- 25 Eylül 2017
- 81
- 68
- 8
- 35
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Hadi bakalım maşallah, Allah yardımcın olsun, yumurtalar güzel güzel toplansın, döllensin ve tutunsun :)Ben bugün çatlatma iğnesi vuracağım . Perşembe günü kısmetse yumurtalarım toplanacak.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.. İsteyen herkese
Tüp Bebek Transfer Sonrası Kahverengi Lekelenme NedenleriKizlar dun idrardan sonra boyle kahverengimsi bir akinti geldi, korktum acikcasi bu ne simdi diye , bi fikri olan var mi? Transferin 3.gunundeyim.
Tutunma kanamasi icin erken degil mi? Bende arastirdim biraz genelde normal yaziyor. Hayirlisi olsun hersey olacagina varacakTüp Bebek Transfer Sonrası Kahverengi Lekelenme Nedenleri
Embriyonun rahime tutunmasından sonra pembe akıntı ve kahverengi lekelenmelergörünmesi normaldir. Kırmızı ve yoğun kanama görüldüğü zaman doktora başvurulmalıdır. Görülen kahverengi akıntı eski kanamalara işarettir.
Kahverengi lekelenme şeklindeki akıntı embriyo transfer işleminden sonra beklenen bir olaydır. Kahverengi ve akıntı şeklindeki lekelenmelere tutunma kanaması adı verilmektedir. Akıntı şeklindeki lekelenmeler normaldir. Lekelenme ile başlayan aşırı kanamalarda mutlaka doktor ile görüşülmelidir. Gebelik testinin yapılmasına yaklaşılırken görülen adet lekelenmesi olumlu ya da olumsuz sonuçlar gösterebilir. Bu hamile olup olunmadığını belirlemez. Transfer işlemi bittiğinde gelen biraz kanlı kahverengi akıntı normaldir. İşlem sonrasında verilen jel kahverengi lekelenmeye ve akıntı gelmesine sebep olabilir. Yüksek ateş, karında şişlik ve şiddetli ağrı görülürse doktora başvurulmalıdır.
Evet canım, beklemekten başka çare yok. Haklısın her şey kafaya takılıyor bu dönemde, sabır bekleyip göreceğiz inşallah.Tutunma kanamasi icin erken degil mi? Bende arastirdim biraz genelde normal yaziyor. Hayirlisi olsun hersey olacagina varacak
benim negatif cnm doktoru değiştirmek zorunda kaldım şimdi Aralık ya da Ocak sonu değerlerime göre tekrar başlicaz inşallsh tedaviyesonuç çıktı mı canım merak ettim.
Benim Aralık sonu ya da Ocak sonu değerlerim uygun olursa başlıyoruz ikinci tedaviye inşallahOcakta tüp bebege baslicakk olan varmi???
Ben Kamil Kutlay ile başlicam inşallah Anadolu yakasında bana biraz uzak sma içime sindi o doktorSöylediğin hastanelerde yaptıran arkadaşlardan bilgi almışsındır mutlaka. Daha fazla içine sinen hastane, laboratuvar ve doktor olmadı mı?
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Ben Kamil Kutlay ile başlicam inşallah Anadolu yakasında bana biraz uzak sma içime sindi o doktor
Hayirlisi olsun canim, Rabbim ugrastirmasin , bu deneme son olsun insallah bebislerin cifter cifter tutunup dogsunlarBenim Aralık sonu ya da Ocak sonu değerlerim uygun olursa başlıyoruz ikinci tedaviye inşallah
Bezmialemde yeni Dr gelmiş gördünüz mü? Doç.Dr.Osman Şevket ismiBen Kamil Kutlay ile başlicam inşallah Anadolu yakasında bana biraz uzak sma içime sindi o doktor
Bakmıyorum sayfaya ztn müşerref hanım için gidiyodum biBezmialemde yeni Dr gelmiş gördünüz mü? Doç.Dr.Osman Şevket ismi
Ay inşallah ne güzel dua bu hepimizin yüzü gülsün inşallahHayirlisi olsun canim, Rabbim ugrastirmasin , bu deneme son olsun insallah bebislerin cifter cifter tutunup dogsunlar
Ayyy hadi hayirlisiiiiKizlar bugun 12. Gunum ve az once kan verdim 1 saate cikar dediler cok heyecanliyim
Allah kolaylastirsin canim, Rabbim mubarek saatler hurmetine yuzumuze baksin dualarimizi kabul etsin. Saglikla tutunsun bebiklerimiz saglikla dogsunlar, hayirli evlat olsunlar.. :)Bugün gonul f 450 ignelere başlıyorum Allah nasip ederse haftaya cumaya kadar yumurtalarim toplanır Allah cc emeklerimizi zaferle sonuçlandırılır sevindirsin bizleri Aralık sonuna kadar belli olur sanırım eğer kaliteli embriyo oluşursa tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?