2017 Kasım'da Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracaklar

Özelde misin yaştan ötürü mü iki transfer oldu cnm
Ben 30 yaşındayım diye tek transfer devlet raporu hastane vs olunca
Gerçi kalan 4 embriyodan ses çıkmadı gelişmediler sanırım içimdeki için dua ediyorum sürekli
Canım ben 36 yaşındayım evet sanırım yaşdan dolayı iki tane oldu benim 14 yaşında oğlum var o yüzden rapor çıkmıyor özelde yaptırdım

Canım ben 36 yaşındayım evet sanırım yaşdan dolayı iki tane oldu benim 14 yaşında oğlum var o yüzden rapor çıkmıyor özelde yaptırdım
İyi yapmışsın özeller daha garantileme odaklı ilerliyor tedavide .. işallah gönlümüze göre olur herşey

Günaydın Arkadaslar,

Bende Dr. Ulun Uluğ Bey' e başlayacagım.
Aralık reglim için planlayacağım.
benimde amh degerim 0,14
1. gebeliğim 8. haftada kürtaj
2. döllenen yumurta olmadı
3 ve 4 denemem ardısık opu ıle oldu ve 1 adet embriyo pgt analizinden trizomi12 sonucu ile dondu ve tedavi iptal oldu.

bu tedavime kullandığım ilaçlar;
q enzim 10 200 mg
biesteron
alpha lipic asid 600 mg
folik asit
inofolic combi
bemiks tablet

Aynı zamanda eşimde progeny - m içiyor

Transfer olup bekleyen var mi? Benim 22si OPU gorunuyor bi aksilik cikmazsa
Benim tam Ekim sonu başlamıştı transferi Kasım ikinci hafta yaptık 9 unda
Bekliyorum zaman çok yavaş geçiyor
Opu vs iyiydi ama finale Tek embriyo çıktı kalan 4 tanesi 5. Günü görseydi donduracaktık olmadı ..
inşallah sağlıklıdır ve benimle kalır dinleniyorum bol bol içerde herşeyin iyi gittiğini umarak
şimdi progestan iğne ve vajinal jel kullanıyorum
bir de folik asit, B vitaminlerini içeren ilaç ve coraspirin
zaten sabah tiroit ilacı kullanıyodum uzun zamandır ona da devam ediyorum

Opu vs iyiydi ama finale Tek embriyo çıktı kalan 4 tanesi 5. Günü görseydi donduracaktık olmadı ..
inşallah sağlıklıdır ve benimle kalır dinleniyorum bol bol içerde herşeyin iyi gittiğini umarak

merhaba canım hayırlı olsun tedavin
vajinal jeli kullandıktan sonra bıraz evde hareket etmen gerekıyormus ılacın vucut ısısı ıle dagılması ıcın
ben kullanıp yatıyordum o sekılde ıyı olmuyormus
yurumek lazımmıs
aklında olsun

Ha
Hayirlisi olsun canim, desene ilk gebelik haberini senden alacagiz Allahin izniyle kizlar hepimiz guzel seyler dusunup guzel hayaller kuruyoruz. Kendimiz olumlu oluyoruz ki embriyolar da olumlu olsun
Hadi hayirli haberlerimiz olsun hepimizin insallah. Ben ignelere devam, yarin sabah bi kontrolum var bakalim ne durumdayiz

merhaba canım hayırlı olsun tedavin
vajinal jeli kullandıktan sonra bıraz evde hareket etmen gerekıyormus ılacın vucut ısısı ıle dagılması ıcın
ben kullanıp yatıyordum o sekılde ıyı olmuyormus
yurumek lazımmıs
aklında olsun
Aynen cnm Ben o jele yumurta toplama günü başladım sanırım çıkıp yürüyüş yapıyordum min yarım saat şimdi evde dolanıyorum 15 dk min süre 15 dk yazıyordu kağıtta bazı doktorlar ya da hemşireler bunu söylemiyormuş malesef

Ha

Hayirlisi olsun canim, desene ilk gebelik haberini senden alacagiz Allahin izniyle kizlar hepimiz guzel seyler dusunup guzel hayaller kuruyoruz. Kendimiz olumlu oluyoruz ki embriyolar da olumlu olsun
Hadi hayirli haberlerimiz olsun hepimizin insallah. Ben ignelere devam, yarin sabah bi kontrolum var bakalim ne durumdayiz
Sen öyle deyince bi heyecan geldi :)) inşallah cnm hayırlısı olur ama tekrar hormon iğneleri almak istemiyorum inşallsh tutunucak ❤️
İğne sürecinde fln hep iyi düşün sinirlendirseler seni bile sakin kal güzel beslen yeter iğneler dışında ..yumurtaları iyi etkiliyor

normalde tek tercih edilir gibi bi algı var yani devletin yönlendirmesi bu yönde sanırım ama tecrübeli doktorlar iki embriyo deniyor genelde..
Yani yasal sınır iki diye biliyorum bu da yaşa göre değişiyor
Embriyo için işallah telefon gelirse o ara unutmazsam sorarım yazarım burdan
Teşekkür ederim cnm. Bişey daha soracağım. Dişim hafif çürüktü. Tedaviye başladık dün. Bugün sızlamaya başladı dişim sanırım bana hafif gelmiş öncesinde ağrısı. Çürük dişin tüp bebekte etkisi oluyo mu bilen var mı

Teşekkür ederim cnm. Bişey daha soracağım. Dişim hafif çürüktü. Tedaviye başladık dün. Bugün sızlamaya başladı dişim sanırım bana hafif gelmiş öncesinde ağrısı. Çürük dişin tüp bebekte etkisi oluyo mu bilen var mı
Onu bilmiyorum ama hamile kalan herkesin dişleri de inci gibi değil bi sorarsın doktoruna zaten şu an dişçiye gitme konusunda da ertele diyebilir
dişinin hassasiyeti de artmış olabilir bu hormon iğneleri ilaçları alıyoruz o kadar ondan da fazla hissediyor olabilirsin

Onu bilmiyorum ama hamile kalan herkesin dişleri de inci gibi değil bi sorarsın doktoruna zaten şu an dişçiye gitme konusunda da ertele diyebilir
dişinin hassasiyeti de artmış olabilir bu hormon iğneleri ilaçları alıyoruz o kadar ondan da fazla hissediyor olabilirsin
Desteğiniz iyi geliyor bana canım. Okumak bile iyi geliyor. Teşekkür ederim.

Desteğiniz iyi geliyor bana canım. Okumak bile iyi geliyor. Teşekkür ederim.
Rica ederim kuzum hatta bi de komik bişi anlatayım benim kuzenim karnı burnunda hamileyken diş ağrısıyla acile gitti ve hastaneden Doğum yapıp çıktı
Meğer Doğum sancısı kendini diş ağrısıyla göstermiş dip not: o da tüp bebekti

Merhaba arkadaşlar benim sorularım var beni aydinlatabilirseniz cok mutlu olurum oncelikle rabbim butun isteyenlere hayrili saglikli sihhatli evlatlar versin insallah. Simdi Bezmiâlem hastanesinde tüp bebek yaptiran ve olumlu sonuc alan varmi? Raporu kabul ediyormu ? Ediyorsa ücreti nekadara geliyor toplam?

Kizlar gunaydin, bugun kontrolum vardi. Sol yumurtaligimda 2 tanr kucuk, sag yunurtaligimda 4 tane buyuk yumurta olusmus. Ptesi tekrar kontrol olacak bakacaklar, carsamba OPU planliyorlar. Bakalim kismetse.

Kizlar gunaydin, bugun kontrolum vardi. Sol yumurtaligimda 2 tanr kucuk, sag yunurtaligimda 4 tane buyuk yumurta olusmus. Ptesi tekrar kontrol olacak bakacaklar, carsamba OPU planliyorlar. Bakalim kismetse.
Hakkinda hayirlisi canim nerde yaptiriyorsun. Und woher aus deutschland?

Merhaba arkadaşlar benim sorularım var beni aydinlatabilirseniz cok mutlu olurum oncelikle rabbim butun isteyenlere hayrili saglikli sihhatli evlatlar versin insallah. Simdi Bezmiâlem hastanesinde tüp bebek yaptiran ve olumlu sonuc alan varmi? Raporu kabul ediyormu ? Ediyorsa ücreti nekadara geliyor toplam?
Benim ilk denemem Yani kan testine daha var ama şöyle bişey var bu olumsuz olsa bile ben Emin'im ben ve doktorum elimizden geleni yaptık Banu hanıma çok güvenirim bu konuda
Ben raporu bizzat bezmialemde çıkardım senin başka hastaneden mi var raporun? Öyleyse bi am önce görüş derim çünkü raporun süreleri olabiliyor sanırım
Ücret raporlu 3583,00 TL ücretsiz de 5531,00 TL
Ekstra ilaçlar 1500-2000 TL değişiyor raporluysan eczane raporunun devletin karşıladığı kısmı almıyor
Ben rapor çıkmadan gitmiştim o yüzden ödeme yaptım snr rapor çıkınca iade aldık bi kısmını
Tabi ilaçların tutarı kişiden kişiye çok değişiyor bazıları az bazıları çok ilaç kullanıyor

Back
X