.. bakalım hayırlısı inşallah aralık başı gibi olmam gerek inşallah olmama ya...herkesin kalbine göre versin rabbim..çEğer normal gebelik düşünülüyor ise, reglin 12-14 günlerinde 150-200 arası olması iyidir. 1 yumurtanın olgunlaştığını gösterir.
Kesinlikle hani derler ya herşeyin bir zamanı var benim evim kredi ileydi kredim bitti bu ay bide rabbime şükürler olsun herşeyde bir hayır vardır işte nasip
Canim bende geldi ben.sordum.normal.dediArkadaslar,sizdede crinone jelden sonra kahve kucuk lekeler ve gozle zor secilen pembe lekeler geldi mi? Dpktora sorayim mi bilemedim
Oyleymis evet. Sende cok belirtilere takilma kendini cok dinleme. Bak ne gzuel uc tane konmus icini ferah tut olur Allahin izniyle. Dikkat ettnmi bilmiyorum ama kim belirtilere cok takilirsa onlarda pek olmuyor. Daha rahat oluruna birakanlar ise cogunlukta pozitifi goruyorlar.Canim bende geldi ben.sordum.normal.dedi
Sen kalbini temiz tut allahim bu mucizeyi yasattiysa sana sağlıklıdır bebeginde insallahAslında şüphe bile uyanıyor içimde değerim adetime 2 gün varken 216 çıkması tuhaf yani ne biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?