2017 Kasım'da Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracaklar

Kizlar dun idrardan sonra boyle kahverengimsi bir akinti geldi, korktum acikcasi bu ne simdi diye , bi fikri olan var mi? Transferin 3.gunundeyim.

Kizlar dun idrardan sonra boyle kahverengimsi bir akinti geldi, korktum acikcasi bu ne simdi diye , bi fikri olan var mi? Transferin 3.gunundeyim.
Tüp Bebek Transfer Sonrası Kahverengi Lekelenme Nedenleri
Embriyonun rahime tutunmasından sonra pembe akıntı ve kahverengi lekelenmelergörünmesi normaldir. Kırmızı ve yoğun kanama görüldüğü zaman doktora başvurulmalıdır. Görülen kahverengi akıntı eski kanamalara işarettir.

Kahverengi lekelenme şeklindeki akıntı embriyo transfer işleminden sonra beklenen bir olaydır. Kahverengi ve akıntı şeklindeki lekelenmelere tutunma kanaması adı verilmektedir. Akıntı şeklindeki lekelenmeler normaldir. Lekelenme ile başlayan aşırı kanamalarda mutlaka doktor ile görüşülmelidir. Gebelik testinin yapılmasına yaklaşılırken görülen adet lekelenmesi olumlu ya da olumsuz sonuçlar gösterebilir. Bu hamile olup olunmadığını belirlemez. Transfer işlemi bittiğinde gelen biraz kanlı kahverengi akıntı normaldir. İşlem sonrasında verilen jel kahverengi lekelenmeye ve akıntı gelmesine sebep olabilir. Yüksek ateş, karında şişlik ve şiddetli ağrı görülürse doktora başvurulmalıdır.

Tutunma kanamasi icin erken degil mi? Bende arastirdim biraz genelde normal yaziyor. Hayirlisi olsun hersey olacagina varacak

Bugün gonul f 450 ignelere başlıyorum Allah nasip ederse haftaya cumaya kadar yumurtalarim toplanır Allah cc emeklerimizi zaferle sonuçlandırılır sevindirsin bizleri Aralık sonuna kadar belli olur sanırım eğer kaliteli embriyo oluşursa tabiki

Al
Allah kolaylastirsin canim, Rabbim mubarek saatler hurmetine yuzumuze baksin dualarimizi kabul etsin. Saglikla tutunsun bebiklerimiz saglikla dogsunlar, hayirli evlat olsunlar.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…