- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.481
Insallah canim, pazartesi kontrole gidecegim yazarim sana kontrol den sonra , seni ne zaman cagirdi kontrol icin?Mecbur kullancam doktora anlattım herseyı ona göre verdı vıtamınlerı zaten eskısı gıbı hap deyıl suya katıyom 60 paket var günde ıkı tane clavella dıye bı vıtamın canım demekki normal kanamanın olması sene sıkıntı etme doktora güven iğneyıde dedığim gıbı hiç acımıyo korkma olurmu bol bol yumurtların gelişsin işalahhhh canım:)
Hayırlı haberler verırsın işallah canım benım randevum ayın 20 sıne ben senı onbesgün gerıden takip edıcem galiba sen sonuc beklerken ben daha yenı transferi yasıcam öyle gıbı görünüyo işallahhhh müjde verırsın bende arkandan gelirim işallah:)Insallah canim, pazartesi kontrole gidecegim yazarim sana kontrol den sonra , seni ne zaman cagirdi kontrol icin?
Ayy ne guzel bnmde olsa bj an onceİnşallah balımbenim yarın opum var azaldı akıntım..
Değişik bi heycan var içimdeAyy ne guzel bnmde olsa bj an once
benim 1 tane canım tedaviye başlarkende birdi oluşan embriyo da bir nasipse yarın transferim var herşey Allah'tanOpu tahmin ettigimden kolay we hizli gecti. 6 yumurtam warmis biraz uzuldum doktorum kizdi sukur et 6 tane adayimiz war dedi. Yarin ariycaz dediler geldim ewe ise gitmedim dinleniyorum. Simdi icimde yarin gelecek telefonda bolunceklermis , kotu senaryolar gelsin istemiyorum ama bolunmeme transfer edilmeme durumu war mi ? Kimse yasamamistir insallah ama hic boyle bi ihtimal war mi ?
Insallah cnm seninde kaliteli kaliteli dollenirler de sana tutunurlarDeğişik bi heycan var içimdehayırlısıyla sizin de zamanı gelince kaliteli kaliteli toplansınlar inşallah
Ne zman baslamistn cnm ıgnelereYarin kontrolum var bakalim yumurtalar be durumda sonra da sali opu inş
Hadi inşllah ikimizinde kontrolü iyi geçerKızlar bende değişik duygular içindeyim yarın yumoşlar ne durumda diye bakılcak. Tevekküldeyim hayırlı mutlu haberler veririz inşallah bu ay yaa.
Pazartesi başladım canımNe zman baslamistn cnm ıgnelere
İnşallah canım yaa hafif hafif bi ağrı var bende sendede varmıHadi inşllah ikimizinde kontrolü iyi geçer
Ewt sag tarafimda oluyo hattaİnşallah canım yaa hafif hafif bi ağrı var bende sendede varmı
Benimde bugün unuttum en son hangi tarafa vurduğumu iğne izlerine bakarak sağa vurdum artık hayırlısı doktor bana folık asit kan sulandırıcı bırde sabh aç karnına bi ilaç verdi onları içiyorum sen ilaçta kullanıyormusunEwt sag tarafimda oluyo hatta
Ben bi infolic kullaniyorum oda folikasit zaten baska ilac yokBenimde bugün unuttum en son hangi tarafa vurduğumu iğne izlerine bakarak sağa vurdum artık hayırlısı doktor bana folık asit kan sulandırıcı bırde sabh aç karnına bi ilaç verdi onları içiyorum sen ilaçta kullanıyormusun
Bilmiyorum ki enfeksiyon falan olmasın dıemi acaba 3 günde 1 kullanıyorum zatenFitili neden verdi
Kan sulandırıcıyıda sonra veriyolar bildiğim kadarıyla ama. Yanlıs olmasın dıe hatta aradım sonra ılaçları tek tek saydım hangısıni kullancam dıyeBen bi infolic kullaniyorum oda folikasit zaten baska ilac yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?