- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Ben Bülent Kıraç da duydum. Maslak Acıbadem. Ama ücretleri nedir bilmiyorum.Evet cnm hemşirelere bile net bilgi vermemişler ve kesin çok ani bişi oldu Yani başka hastaneye gitse yerinde doktor olurdu ve yarıda bırakıcak bi insan kesinlikle değildi
Çok şükür tedavimi tamamlamışım
Şimdi bütün süreç raporlarını ordan alıcam farklı doktorla görüşücem inşallah
vardır bi hayır bunda da
Acıbadem yüksek gelir şu an doktor isimleri topluyorum biri işallah o güveni tekrar verecek banaBen Bülent Kıraç da duydum. Maslak Acıbadem. Ama ücretleri nedir bilmiyorum.
Bezmialeme sizden sonra başlayan veya başlayacak olanlar da vardı. Böyle pat diye ne olabilir ya. Yazık o kadar emek veren insan var .
Aile terapistine giderken bize de aynı şey olmuştu. Pat diye gitmişti Dr ve biz randevu alığ gidince öğrenmiştik. Hala da aile terapisti yok. Darbe girişimi ile de alakası var sanıırm böyle durumların. Ama Banu hanım niye gitmiş olabilir bilmiyorum.
Heyecan hissediyorsan süper benceBu defa olacak gibi hissediyorum çok heyecanlıyım ilk defa heyecanlıyım Allah tüm bebek hasreti çekenleri sevindirsin kavuştursun hasretlerine bizleride amin amin amin...
Bezmialem bi açıklama yapmalı. Çok ayıp ve yanlış bu yapılan. Eşim zaten karşı çıkıyor. Ya ikna olsaydı ve Dr gitmiş. Mahfolurdum. Yine de tutmuş olmasına sevinirdim sizin adınızaHeyecan hissediyorsan süper bence
Benim bu ay ilkti ve heyecan hissedemedim sanki içimden bi ses zamanı değilmiş gibi hissettiriyordu tabi bi yandan varmış gibi davrandım ama olmadı şimdi ikinci deneme ne zaman olucak bilmiyorum ama daha heyecanlıyım daha başlamadan
İlkinde bu his yoktu hiç
tabi bi de doktoru tanısan çok daha fazla üzülürdün öyle iyiydiBezmialem bi açıklama yapmalı. Çok ayıp ve yanlış bu yapılan. Eşim zaten karşı çıkıyor. Ya ikna olsaydı ve Dr gitmiş. Mahfolurdum. Yine de tutmuş olmasına sevinirdim sizin adınızaAllahım herkese tez zamanda versin.
Hem şimdiki doktorla bi konuşayım onun hakkında da yazarım gruba arkadaşım memnun kalmış çokBezmialem bi açıklama yapmalı. Çok ayıp ve yanlış bu yapılan. Eşim zaten karşı çıkıyor. Ya ikna olsaydı ve Dr gitmiş. Mahfolurdum. Yine de tutmuş olmasına sevinirdim sizin adınızaAllahım herkese tez zamanda versin.
benim 6 kasımda transfer oldu 18 kasımda kanda baktırdım sonuç negatif çıktı.İyi akşamlar kızlar.. nasılsınız nasıl gidiyor başlayan arkadaşlarımın tedavileri ? Benim gibi başlayacak olan arkadaşlarım var mı ben yarın başlayacağım İnşaAllah.. Birbirimize destek olalım..
Ben de Dr adı aldım şimdi. Memnun kalınmış bir Dr ve veren kişi hamile. Daha yeni.Hem şimdiki doktorla bi konuşayım onun hakkında da yazarım gruba arkadaşım memnun kalmış çok
kesin çok farklı bi durum oldu en samimi olduğum hemşire bile bilmiyoruz net bilgi vermiyor hastane bize de fln diyoBen de Dr adı aldım şimdi. Memnun kalınmış bir Dr ve veren kişi hamile. Daha yeni.
Banu hanım iyi diyorsunuz ya,hastasını önemli ciddi bir neden olmadan bırakan Dr iyi midir? İnş ciddi bir sebebi vardır :/
Benim ilk görüşeceğim doktor Kamil Kutlay benim arkadaş da uzun bi süreç geçirdi onunla hormonlar fln daha problemliydi şimdi iki yaşında kızıBen de Dr adı aldım şimdi. Memnun kalınmış bir Dr ve veren kişi hamile. Daha yeni.
Banu hanım iyi diyorsunuz ya,hastasını önemli ciddi bir neden olmadan bırakan Dr iyi midir? İnş ciddi bir sebebi vardır :/
Ben şimdi gitmeyeceğim eşim ilaç kullanmak istiyor bir süre.Benim ilk görüşeceğim doktor Kamil Kutlay benim arkadaş da uzun bi süreç geçirdi onunla hormonlar fln daha problemliydi şimdi iki yaşında kızı
Senin doktorunun adı ne bi de raporlu tedavi yapıyor mu gidersen sorar mısın aklımda olsun adı fln
Sağol cnm medipolde de özenli personel oluyo diye biliyorum işallah gönlümüze göre olur herşeyBen şimdi gitmeyeceğim eşim ilaç kullanmak istiyor bir süre.
Bağcılar mega medipoldeymiş hastanesinde Ayşe Karahasanoğlu. Yrd.doç. dediler. İnstagramı var. Arayarak daha iyi öğrenebilirsiniz.
Aynen canım herşeyde var bi hayır inşallah ikinci deneme için heyecanlıyım adet de oldum bugün çok şükür ..Kizlar ara ara yazabiliyorum ama bütün mesajlari okuyorum girdigimde.
Öncelikle doktoru degisenlere demek isterim ki, olmasa iyiydi ama her iste vardir bir hayir, belki o doktorun göremedigi birseyi ya da baska bir teknigi diger doktor görüp uygulayacak. Rabbim herseyin en hayirlisini versin hepimize.
Benim dün yumurtalar toplandi, pazartesi transfer yapilacak. bu sefer farkli bir method daha uyguluyorlar embriyoglue adi, embriyolar rahime tutunsun diye yapistirici gibi birsey diye algiladim ben. arastiracam detayini, aklinizda olsun.
Ama en önemli sey, dua dua dua.. Rabbim duyacak sesimizi... Ben her dua edisimde bütün cümle isteyenlerle diye ediyorum, yani hepimize. Kimin duasiyla kimin ne olacagi bilinmez, velhasil sizde beni unutmayin duyalarinizda :)
bir de pozitif oluyoruz, biz hamile kalmak icin haziriz, bedenimiz bebegi büyütecek kadar saglikli, ailemiz güclü, kocalarimiz baba olmayi hakedecek kadar iyi ve bize destek olabilecek gücte. Transferden sonra tavsiyem gidin ufak tefek 1-2 parca bebek kiyafeti alin, karninizdaki icin. güzel enerjinizi gönderin, kararli oldugunuzu hissetsin o da ki tutunsunlar :)
Rabbim gönül muradimizi versin tez zamanda hayirlisiyla, ugrastirmasin. Insaallah guzel haberlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?