2017 Kasım'da Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracaklar

Toplanan yumurtalarin hepsini dollendiriyolar bazisi bolunemiyo muhtemelen sizin ilk 12 yumurtadan 4 tanesi bolunemedi geri kalan 3 ude ayni durum galiba. Su an kacinci gunundesindollenme yapilali

Toplanan yumurtalarin hepsini dollendiriyolar bazisi bolunemiyo muhtemelen sizin ilk 12 yumurtadan 4 tanesi bolunemedi geri kalan 3 ude ayni durum galiba. Su an kacinci gunundesindollenme yapilali
Olabilir evet insan o heyecanla telefonda sormayı unutuyo :)
Benim Pts toplama yapıldı dün yanı salı günü de 5 embriyo bilgisi geldi

Canım raporu 3 hakkında da çıkarıyorsun, her defasında silbaştan evrak hazırlıyorsun. Her hakkının ilaç ücreti ve bilimum ödemeleri ayrı.
merhaba... mesela ben ılkını 10 gunde cıkardım.. trnsfer oldugunda tekrardan hemen basvuracagım. cunku pek umudum yok bu tedavımden.hepsını tekrardan mı cıkarıoruz ne sacma var zaten hepsı ellerınde...

merhaba... mesela ben ılkını 10 gunde cıkardım.. trnsfer oldugunda tekrardan hemen basvuracagım. cunku pek umudum yok bu tedavımden.hepsını tekrardan mı cıkarıoruz ne sacma var zaten hepsı ellerınde...
Bende dediğin gibi düşünmüştüm ama öyle olmadı, fakat iki raporumu da 1 günde hallettim doktorum sağolsun.

Bunları hazırlayıp gittim, aynı gün raporumuda çıkardım.

Eklentiler

• 8C52534D-3DB0-4281-8E2F-D73A9FE14431.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 66
heyet haftada bir gun toplaniyor diye biliyordum ben demekki size denk gelmis ne iyi olmus
Yok canım, benim doktorum heyete sokmaya gerek bırakmadı hiç. Direk imza aldım, onlarında çoğunu asistanı imzalattı. Bir üroloji profesöründen ve başhekimden imzayı ben aldım.

Hastaneye gore hizi degisiyor ya beni cok yordular snr yumurta kapiya dayaninca iki saat surmedi cikmasi heyet fln biraz da hikaye
Cidden yumurta kapiya dayanmisti yumurta toplama gunu cikti benim raporum hatta nufus kayit ornegini islak imzasiz kabul ettiler

Cidden yumurta kapiya dayanmisti yumurta toplama gunu cikti benim raporum hatta nufus kayit ornegini islak imzasiz kabul ettiler
Ben cikti ertesi gun basladim tedavine zaten adetin 2.gunuydu. o kadar bekliyorlar mi merkezler? Ben rapor olmadan baslamazlar saniyordum. Ne zaman odeme yaptiniz siz peki?

Ben cikti ertesi gun basladim tedavine zaten adetin 2.gunuydu. o kadar bekliyorlar mi merkezler? Ben rapor olmadan baslamazlar saniyordum. Ne zaman odeme yaptiniz siz peki?
Ben ameliyat kontrolune gittim adet ikinci gunumdu doktor hooop tedaviye başladı ve 5-6 gunum vardi evraklar icin.. Detaylari yazmistim eski yorumlarda var cok sacma durumlar yasadim..
Gittigim sabah ben raporsuz odemiyorum benim durumum ta ameliyatta belliydi deyip bi de zaman var deyip durdunuz dedim hemsireye soyledim o da aldi evraklar tmm diye sekreterlere verdi ikisi de kedi gibi halletti biz de sabah yatista fazla odeme yaptik rapor cikinca cikis isleminde iade aldik cnm

Yani evrak listesini kontrolde aldim yani tedaviye basladigim gun spontane gelisti doktorum degerlerimi begenince ve adet 2. Gun olunca da :)

Yani evrak listesini kontrolde aldim yani tedaviye basladigim gun spontane gelisti doktorum degerlerimi begenince ve adet 2. Gun olunca da :)
Sanırım her hastane farklı çalışıyor. Benimde sizin gibi sonraki aya hazırlık olarak gittiğimde spontane gelişmişti. Gün Cuma idi ve akşam 6 da muayenehanedeydim, regliminde 3. günüydü. Hemen kendi şehrimden nöbetçi eczaneye ilaç getittirdim ve aynı akşam ilaçlara başladık. Pazartesi hastaneye gittim nasıl olsa evraklarım hastanede var diye, yeniden evrak hazırlamak gerektiğini öğrendim ve geri döndüm ikamet ettiğim şehre. Tedavim Kocaeli’de yapılıyor, ikamet Sakarya 45 dklık mesafe yani. Bulunduğum ilçenin evrakları topladığım kurumları çok kalabalık olmadığından eşim bir kuruma ben başka kuruma dağılarak öğlen yemeğine çıkmadan doktorlar hastaneye yetiştim ve raporun imzalarını tamamladık.
Şimdi ocak ayında başlayacak tedavimde, evrakları direk hazırlayıp gideceğim.

Bu arada hep aynı evzaneye gittik ve eczaneye ödeme nakit yaptık bi kenarda tuttular rapor çıkınca da farkı geri aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…