- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.841
Cnm benim bencede daha cok erken iki gun bekle derim ondan cikar inşallahGünaydın kizlar idrar testi yaptim 3 liraliktan bugün transfer gününü saymassak 5 gun. 4.gun embriyosu negatif cikti
Transferin 7. günü ise süper bir değer, ikiz olma ihtimali yüksek gibi.Kızlar bugün betaya baktirdim olduğum günü sayarsam 8 gün 173 çıktı iyimi
Transferin 7. günü ise süper bir değer, ikiz olma ihtimali yüksek gibi.
Gözün aydın olsun, Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah.
İnşallah canım, Rabbim hiç birimize aratmasın daha fazla.Ay insllh cnm inşallah rabbim ikişer ikişer versin bizlere yokluğu çok zor amin canım Allah razı olsun
İnşallah canım, Rabbim hiç birimize aratmasın daha fazla.
İnşallah güzelce katlanır değerin, unutma bizi dualarında.
Hadı hayırlısı olsun canım. Benim ağrım olmadı hiç. Kişiden kişiye değişiyor. Ağrı olurmu diye düşünmeKizlar yarin yumurta toplama olacak duanizda unutmayin nolur bide ağrılı bi işlem mi
Adet ağrısı gibi oluyo canım benim 1 saate geçmişti korkulacak birsey yok yaniKizlar yarin yumurta toplama olacak duanizda unutmayin nolur bide ağrılı bi işlem mi
Icini ferah tut sen bebeğini almaya gidiyorsun alio geliceksin stres yok mutlu olacağın şeyleri düşün mutlu gir mutlu cikBenimde yarın sabah 7.30 da transferim var kızlar stresliyim ama ya iyi düşünemiyorum
Sağol canım sonu mutlu olsun başka bişey istemiyorumIcini ferah tut sen bebeğini almaya gidiyorsun alio geliceksin stres yok mutlu olacağın şeyleri düşün mutlu gir mutlu cik
Olumlu düşün olumlu olsun allahin izni ile. Senin yazında ne varsa onu yasacaksin stres yapsan da yapmasanda kaderinde ne varsa o olacak. Evrene olumlu sinyaller gonderelim. Fatiha ve ayetel kürsi oku bol bolSağol canım sonu mutlu olsun başka bişey istemiyorum
Canım benim çok sağol moral oldu. Adet olunca gel dedi doktor, bakalım daha önümde polip temizlenmesi var. süreci bekliyorum. Sen kaç deneme yaptınCanim cok cok kucuk bir ihtimal bozulma olabiliyor ama cok cok kucuk dedigim gibi. Aksinr dondurulmus embriyolrla transfer sansi %15 arttiriyor cunku rahim dinlenmis oluyormus. Rahat olsun icin.
İnşallah sabah yine kan vericem bakalım değerim ne çıkıcak rabbim hakkımda hayırlısını versinSen kalbini temiz tut allahim bu mucizeyi yasattiysa sana sağlıklıdır bebeginde insallah
Canim bende girdim 27 sinde testim var hic bisi anlamadim 1 dakkada bitti transferim stres yapmaCanım benim çok sağol moral oldu. Adet olunca gel dedi doktor, bakalım daha önümde polip temizlenmesi var. süreci bekliyorum. Sen kaç deneme yaptınfatoceren8888 ? Umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine canim
Canm Bnde adet sancısından kesin olmadı dedim hemde çok ağrım vardı ama cok şükür hamileyimEki Görüntüle 2070744
Yakin arkadasim test gunu giderken adet agrim war tutmadi die gitmisti , 400 cikmisti sonucu . Birde ben bi tup merkezinin embriyo gelisimine bakip kana baktirdim. Transferden sonraki gunu 1 olarak sayarsan ilk hcg hormonu salgilar gununde yaptirabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?