- Konu Sahibi Glueckwunsch
Nasil gitti opun canimBende de pts toplanmıştı cts doktorun dediği saatte vurmuştum son iğneyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil gitti opun canimBende de pts toplanmıştı cts doktorun dediği saatte vurmuştum son iğneyi
Evet bir kac kisi daha oyle soyledi...Bende de akıntı oluyor ama yumurtaların büyümesinden kaynaklıymış sanırım
Toplama iyiydi Yani uyudum ama söylediklerine göre narkozdayken sızlanmışım dozu artırmışlarNasil gitti opun canim
inşallah hamilesin cnm zaman nasıl yavaş geçiyo dimiMerhaba canım ben kasımın 7sinde transferim yapıldı suan 5.günüm merakla bekliyorum sonucumu inşallah hamile kalırım
Sonuncunun sanırım dakikası birinin önemli bayağıBende az evvel kontrolden ciktim... pazartesi opu olacakmis. Bu aksan 1 tane orgalutran, 2 tane gonopeptly 1 tanede pregnly igne vurnucam... cok acili bir aksam olacak hepside ayni saatlerde olacak...
Evet yarin dinlenme ile gececekmis.. allah karsiligini versin insallah canimSonuncunun sanırım dakikası birinin önemli bayağı
Son iğneler bunlar inşallah cnm tabi karından olanlarınİşallah güzel gidecek kalçadan devam hepsi bebiş için emeklerinin karşılığını alıcaksın inşallsh
Hayirli olsun canim pozitifi gorursun insallahToplama iyiydi Yani uyudum ama söylediklerine göre narkozdayken sızlanmışım dozu artırmışlar
iki gün gaz sancım oldu benim bağırsaklar da hassas snr azaldı üçüncü gün tabi bu arada progestan a başladım o da yağlı iğne brz kabızlık oldu allahtan şurup vermişlerdi
12 yumurta toplandı ama 8 i döllenmeye koyulmuş ordan 5 embriyo biri içimde işallah dün koydular kalan 4 ü de mırın kırın ediyo dediler ama dondurmak ya da olur ya Yen'i transfer gerekirse hazır olsa bi iki tane iyi olucak
İnşallah canım Allah razı olsun Aynen zaman gecmek bilmiyor bitürlüOlucağı varsa bu
inşallah hamilesin cnm zaman nasıl yavaş geçiyo dimi
Göbek de yağlı olan bi yer olduğu için tercih ediliyor kalçadan da alır heralde şimdi yapmışsın ztn bunu stres yapma hiç tekrar alıp vurma işine de girme sakınKızlar merhaba ben bugün çatlatma iğnesi vuruldum hemşire kalçadan vurdu sonra öğrendimki genelde göbekten yapılıyomuş faydası olur mu bilgisi olan var mı
Tamam cnm inşallah etki eder söylerimGöbek de yağlı olan bi yer olduğu için tercih ediliyor kalçadan da alır heralde şimdi yapmışsın ztn bunu stres yapma hiç tekrar alıp vurma işine de girme sakın
progestan da kalçadan mesela etki ediyor bu da edicek inşallah sen ulaşınca ya da gidince doktorunu bilgilendir yine de
Pzt günü transfer oldu bugün 5.gün adet olurmuş gibi sancım ve sol tarafımda batmalar var benimtransfer olan var mı ya da gebelik sinyalleri alan
Benim 6 tane toplandı üçü döllendi transfer günü bir tanesi dört hücreye bölünmüş onu iptal ettiler ikisi sekiz hücreliydi onları transfer yaptılarBişey daha sorucam benim 12 yumurta toplandı 8 tane koymuşlar 5 i şu an tutmuş ama takipte
merak ettiğim şu hastaneye gidene kadar sormak istedim ölçüsü uygun olmayan yumurtaları ztn almıyorlar küçükleri ve ben hepsini koyarlar sanıyodum kalanlar alındıktan sonra kötü çıkabiliyor mu o yüzden mi 8 ini koymuşlardır acaba
Bir belirtin varmıMerhaba canım ben kasımın 7sinde transferim yapıldı suan 5.günüm merakla bekliyorum sonucumu inşallah hamile kalırım
benim de daha perş oldu ama bugün oldukça halsizim gece uzun uyuyunca sağ taraf belim ağrıyorPzt günü transfer oldu bugün 5.gün adet olurmuş gibi sancım ve sol tarafımda batmalar var benim
Özelde misin yaştan ötürü mü iki transfer oldu cnmBenim 6 tane toplandı üçü döllendi transfer günü bir tanesi dört hücreye bölünmüş onu iptal ettiler ikisi sekiz hücreliydi onları transfer yaptılar