2017 Kasım'da Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracaklar

Bilmiyorum tüp bebek konusunda otabın iyi olduğunu okudum hep. Olursa benim de ilk olacak. Niye böyle saçmalamışlar ki :/
Memnun olan da çok var. Ama bunu hasta haklarına bildirmelisiniz.
Doktoru gözüm kapalı tavsiye edebilirim o kadar hassas ve ılımlı ki hiçbir detayı atlamak istemiyo tedavi konusunda çok rahattım şu olay olana kadar.. Banu hanımla konuşurken sanki özel hastanede gibi hissediyorum tüm sorularımı cevaplar tıbbi tarafını neyi neden yaptığını açıklar fln .. bi birimin çalışanlarının rahatlığı konusunda mesaj okumuştum ve başıma geldi malesef
Hasta haklarına mail attım pts yazılı bildiricem upuzuuuun bir yazı yazdım ne olduysa..
Ama bu durum yanlış anlaşılma ya da düzeltiriz bile deseler bilgi veren kadının çekeceği var elimden yarın
İster istemez stres oldum olmamak için çok uğraştım ama aklına geliyo insanın

Dua edin yumurtalarıma bişi olmamış olsun ve rapor işi halledilsin

Allahım emeklerinizin karşılığını nur topu gibi kucağınıza versin :)

Amin. Allah sağlıklı versin.
Benim 34 . 7 yıl oldu.

Canım raporu 3 hakkında da çıkarıyorsun, her defasında silbaştan evrak hazırlıyorsun. Her hakkının ilaç ücreti ve bilimum ödemeleri ayrı.

Canım raporu 3 hakkında da çıkarıyorsun, her defasında silbaştan evrak hazırlıyorsun. Her hakkının ilaç ücreti ve bilimum ödemeleri ayrı.
Bugün evrak sıkıntısını hallettiler hemşire Sağolsun sekreterlere kalsa bugün olaylı geçecekti ..
Çıktı raporum opu yapıldı bu arada..
Öderim raporu çıkınca iade yaparsınız demiştim olmuyo demişti sekreter ..bugün geldi bana olmuyo dediği cümleyi kendi kurdu Yani kısaca ödedik çıkarken rapor çıktığı için iade aldık işallah transfer gününü de atlatırım rahat

Bu arada yumurta toplama sonrası çok sancısı olan oldu mu ?
Bugün feci sancım var yani hem idrar yaparken zorluyo sancı hem bağırsaklarda sancı var

Bilmiyorum tüp bebek konusunda otabın iyi olduğunu okudum hep. Olursa benim de ilk olacak. Niye böyle saçmalamışlar ki :/
Memnun olan da çok var. Ama bunu hasta haklarına bildirmelisiniz.
Hallettik çok şükür rapor çıktı benim hemşire de baskın olunca ama pısırık olsam fazladan bugün 3000 Ödemiş olacaktık yanı ..

Merhaba arkadaşlar. Bende inşallah bu ay başlayacağım çapada tüp bebeğe. Merak ettiğim 29 yaşına 2 transfer oluyor mu

Merhaba arkadaşlar. Bende inşallah bu ay başlayacağım çapada tüp bebeğe. Merak ettiğim 29 yaşına 2 transfer oluyor mu
normalde tek tercih edilir gibi bi algı var yani devletin yönlendirmesi bu yönde sanırım ama tecrübeli doktorlar iki embriyo deniyor genelde..
Yani yasal sınır iki diye biliyorum bu da yaşa göre değişiyor
Embriyo için işallah telefon gelirse o ara unutmazsam sorarım yazarım burdan

Bu arada yumurta toplama sonrası çok sancısı olan oldu mu ?
Bugün feci sancım var yani hem idrar yaparken zorluyo sancı hem bağırsaklarda sancı var
Evet canım illaki agrı oluyor kendini sıcak tut 1 haftaya kalmaz geçer insallah

Slm kızlar kismetse bu ayki regl le bende basliyorum. 2. Bebegime insallah
ilki de tedaviyle mi olmuştu ?
Ben daha ilkteyim 5 embriyo olmuş bugün öğrendim ben de ..
çok farklı hissettim hastanede emanet bırakmışım gibi daha şimdiden küçücük şeylerin sağlığını düşünüyomuş insan
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

transfer olan var mı ya da gebelik sinyalleri alan

Bişey daha sorucam benim 12 yumurta toplandı 8 tane koymuşlar 5 i şu an tutmuş ama takipte
merak ettiğim şu hastaneye gidene kadar sormak istedim ölçüsü uygun olmayan yumurtaları ztn almıyorlar küçükleri ve ben hepsini koyarlar sanıyodum kalanlar alındıktan sonra kötü çıkabiliyor mu o yüzden mi 8 ini koymuşlardır acaba

Evet canim 1. De tedaviyle olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…