2017 Kasım'da Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracaklar

Aynen öyle, moralini yüksek tut ki bedenin fiziksel ve ruhsal olarak bi sonraki denemeye hazir olsun. Elhamdülillah yine saglikliyiz, insanlar cok seylerle ugrasip mücadele ediyor. Beterin gercekten beteri var, halimize sükürler olsun.
Biz sebepler dairesinde cabaliyoruz, süphesiz ki Allah ol derse olur. O yüzden bol dua, istigfar ve deneme :):):)

Bu arada birsey danisacagim size kizlar,
benim doktorum bu 2.denemede EmbriyoGlue diye, embriyo yapistirici diye birsey önerdi. Ben almanyada oldugumdan ekstra 300 euro tutuyor sadece bu islem, yani masrafli bir is. Ama biraz okuduguma göre, embriyonun rahime yapismasini kolaylastiriyor diye bir görüs ve arastirma sonucu var. Yalniz bir ise yaramadigini iddia edenler de var :)
Sizlerden bilgisi olan var mi? Hic kullanan, deneyen? Ya da doktorundan bir sekilde bu yöntem ile ilgili bir bilgi edinen?
Simdiden sagolun, öperim hepinizi :)

Ben duymadım cnm burda genelde iğne ve vajinal jel ile tutunmayı destekliyor sanırım doktorlar

Ben duymadım cnm burda genelde iğne ve vajinal jel ile tutunmayı destekliyor sanırım doktorlar
burda da igne veriyor sonrasinda progesteron vs ama bu dedigim emriyo yapistiricisi diye geciyor turkcesi, bi bakin internetten. embriyoyu transfer ederken yapistirici gibi bi siviyla transfer ediyor yapissin rahime diye. bilmiyorum ne derece ise yarar ama, deneyecegim insallah.

Bu tip uygulamalar tek kişi tarafından calısılıyor kesin net bır tedavı üzerinde etkısı oldugu belirtilmemiş. Boyle bır calısma yok. Ama sansı arttırdıgı soylenıyor.
Şahsi fikrim sebepsiz ınfertılıtelerde özellikle bu tıp destekleyici mudahaleler basarıyı olumlu etkılıyor. Era testını arastırdım bende. Makale ve calısmalar var ancak kesın bır etken mudahaledir denmıyor. Ama faydasını goren var. Burda onemli olan hangi grupta etkılı olacagı. Benım arastırmalarım sebepsızlerde ıse yaradıgı. Sevgıler

Gluckwunch ben yaprirmistim canim embriyo blue co kultur assisthd hatching imsi su an adini hatirlamadigim.bor cok islem .ben arastiroyosum.dr soruyodum ok yapalim.diyodu yapiyomiydu bilmiyorum ama extrâ 2.000 euro aliyodu bu işlemletden. Malesef 7 tadavi 11 transfer sonrasi kavustum kizima und bise laparoskopi vardi yazssam resmen kitap olur yasadiklarim ama sukur hepsi geride kaldı. Simdi 2. Bebek icin basladik insallah Allah im nasip eder cok olumluyum su ana kadar. En azindan stres yok okadar ilkler hep daha zor Allah im isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Bem cok savastim.yilmadim ve basardim herseye rahmen hep olumlu hep istekliydim. Agladim yikildim yeniden basladim sonunda nasardim

Canim oncelikle evladin hayirli evlat olsun, Allah size bagislasin. Bu denemen de hemencecik olsun Rabbim ugrastirmasin.
Bende gecen ay Bauchspiegelung oldum, bu ay da tup bebek 2.deneme olacak, insallah tutunur saglikla kucagimiza aliriz. Gercekten zor yollar, Rabbim sinavi basariyla gecenlerden, duasi kabul olanlardan eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…