- 22 Temmuz 2017
- 45.728
- 135.281
- 598
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Farklı eczane de olsa yapıyorlar onu canım, ben hep nöbetçi eczaneye kaldığım için farklı eczanelere düşüyorum. Bu konuda sorun yaşamadım hiç.Bu arada hep aynı evzaneye gittik ve eczaneye ödeme nakit yaptık bi kenarda tuttular rapor çıkınca da farkı geri aldık
İnşallah cnm burdaki paylaşımlar güzel dilekler öyle iyi geliyor ki insanaFarklı eczane de olsa yapıyorlar onu canım, ben hep nöbetçi eczaneye kaldığım için farklı eczanelere düşüyorum. Bu konuda sorun yaşamadım hiç.
Bu arada az önce gördüm. Transferin hayırlı olsun, yavrun sana sımsıkı tutunsun ve hayırla, güzellikle, sağlıkla kucağına al inşallah.
Doktorla konuşurken soruların olur hastaneyle ilgili nette araştırma yapmak daha iyi oluyo aslında doktora da embriyolog ve laboratuvar başarısı konusunda sorabilirsinkızlar ben aşılama oldum tutmadı pzrtesi doktraa gidecem tüp bebeğe geçilecek tüp bebek hakkında bilgim sıfır
size iki sorum var
1-doktora hastane hakkında ne gibi sorular sormalıyım
2-tüp bebek aşamaları nasıl oluyor (yani döllenme,seçme,anneye transfer)
İyi hissetmek çok önemli şu an aslında kendi kendini tedavi ediyosun sayılır bu da iyi hissettiriyor insanaBende kasim ayinda tedavi olanlardanim cnm.. 5. Gün iğnemi yaptim yarin kontrolum var insallah
Zamanında yaptıysan endişe etme benim iğne adı o değildi o yüzden çok yorum yapamadımKizlar ben pqzartesi opu olacaktim ama az evvel yumurta aki kivaminda akintim geldi. Bugun orgalutran da vurundum. Catladi mi napti bu yumurta cok gerildim acikcasi cok stres altindayim
Korkulacak bir durum yok canım, yumurtalar büyüyor onun belirtisi bu.Kizlar ben pqzartesi opu olacaktim ama az evvel yumurta aki kivaminda akintim geldi. Bugun orgalutran da vurundum. Catladi mi napti bu yumurta cok gerildim acikcasi cok stres altindayim
Yaptim ya ne dediyse yaptim. Dun burada bir arkadssimiz erken catlamis yumurtasi iptal oldu tum tedavisi.cok uzuldum hatta kiza. Oyle mi oldu acaba dedimZamanında yaptıysan endişe etme benim iğne adı o değildi o yüzden çok yorum yapamadım
Sagolasin canim.. ben catladiginda olur diye biliyordum.bir kac arkadas daha dedi senin gibi.. nasil gerildim bilsenKorkulacak bir durum yok canım, yumurtalar büyüyor onun belirtisi bu.
Tahmin edebiliyorum, istemsiz bir gerilim bu. Fakat sakin ve stressiz olmanın önemini de sen biliyorsun canım.Sagolasin canim.. ben catladiginda olur diye biliyordum.bir kac arkadas daha dedi senin gibi.. nasil gerildim bilsen
Stres yapma sakın hem olacağına varır hem de şu an böyle bi bilgi Yok sen o duyduğun yüzünden boşuna kuruyorsun belki de rahat hissetYaptim ya ne dediyse yaptim. Dun burada bir arkadssimiz erken catlamis yumurtasi iptal oldu tum tedavisi.cok uzuldum hatta kiza. Oyle mi oldu acaba dedim
Onu bir basarabilsek hersey cok daha guzel olackta... ah ahhTahmin edebiliyorum, istemsiz bir gerilim bu. Fakat sakin ve stressiz olmanın önemini de sen biliyorsun canım.
Sabah erken kontrol var zaten. Heralde yarin catlatma ignemi verecek pazaetesi insallah opu..tabi stresten olmezsemStres yapma sakın hem olacağına varır hem de şu an böyle bi bilgi Yok sen o duyduğun yüzünden boşuna kuruyorsun belki de rahat hisset
kesin öğrenemeden stres yaşamana değmez doktorun kontrol eder
Nerede tedaviniz benim de yarın kontrolüm var daSabah erken kontrol var zaten. Heralde yarin catlatma ignemi verecek pazaetesi insallah opu..tabi stresten olmezsem
Bende de pts toplanmıştı cts doktorun dediği saatte vurmuştum son iğneyiSabah erken kontrol var zaten. Heralde yarin catlatma ignemi verecek pazaetesi insallah opu..tabi stresten olmezsem
Bursadayim ben canimNerede tedaviniz benim de yarın kontrolüm var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?