Kizlar ara ara yazabiliyorum ama bütün mesajlari okuyorum girdigimde.
Öncelikle doktoru degisenlere demek isterim ki, olmasa iyiydi ama her iste vardir bir hayir, belki o doktorun göremedigi birseyi ya da baska bir teknigi diger doktor görüp uygulayacak. Rabbim herseyin en hayirlisini versin hepimize.
Benim dün yumurtalar toplandi, pazartesi transfer yapilacak. bu sefer farkli bir method daha uyguluyorlar embriyoglue adi, embriyolar rahime tutunsun diye yapistirici gibi birsey diye algiladim ben. arastiracam detayini, aklinizda olsun.
Ama en önemli sey, dua dua dua.. Rabbim duyacak sesimizi... Ben her dua edisimde bütün cümle isteyenlerle diye ediyorum, yani hepimize. Kimin duasiyla kimin ne olacagi bilinmez, velhasil sizde beni unutmayin duyalarinizda :)
bir de pozitif oluyoruz, biz hamile kalmak icin haziriz, bedenimiz bebegi büyütecek kadar saglikli, ailemiz güclü, kocalarimiz baba olmayi hakedecek kadar iyi ve bize destek olabilecek gücte. Transferden sonra tavsiyem gidin ufak tefek 1-2 parca bebek kiyafeti alin, karninizdaki icin. güzel enerjinizi gönderin, kararli oldugunuzu hissetsin o da ki tutunsunlar :)
Rabbim gönül muradimizi versin tez zamanda hayirlisiyla, ugrastirmasin. Insaallah guzel haberlerinizi bekliyorum.