- 8 Kasım 2017
- 21
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Darmstat kinderwunschzentrum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇıkmadıCanım daha çok erken çıkmaz boşuna moralin bozulur sık dişini test günü yap
Alamadim guzel haberlerBen pek bilmiyorum yaa, ama en temizi sabirli olup beklemek. Unut kuzum yaa, hayatina devam et guzel guzel hayaller kurup, bu bekleme isi de sabir sinavinin bir parcasi. Allahim en guzel haberleri almani nasip etsin
Yaa öyle düşünme bence pozitif öyle hissettim sanki.... daha çok erkenÇıkmadı0.68 sonucum negatif bence yükselmicek
2 günü beklemekten başka çare yok insallah pazartesi yükselirYaa öyle düşünme bence pozitif öyle hissettim sanki.... daha çok erken
canım 3. gün embriyosu için çok erken yaptın pazartesi falan yaptırma akışına bırak biliyorum beklemesi zor ama şu an sen ne hissedersen onlarda onu hissedecek bekle az daha :)2 günü beklemekten başka çare yok insallah pazartesi yükselir![]()
Burada hasta hakları çiğneniyor bence. Bu şekilde tedavi bitirilemez. hastanenin bi açıklama yapması gerekir.kızlar selam
Bezmialemdeydim doktorum bi anda ortadan Yok olmuştu ama bugün görüşmeye gittim doktorum artık Kamil Kutlay.. çok ısındım tüm kağıtlarımı inceledi hatta hemen sordu neden olmadığına bakmadılar mı dedi.. hayır dedim doktor olmayınca tedavin bitti dediler dedim ..
Büyük ihtimal tutunmuştur başta snr düşmüştür dedi..
Çok huzurluyum çok şükür kimseyi doktorsuz bırakmasın rabbim
hem iki tane koyucak kısmet olursa hastanede koymuyorlardıbakalım bi ay sonra olmadı sonraki ay başlıyoruz inşallah
Dün üzüntüden gözlerim doluyordu bugün mutluluktan resmen
Merhaba benimde 3. Gün embriyosu koyuldu bugün 9. gün tahlil için 1 aralık gün verildi. Bence size söylenen tarihi bekleyip umutsuzluğa kapılmayın. Herşeyin hayırlısı inşallah. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize2 günü beklemekten başka çare yok insallah pazartesi yükselir![]()
Tesekkur ederim canim insallah yukselir Yükselmezsede 2.ciye insallah diyelimMerhaba benimde 3. Gün embriyosu koyuldu bugün 9. gün tahlil için 1 aralık gün verildi. Bence size söylenen tarihi bekleyip umutsuzluğa kapılmayın. Herşeyin hayırlısı inşallah. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Canim pazartesi doktorun istedigi test günü oyüzden gidecegim bana kalsa hiç gitmem tutmadi bencecanım 3. gün embriyosu için çok erken yaptın pazartesi falan yaptırma akışına bırak biliyorum beklemesi zor ama şu an sen ne hissedersen onlarda onu hissedecek bekle az daha :)
Bakalım canım inş tutmuştur ben ümitliyim senden :)Canim pazartesi doktorun istedigi test günü oyüzden gidecegim bana kalsa hiç gitmem tutmadi bence
Nasip tabi canim allah ol der inşallahCanim pazartesi doktorun istedigi test günü oyüzden gidecegim bana kalsa hiç gitmem tutmadi bence
Bende kullanıyorum o iğneyi malesef aynı şekilde karnın şiş ağrılı uyanıyorum inş seninde benimde ve bütün isteyenlerin emekleri boşa gitmezKizlar gunaydin, insaallah yarin transferim var ve 3 gundur aksamlari gonasi diye bi igne vuruluyorum. Gebelik hormonu progesteron vs iceriyormus bu, yalniz resmen kotu kalkiyorum yataktan heryani. Agriyor vucudum sis odem dolu rabbim bu sikintilarimizi hayirlisi ile son buldursun, saglikla tutunsun kucagimiza alalim. Zor sabir dolu bir surec...
Öyle zaten yanı normal halim olsa kanırtırdım ama enerjimi oraya harcamaya halim YokBurada hasta hakları çiğneniyor bence. Bu şekilde tedavi bitirilemez. hastanenin bi açıklama yapması gerekir.
Bol su iç cnm .. ödemi atarsın merak etme toplama sonrası da gaz fln şişiyo insanKizlar gunaydin, insaallah yarin transferim var ve 3 gundur aksamlari gonasi diye bi igne vuruluyorum. Gebelik hormonu progesteron vs iceriyormus bu, yalniz resmen kotu kalkiyorum yataktan heryani. Agriyor vucudum sis odem dolu rabbim bu sikintilarimizi hayirlisi ile son buldursun, saglikla tutunsun kucagimiza alalim. Zor sabir dolu bir surec...